Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 11. května 2024 16:51

MPLee ja som jeden rok doniesla lyo ovocie z Mixitu a to malo celkom uspech. Asi to zas zopakujem.

Offline žluťásek
8858 příspěvků moje polička 11. května 2024 17:06

MPLee já jsem koupila jeden rok poukázky do Angelata, je kousek od školky. Nadšení veliký, mělo to úspěch.

Edit: ségra pracuje jako asistentka ve školce, kromě kytek a sladkého ještě často dostávají lyo ovoce, oříšky, kávu, poukázky do knihkupectví. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. května 2024 17:07

MPLee já nesla krém na ruce, ořechy, čaj, sušené ovoce,... Kytek u nás moc nebývá. Sladkému se snažím spíš vyvarovat.

Offline brrr
12322 příspěvků moje polička 11. května 2024 17:50

MPLee V Yves Roche mívají udělané před koncem roku takové malé balíčky (krém,mýdlo a šampon). Nebo bylinky v květináči.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 11. května 2024 22:10

žluťásek letfenixa Děkuju. Z Pepka jsem pár věcí měla a byly překvapivě kvalitní, ale poslední dobou se mi tam nic nelíbí a ty klučičí legíny jsem tam nikdy nenašla.

Pinot Noir Taky děkuju, ty vypadají dobře.

Offline žluťásek
8858 příspěvků moje polička 11. května 2024 22:17

Zina náš chlapeček má momentálně nejraději růžový legíny se žlutými ptáčky, takže nějaký srdíčko nebo kytka na tmavě modrých leginach nás nikdy nezastavilo

Když ty růžový viděla moje sestra, skoro omdlela, co to má na sobě. Že jsem mu koupila růžový boty, co se mu líbily, to rozdejchávala taky dlouho. 

Offline letfenixa
10856 příspěvků moje polička 12. května 2024 06:39

Zina vieš čo, ja v pepcu sa hrabem v dievčenských, občas som našla neutrálne,  a teda kým bol skolkar, preferoval ružovú a pod. Teraz má odtiaľ 'rifle', alias dievčenské jeginsy bez ozdôb, sú na ňom ako normálne rifle , aj gumu mu do nich všívam, ale teda už do školy nenosí len leginy. V zime nosil tie zateplene leginy z lindexu, tam majú aj chlapcenske.

Offline Potrefenáhusa
38782 příspěvků moje polička 12. května 2024 08:14

letfenixa to pepco začíná bejt úplně všude, nám se tu chystaj stavět u obchvatu malej retail park s pepcem a billou, pepco je taky v sousedním městě  10 km od nás taky v retail parku, já zrovna tenhle obchod tak strašně nemám rada, ale koupila jsem tam teda jednou sadu dětských kalhotek, který i po milionu vyprani drží a jsou furt pěkný 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. května 2024 08:26

Potrefenáhusakluci mají z pepca nejlepší kalhoty. Tady už je úplně všude, tři mám v docházkové vzdálenosti.

letfenixa starší syn se teď nějak osvalil a kalhoty z pepca sedí, ale do teď jsem taky všívala gumu, pokud tam nebyly ty utahovací pásky.

Offline Potrefenáhusa
38782 příspěvků moje polička 12. května 2024 08:40

Evaeva k nám cokoliv se dostalo, tak bylo úplně blby, o dvě čísla menší než údaj na cedulce, tvrdy a nepružný, s malou dírou na hlavu, ty leginy, co dite nepretahne přes paty, už jsem zmiňovala 

v našem pražským nemaj ani ty věci na vytvarku a smrdí to tam jak na tržnici, ale uznávám, ze jiný obchody vypadaj lip, v Litoměřicích mě celkem mile překvapil 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. května 2024 08:46

Potrefenáhusapepco je menší, kupuju vždycky o číslo větší, ale jak jsou hubení, tak jim to je dobře. Akorát trička vydrží tak dvě vyprání, ty nekupuju. Resp. kupuju jen tepláky, kalhoty a podobně. Ale překvapivě tu mám pár bodýček po mladším, co vydržely v pěkném stavu a pár jsem ještě dokoupila. (U nás už začalo období ničení)

Offline Potrefenáhusa
38782 příspěvků moje polička 12. května 2024 09:05

Evaeva ničení oranžovou kejdou?

Offline letfenixa
10856 příspěvků moje polička 12. května 2024 09:56

Evaeva aj tričká tam kupujeme, dokonca zimné majú také veľké vystrihy, že aj doň vsivam gumku. 

Potrefenáhusa plavky máme odtiaľ pekné. 

A teda sezonnu vyzdobu, na okná,  na tvorenie.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. května 2024 10:03

Potrefenáhusa jednak jídlem a pak se začíná plazit, takže odrané břicho

letfenixa sem tam nějaké tričko koupím, ale to je tak na půl sezóny.

Offline Pinot Noir
29843 příspěvků moje polička 12. května 2024 12:59

Jdu objednat nějaké knížky o Fiškusovi, jak sem dala tip Gatita , tak se ptám, jestli máte další tipy na knížky pro věk 7 - 8 let, že bych to přihodila do balíku.

Moc se líbil Kosprd a Telecí, celkem i Nedráždi bráchu bosou nohou, tak asi něco současného nejradši. 

Offline Gatita
8611 příspěvků moje polička 12. května 2024 13:27

Pinot Noir Osmiletemu cteme porad dokola Mikulasovy prazdniny a M.patalie (libilo se mu i divadelni predstaveni v Celetne). Taky si obcas rekne o Klub tygru, ale ten mi neprijde nic moc, navic tam obcas maji chyby, coz nemam rada. Jinak syna zadne knizky nezajimaji, zkousime leccos. Jinak mezi spoluzaky jede Zakon smecky a pak podobna rada o kockach. Ja ted donesla z knihovny prvni dil serie Pax, protoze jednou z autorek je Asa Larssonova (pise dobry detektivky), ale syn mi po trech vetach rekl, ze ho to neba (mne to neprijde spatne).

Offline Pinot Noir
29843 příspěvků moje polička 12. května 2024 13:36

Gatita ty Patálie se podle mě nedají koupit, mám pocit, že je to všude vyprodané. A to nepůsobí zastarale? Přiznám se, že jsem otevřela knížky mého dětství a prostě se mi to zdá už natolik out a mimo dnešní realitu, že se mi ani nechce mu to číst. Pak jedině něco z dávnější minulosti.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. května 2024 13:38

Pinot Noir kosprd u nás frčí taky, tak by se vám mohli líbit Kosí bratři. To není teda úplně současné, ale nijak to z toho nerazí.

Offline žluťásek
8858 příspěvků moje polička 12. května 2024 13:57

Pinot Noir K. teď naprosto miluje čtyřlístky, ty souborné knihy. Hodně se mu líbila série Strašidelnická. A mě teď dostaly Křídločky, ale K. je nějak zatvrzele odmítl. Ještě jede Deník malýho minecraftaka, což je děsná blbost, ale já razim teorii, ať čte co chce, hlavně když ho to baví :)

Offline Gatita
8611 příspěvků moje polička 12. května 2024 14:16

Pinot Noir Mikulas mi prijde porad ok, vtipne a nemenne, az na nejakou kapitolu. A teda synovi se to libi. Totez Deti z Bullerbynu. Ale ostatni knizky meho detstvi jsou uz fakt passe.