Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline 711990
18312 příspěvků moje polička 12. května 2024 20:04

Ja z knih doporucuju Medvidka Paddingtona, je to sice stary, ale uplne genialni a smeju se u toho fakt hodne a predem, jak je mi jasny, co se bude zase dit. 

Offline brrr
12322 příspěvků moje polička 12. května 2024 20:15

Pinot Noir Mladší docela rád četl knížky od Beara Gryllse, nevím, co na to Ríša, ale vždycky to byl příběh s ponaučením, jak přežít v divočině. Je to tenké a velká písmenka. Pak Malý Poseroutka (tam je na můj vkus dost gramatických chyb a celkově nic moc, ale děti to baví), Prašina, HP, Lovci mamutů, Záhada hlavolamu. Nebo Doktor Proctor od Nesba a cokoliv od Walliamse (u nás Babička Drsňačka neuspěla, narozdíl od Bestie z Buckinghamu).

Offline dzizisketa
8941 příspěvků moje polička 12. května 2024 20:21

711990 

Paddington je skvělý úplně celý a všechno, i filmy, i kreslený seriál, Šárka ho miluje.

Však taky film Paddington 2 zmínili v Unbearable Weight of Massive Talent jako druhý nejlepší film historie

Offline Potrefenáhusa
38784 příspěvků moje polička 12. května 2024 20:24

Batoh nosi muž, máme ho taky predbalenej, děti v nositku nosim já, ale tam teda, pokud není dite ne zádech, si myslím, ze se chlapům nosi docela blbě, jak nemaj pas a jsou velký (ale taky už parkrat dite nesl), ale já v tom nositku i často kojim, tak je to praktičtější

ten kocar teda většinou taky tlaci muž, zvlášť s oběma detma, ale mimino jsem radši tlacila já

Offline letfenixa
10858 příspěvků moje polička 12. května 2024 20:25

Už som ako tá známa Betty MacDonaldovej - je taký krásny deň,  tak som nechala domáce práce tak a vzala deti na pláž. 

Užívam si každý pekný deň bez chorôb. 

Offline Potrefenáhusa
38784 příspěvků moje polička 12. května 2024 20:27

My teď jezdíme často takhle, starší dite svůj zelenej oyster odmita přenechat

Offline Myrtila
5315 příspěvků moje polička 12. května 2024 20:29

Evaeva Právě mikiny a pak třeba flašky s vodou nebo jídlo, když jdeme někam na celý den a máme 2 batohy, vláčí muž, ale ty běžné denní drobnosti tahám já. Nechce se mi to přebalovat a hlavně pak hledat v tom mužově batohu - vaku s jenom jednou mega kapsou. 
Kočár do kopce jsem mu ráda nechávala, jestli si děláme statistiku

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. května 2024 20:29

Potrefenáhusa mně už se dítě do nosítka v pase nevejde, resp. je pak v hrozně velké kapse, abych přes něj viděla. Dala jsem ho teď na bedra a je to mnohem lepší. Muž bude asi nosit na zádech a asi bude muset, mně ty záda celkem bolí a brzy se unavím (mám bídnou kondičku). Ale zatím ho nosím já, na delším výletě v tom ještě nebyl.

Offline dzizisketa
8941 příspěvků moje polička 12. května 2024 20:29

Potrefenáhusa 

Chacha, to mi připomnělo, co mi dnes odpoledne poslal muž z procházky 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. května 2024 20:33

Myrtila já právě za běžnou denní drobnost považuju akorát ty tři věci, co jsem psala, a ty tam má muž pořád. I nějaké nouzové kapsičky jsem tam na podzim našla. Svačiny , pití, mikiny... stejně balím pokaždé znovu. On je teda sám bere ven poměrně často. Mimino má teda všechno v tašce na kočárek, má toho milión a pokaždé stejně něco zapomenu a když ne jemu, tak sobě.

Offline Myrtila
5315 příspěvků moje polička 12. května 2024 20:54

Evaeva přesně, ať toho má člověk sebevíc, vždycky něco chybí

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 12. května 2024 21:30

letfenixa Já o tom přemýšlela nedávno, kde se to v chlapech bere, takovej ten výraz ,,já k nim nepatřím, jen procházím"" A zrovna jsem potkala matku, která vláčela nákup, na jednom rameni svoji kabelku, na druhém aktovku a v ruce koloběžku. Synek asi druhá třída s ručičkama v kapse kousek za ní. Někde to prostě začíná.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. května 2024 21:33

Myrtila noo, my minule zapomněli pleny (jak se vypařily z té tašky nevím, ale pamatuju si, jak jsem pro ně šla a pak na mně asi někdo promluvil), naštěstí to bylo jen na odpoledne a nedošlo na nejhorší. A dneska svačinu a pití, naštěstí bylo mlíko máme furtTy starší děti už mám zmáknuté a těch vyloženě nutných věcí moc není, vlastně jen pití.

Offline letfenixa
10858 příspěvků moje polička 12. května 2024 21:33

Kan určite áno. U nás neexistovalo ani to, že ak dieťa chce ísť na kolobezke (hocicom), tak si to po pár metroch rozmyslí. Proste na tom išiel. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. května 2024 21:38

letfenixa u nás to taky neexistuje. Z kopce by jel každý, do kopce se nechce

Offline Potrefenáhusa
38784 příspěvků moje polička 12. května 2024 21:54

Evaeva letfenixa já tohle nedělám, to by nejezdila na ničem, jsem rada, ze ji to baví aspoň chvíli, moc udělaná do toho není

Offline letfenixa
10858 příspěvků moje polička 12. května 2024 22:02

Potrefenáhusa keď to po chvíli vzdal, tak sme sa vrátili domov a nechali to doma.

Offline Pinot Noir
29845 příspěvků moje polička 12. května 2024 22:09

letfenixa taky jsem ty dopravní prostředky nikdy nenosila. Ale žádné násilí v tom nebylo, neumím si představit, že naši kluci radši jdou, když je poblíž něco pojízdného. A aktovku taky ne, tu jen jednou, když jsem pro něj jela, protože ze školy volali, že mu není dobře. Ale plyšáci mi čumí z kabelky pravidelně, na výlet vždycky musí nějaký jet, a když má plyšáka jeden, tak musí i druhý. Pak jim samozřejmě překáží. Ale s tím asi umím žít.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. května 2024 22:11

Potrefenáhusa tak oni už jsou velký a když jdeme sami, tak ani nejsou lidi. Ale do kopce mladšímu pomáhám za záda. Ale tuhle nastala přesně ta situace, kdy z kopce na hřiště to na koloběžce frčelo, ale zpátky se začal ošívat, že do kopce to nejede. Jako na koloběžce to fakt nejede, tak nezbývá než vést no. Byl to teda ten starší. Prostě když chce do skejtparku, musí i domů.

Offline letfenixa
10858 příspěvků moje polička 12. května 2024 22:12

Pinot Noir Lukaskovi som minibatoh dávala tak od 2 rokov, na začiatku v ňom mal tak kapesniky, nech si zvyká, že si nosí. 

Ale je to vlastne so všetkým, aj s domácimi prácami, chystanim si desiaty, ...