Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. května 2024 21:45

dzizisketa hezký! Myslíš, že jahody projdou?

Offline letfenixa
10856 příspěvků moje polička 11. května 2024 06:45

Kokoska Lukasko sa tiež balieva sám a raz nemal pyžamo vôbec

Offline letfenixa
10856 příspěvků moje polička 11. května 2024 06:46

dzizisketa mňam!

Offline dzizisketa
8938 příspěvků moje polička 11. května 2024 07:31

Evaeva 

Jahody být musí

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. května 2024 08:09

dzizisketa takže embargo mají jen borůvky, jo?Hezky to oslavte!

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 11. května 2024 10:52

Neporadíte mi zas někdo prosím, kde koupím tepláky nebo úzký legíny na tříleťáka? Potřebujeme doplnit stav, ale padají mi z něho i legíny na o dost menší dítě, který jsou mu sice krátký, ale zato široký. Zatím pro něj mám legíny z Decathlonu, který nám tu onehdy někdo poradil, ale na naše dítě mají jen černý, což není zrovna praktická barva.

Offline Myrtila
5315 příspěvků moje polička 11. května 2024 11:20

Zina Lindex má úzké, jako nebudou to obepnuté legíny, spíš trochu volnější, ale mají v pase gumičku na regulaci šířky. Když už je kupuju, tak jenom tam. A teď někdy mi přišel newslwtter 25 % dolů, obvykle to je i na akci 3 za 2, takže pak ty legíny stojí docela normální cenu. Snad ta akce pořád ještě platí. 

Offline Jimik
příspěvků moje polička 11. května 2024 11:27

Zina Ta sleva 25% na dětský Lindex je pro členy klubu, platí do 15.5. při nákupu nad 400 Kč. Po přihlášení se automaticky odečte v košíku.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 11. května 2024 11:40

Myrtila Jimik Děkuju <3

Offline žluťásek
8858 příspěvků moje polička 11. května 2024 11:46

ZinaTchibo má bavlněný spíš široký, ale mají ještě žebrované a ty jsou hodně úzké. (Ale vypadají trochu punčocháčovitě) Uzounký jsou ještě v Pepco, ale možná až ve větších velikostech. A HM má jednu řadu s utahováním v pase, ale nejsou to ty nejlevnější. Ségra kupuje dceři černý, snad mají i jiné barvy teda.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. května 2024 12:09

MyrtilaPepco a sinsay mají úzký, ale klučičí ne. I modré mají aspoň kytku nebo srdíčko (u nás to neprojde). Klukům seděly i klasické (ne pletené) z Tchiba.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. května 2024 12:10

žluťásek haha, mně ty Tchibo široké nepřišly

Offline letfenixa
10856 příspěvků moje polička 11. května 2024 12:15

Zina máme z Pepca, Sinsay, a tie z Lindex sú síce oficiálne leginy, ale na L. vyzerajú ako tepláky a majú tú reguláciu v páse. 

Offline Myrtila
5315 příspěvků moje polička 11. května 2024 12:28

Evaeva Na Pepco a Sinsay se podívám, děkuju za tipy, občas se vyskytnu v nákupáku, kde to oboje je. 
Jinak teda poslední dobou to s legínama dělám tak, že vezmu ty z Lindexu, které jsou malé, nebo třeba roztržené, rozstříhám, obkreslím střih, zvětším o 1-2 velikosti a podle toho je ušiju. Je to o dost levnější, než je v tom počtu, jaký potřebujeme, kupovat, a jednodušší než hledat, co synovi padne. 

Offline letfenixa
10856 příspěvků moje polička 11. května 2024 12:29

Jimik na čo to sem píšeš? Komu tým prospeješ?

Už som objednala 1 siltovku s kostrou dinosaura, druhú s metalickymi hrotmi

Offline Potrefenáhusa
38782 příspěvků moje polička 11. května 2024 13:00

Zina naše dítě je teď docela hubený a vytáhly, proti tady zmíněnejm dětem je spis průměrný, a to Hm, Tchibo i lindex na něm spis plandá

neoblikne pepco, to je ale nějak celkove s nasima detma nekompatibilní (tuhle nějaký leginy nenavlikla přes paty)

Offline Pinot Noir
29843 příspěvků moje polička 11. května 2024 13:41

Zina mezi 3. a 6. rokem jsem kupovala tyhle tepláky:

https://www.kukadloo.cz/chlapecke-teplaky-4#detail-anchor-description

Všechno jiné bylo v pase obrovské a i když se tam dala navléct guma, vypadalo to blbě. Tyhle mají super střih, nevypadají teplákově (ty jednobarevné).

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 11. května 2024 16:33

Co nosí děti jako dárek/ poděkování do školky na konci roku? Letos se nás to poprvé týká a nechci být nějak mimo. Dcera školku miluje a my jsme taky nadšení, tak bych ráda nějaké poděkování donesla, ale vůbec netuším co. Čokolád a kytek budou mít asi od všech hromadu? 

edit: řeším to takhle brzy, protože dcera chodí do školky na chalupě a na konci června tam určitě nebudeme, tak se budeme "loučit" dřív..

Offline Myrtila
5315 příspěvků moje polička 11. května 2024 16:44

MPLee Kamarádka učitelka říká, že příjemnou změnou je třeba kornout ořechů. Ale asi to záleží i na tom, co komu chutná. 

Offline Pinot Noir
29843 příspěvků moje polička 11. května 2024 16:48

MPLee my kupujeme společný dárek, všichni rodiče. Ten se předává při besídce. Občas nosíme učitelkám kytky ze zahrady, jen tak, takže já už na konci roku nic neřeším.