Mrakoplas :D:D Hele a co jsi měla v úmyslu jim teda dávat?
Jinak u nás na vsi, se v těchto teplákových outfitech pokračuje dál do školy, vidím to dnes a denně. Dítě v riflích jsem tu neviděla ani nepamatuju:D
Mrakoplas :D:D Hele a co jsi měla v úmyslu jim teda dávat?
Jinak u nás na vsi, se v těchto teplákových outfitech pokračuje dál do školy, vidím to dnes a denně. Dítě v riflích jsem tu neviděla ani nepamatuju:D
Karja starší syn nosil první léto, co chodil, takové měkké "džíny". Vydrželo mi to do prvního podzimního mokra ![]()
Dcera si dneska při vyučování vytrhla zub a paní učitelka jí na něj dala pytlíček s lístečkem. ![]()

Do skolky kluci chodili /chodi v teplakach, skolak ted nosi dziny, bud normalni nebo nejake mekke, ale vypadaji stejne. Holky ve skolce jsem koukala maji asi vetsinou nejake leginy. Nase Ema teda miluje saty a sukne, takze chodi i v tom. Na Adelce jsem saty videla asi akorat na Vanoce, jsem zvedava, co bude dal. Jinak ven vsichni skolkacci a predskolkacci softshelky, kdyz je chladno a mokro.
Evaeva já kupuju džíny/mansestraky ze zary nebo nextu cely na gumu, ale nechce nosit ani to

Proste strasny utrpení a už mi dej leginy

Potrefenáhusa jO, moje děti tohle taky nechtějí nosit teď si někdy vezmou rifle, ale nové bych to snad ani nekupovala, to by se nám vůbec nevyplatilo:D
Já když jdeme například pěšky do města a busem zpět, cestou nějakou zmrzlinu, jít se podívat na kachny, prostě tyhle věci, tak oblíkám do města, většinou nějaký legíno-džíny a něco rozumnýho nahoru, líbí se mi v tom. Do školky a tím pádem i ze školky ale chodí v softshellu, na tour de hřiště taky, ale to je snad jasný.
Karja starsi nosil ked bol mensi take normal platene nohavice, zimne boli aj podsite. Alebo mencestraky. Len jak uz boli vacsi a vsetko zacali zodierat, tak uz to pre nich bola skoda :) A najma na starsieho slizika (plus gombikova fobia)som zacala mat problem take zohnat.
Zina Do skolky a ze skolky taky jedu teplaky/softshell, ale jinak se jim snazim oblékat taky slusnejsi obleceni. Jim je nastesti uplne jedno, co jim oblecu.
Karja Tonda treba hodne nosi laclace, nebo takovy mekky pruzny dziny. Casto si je bere do skolky misto teplaku, v cemz mu nebranim, zvlast kdyz si pres to na ven oblika gumovy kalhoty. Vlastne vylozene v teplakach chodi minimalne. Spis jen v tomhle suchym pocasi.
711990 moje děti téměř tepláky neměly, možná jedny. Jinak jsem jim do školky dávala tyhle měkké kalhoty. Ono to překvapivě vydrželo víc než ty uplety, ve kterých byly pořád díry. Jediný, kdo to nedával byly učitelky, které pořád hledaly něco na zahradu. ![]()
711990kluci mají tepláky jen do interiéru, na ven softchelky nebo jakoby šusťáky. Tepláky se hrozně špiní, dlouho schnou a hodně se ničí.
continuity to je u nas prave vyreseny tim, ze jak jsou hodne venkovni skolka a chodej porad ven a na dlouho, tak si berou pres to ty gumovy kalhoty, pokud vylozene neni teplo, takze to nikdo neresi:D a celkove jsou takovy vic v pohode, jakoze deti nemusej mit pyzamo kdyz nechtej, netrvaj na nejakym velkym prevlikani...proste v lete to muze vypadat i tak, ze dite prijde v tricku a kratasech, uvnitr si v tom hraje, pak se v tom jde bahnit do potoka, pak si to zaprasi u obeda, pak se v tom vyspi a zase hura ven![]()
Potrefenáhusa kluci ty slušné kalhoty "na lítačku" mají mnohem volnější, tady má starší trochu užší, ale ty mladšího jsou vyloženě tepláky z jiné látky. Ale u holek to krásně řeší legíny s tunikou nebo šaty, pokud je ochotná.

Dneska jsem nerada vyslechla diskuzi dvou asi babiček. Šlo o oblečení vnuka,tak 3 roky. Jedna řekla, že kluk chodí do školky v teplakach,čili domů taky,protože se tam asi děti nebo ne všechny, neprevlikaji. Druhá šla pomalu do oblouku,že chodí po městě v teplakach . Tak fakt jen ze zajímavosti se ptam, jak to chodí.
Mně ty tepláčky přijdou dobrý. Já se před čtvrt stoletím mordovala s šitím gaťat z pracího kordu. Klasický roury v pase do gumy. A to jsme jezdili autem,, žádný mhdéčko.
711990hele a je to školka i dle mš? Nebo to má jiný status? Ne, že by to bylo důležité, ale u nás tvrdí, že tohle všechno chce hygiena. Že jim nemůžou dát lehátko s peřinou, když nemají pyžamo a podobně. U nás teda na ven požadují převlečení, nemusí být tepláky. Dokonce mladšího učitelka je v dešti bere vyloženě do kaluží, takže gumový obleček je vyloženě s výhodou.
Tie lindexove teplaky s nasivkami na kolenach preziju celkom hodne.
Evaeva jako maj budovu, nejsou asi lesni ms, jsou oficialni skolka i pro predskolni vzdelavani, tak nevim. Samozrejme pyzamo mit muzou, ale proste jde to i bez nej:)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.