dzizisketa hezký! Myslíš, že jahody projdou?![]()
Vše o těhotenství a dětech
Kokoska Lukasko sa tiež balieva sám a raz nemal pyžamo vôbec ![]()
dzizisketa mňam!
Jahody být musí ![]()
dzizisketa takže embargo mají jen borůvky, jo?
Hezky to oslavte!![]()
Neporadíte mi zas někdo prosím, kde koupím tepláky nebo úzký legíny na tříleťáka? Potřebujeme doplnit stav, ale padají mi z něho i legíny na o dost menší dítě, který jsou mu sice krátký, ale zato široký. Zatím pro něj mám legíny z Decathlonu, který nám tu onehdy někdo poradil, ale na naše dítě mají jen černý, což není zrovna praktická barva.
Zina Lindex má úzké, jako nebudou to obepnuté legíny, spíš trochu volnější, ale mají v pase gumičku na regulaci šířky. Když už je kupuju, tak jenom tam. A teď někdy mi přišel newslwtter 25 % dolů, obvykle to je i na akci 3 za 2, takže pak ty legíny stojí docela normální cenu. Snad ta akce pořád ještě platí.
Zina Ta sleva 25% na dětský Lindex je pro členy klubu, platí do 15.5. při nákupu nad 400 Kč. Po přihlášení se automaticky odečte v košíku.
ZinaTchibo má bavlněný spíš široký, ale mají ještě žebrované a ty jsou hodně úzké. (Ale vypadají trochu punčocháčovitě) Uzounký jsou ještě v Pepco, ale možná až ve větších velikostech. A HM má jednu řadu s utahováním v pase, ale nejsou to ty nejlevnější. Ségra kupuje dceři černý, snad mají i jiné barvy teda.
MyrtilaPepco a sinsay mají úzký, ale klučičí ne. I modré mají aspoň kytku nebo srdíčko (u nás to neprojde). Klukům seděly i klasické (ne pletené) z Tchiba.
žluťásek haha, mně ty Tchibo široké nepřišly![]()
Zina máme z Pepca, Sinsay, a tie z Lindex sú síce oficiálne leginy, ale na L. vyzerajú ako tepláky a majú tú reguláciu v páse.
Evaeva Na Pepco a Sinsay se podívám, děkuju za tipy, občas se vyskytnu v nákupáku, kde to oboje je.
Jinak teda poslední dobou to s legínama dělám tak, že vezmu ty z Lindexu, které jsou malé, nebo třeba roztržené, rozstříhám, obkreslím střih, zvětším o 1-2 velikosti a podle toho je ušiju. Je to o dost levnější, než je v tom počtu, jaký potřebujeme, kupovat, a jednodušší než hledat, co synovi padne.
Jimik na čo to sem píšeš? Komu tým prospeješ?
Už som objednala 1 siltovku s kostrou dinosaura, druhú s metalickymi hrotmi ![]()
Zina naše dítě je teď docela hubený a vytáhly, proti tady zmíněnejm dětem je spis průměrný, a to Hm, Tchibo i lindex na něm spis plandá
neoblikne pepco, to je ale nějak celkove s nasima detma nekompatibilní (tuhle nějaký leginy nenavlikla přes paty)
Zina mezi 3. a 6. rokem jsem kupovala tyhle tepláky:
https://www.kukadloo.cz/chlapecke-teplaky-4#detail-anchor-description
Všechno jiné bylo v pase obrovské a i když se tam dala navléct guma, vypadalo to blbě. Tyhle mají super střih, nevypadají teplákově (ty jednobarevné).
Co nosí děti jako dárek/ poděkování do školky na konci roku? Letos se nás to poprvé týká a nechci být nějak mimo. Dcera školku miluje a my jsme taky nadšení, tak bych ráda nějaké poděkování donesla, ale vůbec netuším co. Čokolád a kytek budou mít asi od všech hromadu?
edit: řeším to takhle brzy, protože dcera chodí do školky na chalupě a na konci června tam určitě nebudeme, tak se budeme "loučit" dřív..
MPLee Kamarádka učitelka říká, že příjemnou změnou je třeba kornout ořechů. Ale asi to záleží i na tom, co komu chutná.
MPLee my kupujeme společný dárek, všichni rodiče. Ten se předává při besídce. Občas nosíme učitelkám kytky ze zahrady, jen tak, takže já už na konci roku nic neřeším.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články