Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Karja
44599 příspěvků moje polička 16. května 2024 21:39

Mrakoplas :D:D Hele a co jsi měla v úmyslu jim teda dávat?

Jinak u nás na vsi, se v těchto teplákových outfitech pokračuje dál do školy, vidím to dnes a denně. Dítě v riflích jsem tu neviděla ani nepamatuju:D 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. května 2024 21:41

Karja starší syn nosil první léto, co chodil, takové měkké "džíny". Vydrželo mi to do prvního podzimního mokra

Online Tabea
8081 příspěvků moje polička 16. května 2024 21:53

Dcera si dneska při vyučování vytrhla zub a paní učitelka jí na něj dala pytlíček s lístečkem.

Offline Kokoska
34840 příspěvků moje polička 16. května 2024 21:55

Do skolky kluci chodili /chodi v teplakach, skolak ted nosi dziny, bud normalni nebo nejake mekke, ale vypadaji stejne. Holky ve skolce jsem koukala maji asi vetsinou nejake leginy. Nase Ema teda miluje saty a sukne, takze chodi i v tom. Na Adelce jsem saty videla asi akorat na Vanoce, jsem zvedava, co bude dal. Jinak ven vsichni skolkacci a predskolkacci softshelky, kdyz je chladno a mokro.

Online Potrefenáhusa
38782 příspěvků moje polička 16. května 2024 22:04

Evaeva já kupuju džíny/mansestraky ze zary nebo nextu cely na gumu, ale nechce nosit ani to 

Online Potrefenáhusa
38782 příspěvků moje polička 16. května 2024 22:06

Proste strasny utrpení a už mi dej leginy 

Offline Karja
44599 příspěvků moje polička 16. května 2024 22:10

Potrefenáhusa jO, moje děti tohle taky nechtějí nosit  teď si někdy vezmou rifle, ale nové bych to snad ani nekupovala, to by se nám vůbec nevyplatilo:D

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 16. května 2024 22:11

Já když jdeme například pěšky do města a busem zpět, cestou nějakou zmrzlinu, jít se podívat na kachny, prostě tyhle věci, tak oblíkám do města, většinou nějaký legíno-džíny a něco rozumnýho nahoru, líbí se mi v tom. Do školky a tím pádem i ze školky ale chodí v softshellu, na tour de hřiště taky, ale to je snad jasný. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 16. května 2024 22:12

Karja starsi nosil ked bol mensi take normal platene nohavice, zimne boli aj podsite. Alebo mencestraky. Len jak uz boli vacsi a vsetko zacali zodierat, tak uz to pre nich bola skoda :) A najma na starsieho slizika (plus gombikova fobia)som zacala mat problem take zohnat. 

Online Potrefenáhusa
38782 příspěvků moje polička 16. května 2024 22:16

Karja já to nový nekupuju, to fakt nemá význam, tyhle jsou z vinted, chytla jsem paniku, ze nemá jediný slusny gate 

No a slusny saty, taky z vinted, oblikla přesně dvakrát 

Zina jsem zvědavá, jestli do toho taky nakonec začne házet vidle, u nás to přišlo až ve 3 a 3/4, zato vydatně 

Offline Vari
2219 příspěvků moje polička 16. května 2024 22:41

Zina Do skolky a ze skolky taky jedu teplaky/softshell, ale jinak se jim snazim oblékat taky slusnejsi obleceni. Jim je nastesti uplne jedno, co jim oblecu.

Offline 711990
18312 příspěvků moje polička 16. května 2024 23:00

Karja Tonda treba hodne nosi laclace, nebo takovy mekky pruzny dziny. Casto si je bere do skolky misto teplaku, v cemz mu nebranim, zvlast kdyz si pres to na ven oblika gumovy kalhoty. Vlastne vylozene v teplakach chodi minimalne. Spis jen v tomhle suchym pocasi. 

Online continuity
42929 příspěvků moje polička 16. května 2024 23:03

711990 moje děti téměř tepláky neměly, možná jedny. Jinak jsem jim do školky dávala tyhle měkké kalhoty. Ono to překvapivě vydrželo víc než ty uplety, ve kterých byly pořád díry. Jediný, kdo to nedával byly učitelky, které pořád hledaly něco na zahradu.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. května 2024 23:05

711990kluci mají tepláky jen do interiéru, na ven softchelky nebo jakoby šusťáky. Tepláky se hrozně špiní, dlouho schnou a hodně se ničí. 

Offline 711990
18312 příspěvků moje polička 16. května 2024 23:07

continuity to je u nas prave vyreseny tim, ze jak jsou hodne venkovni skolka a chodej porad ven a na dlouho, tak si berou pres to ty gumovy kalhoty, pokud vylozene neni teplo, takze to nikdo neresi:D a celkove jsou takovy vic v pohode, jakoze deti nemusej mit pyzamo kdyz nechtej, netrvaj na nejakym velkym prevlikani...proste v lete to muze vypadat i tak, ze dite prijde v tricku a kratasech, uvnitr si v tom hraje, pak se v tom jde bahnit do potoka, pak si to zaprasi u obeda, pak se v tom vyspi a zase hura ven

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. května 2024 23:10

Potrefenáhusa kluci ty slušné kalhoty "na lítačku" mají mnohem volnější, tady má starší trochu užší, ale ty mladšího jsou vyloženě tepláky z jiné látky. Ale u holek to krásně řeší legíny s tunikou nebo šaty, pokud je ochotná.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 16. května 2024 23:11
Reakce na stes:

Dneska jsem nerada vyslechla diskuzi dvou asi babiček. Šlo o oblečení vnuka,tak 3 roky. Jedna řekla, že kluk chodí do školky v teplakach,čili domů taky,protože se tam asi děti nebo ne všechny, neprevlikaji. Druhá šla pomalu do oblouku,že chodí po městě v teplakach . Tak fakt jen ze zajímavosti se ptam, jak to chodí.

​Mně ty tepláčky přijdou  dobrý. Já se před čtvrt stoletím mordovala s šitím gaťat z pracího kordu. Klasický roury v pase do gumy. A to jsme jezdili autem,, žádný mhdéčko. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. května 2024 23:14

711990hele a je to školka i dle mš? Nebo to má jiný status? Ne, že by to bylo důležité, ale u nás tvrdí, že tohle všechno chce hygiena. Že jim nemůžou dát lehátko s peřinou, když nemají pyžamo a podobně. U nás teda na ven požadují převlečení, nemusí být tepláky. Dokonce mladšího učitelka je v dešti bere vyloženě do kaluží, takže gumový obleček je vyloženě s výhodou.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 16. května 2024 23:15

Tie lindexove teplaky s nasivkami na kolenach preziju celkom hodne. 

Offline 711990
18312 příspěvků moje polička 16. května 2024 23:25

Evaeva jako maj budovu, nejsou asi lesni ms, jsou oficialni skolka i pro predskolni vzdelavani, tak nevim. Samozrejme pyzamo mit muzou, ale proste jde to i bez nej:)