Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. května 2024 23:29

711990 mně to přijde jako přežitek. U staršího si teď už pyžama neberou, ale zase jim prý nesmějí dávat ty peřiny (pár předškoláků si pořád rádo pospí), jen lehátko. Asi jim je dají, když chtějí spát, ale je to proti hygienickým předpisům. A prý chodí kontroly docela často.

Offline DruI
5574 příspěvků moje polička 16. května 2024 23:31

Evaeva Tak naše školka je klasická školka a předškoláci už se na odpočinek nepřevlékají, normálně vyfasujou lehátko a peřinu a akorát si na ležení sundavají kalhoty, tak to asi s těma požadavkama od hygieny nebude tak žhavé :o)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. května 2024 23:37

DruI hele, je to možný. Kluci mají problém s úplně jinými věcmi než je pyžamo, takže do toho nevrtám. (Příští rok budu muset řešit nespící nudící se dítě)

Offline Pinot Noir
29844 příspěvků moje polička 17. května 2024 00:08

V naší školce musí do pyžam i předškoláci.

Offline letfenixa
10856 příspěvků moje polička 17. května 2024 04:27

Tepláky do školy nosia hlavne druhostupniari. U nás tak 80 %.

Online Potrefenáhusa
38782 příspěvků moje polička 17. května 2024 06:08

Evaeva u nás prave neprojde ani tunika, nevim,co se stalo, ale jakmile je to trochu delší, tak to odmita, snese jedny kratší s melounama, asi ze jsou tam melouny. Kratasy nosi klasicky volný látkový/měkký dzinovy, koupila jsem leginovy a ty odmita ....keen sandaly ještě letos neměla na noze, softshellku identickou, jakou nosila poslední dva roky, jakbysmet - proste jak jsem si ještě v zimě pochvalovala, ze si oblece, cokoliv na ni navliknu, tak to je zcela pryč 

Online Potrefenáhusa
38782 příspěvků moje polička 17. května 2024 06:12

continuity u nás se pak musí z ty zahrady prevlict, takže půl roku to řeší softshell/gumovy kalhoty a leginy pod to (nosi to tak i ven s nama od podzimu do jara, tady se slusny hadry fakt neuzijou) Asi už jsou pak tak zvykli na leginy, ze nic jinyho nechtěj. Teplaky odmita taky úplně, ze je to volný asi 

Online Potrefenáhusa
38782 příspěvků moje polička 17. května 2024 06:16

Evaeva a kdepak to jste? Tam by se nam asi taky líbilo 

Online Tabea
8081 příspěvků moje polička 17. května 2024 06:20
Reakce na 711990:

Evaeva jako maj budovu, nejsou asi lesni ms, jsou oficialni skolka i pro predskolni vzdelavani, tak nevim. Samozrejme pyzamo mit muzou, ale proste jde to i bez nej:) 

​a ručníky pověšený 10cm od sebe mají?

Offline Myrtila
5315 příspěvků moje polička 17. května 2024 06:35

Tabea To mě přesně napadlo, když syn přinesl ze školky ty roupy, že s ručníčky těsně vedle sebe je to prostě tutovka navíc ten synův je úplně na kraji, takže si nedělám iluze, že spousta dětí se utře do toho jeho, protože je nejblíž k umyvadlům. 

Online Potrefenáhusa
38782 příspěvků moje polička 17. května 2024 06:36

já tuhle slyšela (to už jsem tu psala) učitelku říkat jiný matce v šatně, ze na rozcvicku si holky musí prevlict saty, možná odtud prameni nechut našeho ditete k delším věcem, jestli si musela něco prevlikat

taky někde nesmi jít vůbec v oblečení zvenku do tridy, ani rano, tak to u nás naštěstí neplatí, jde do tridy, v čem rano dorazi 

Offline 711990
18312 příspěvků moje polička 17. května 2024 06:47

Tabea dneska pri predavce premerim!

Offline letfenixa
10856 příspěvků moje polička 17. května 2024 06:55

Tabea naša škôlka je tá stará komunisticka a každý uterák je vo svojom chlieviku, ale od L. viem, že sa všetci utierali do hocktoreho uteraka

Online Potrefenáhusa
38782 příspěvků moje polička 17. května 2024 06:56

letfenixa u nás tam maj i hřebeny....

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. května 2024 07:20

Potrefenáhusa u nás se oficiálně mají převléct, tak se počítá, že se s tím dítětem nikde na hřišti po cestě neválíš. Ale nikdo neřeší, když přijdou v těch samých teplácích.

Je to dino live na džbáně. Já tam nebyla, ale líbilo se to dětem i náročnějším dospělým.

A hřebeny a ručníky ve školce mají svoje chlívečky

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. května 2024 07:21
Reakce na Potrefenáhusa:

Evaeva u nás prave neprojde ani tunika, nevim,co se stalo, 

​Roste no

Offline JankaM
3097 příspěvků moje polička 17. května 2024 07:57

Potrefenáhusa jako nepotěším, ale naše desetiletá měla šaty nebo sukni naposled ve školce od té doby jen legíny. Džíny si vzala minulý týden jednou, přišla se zelenými koleny

Takže další pokus asi zas za rok

Online Potrefenáhusa
38782 příspěvků moje polička 17. května 2024 08:00

JankaM mne zelený kolena nevadej, ani diry (vadi mi zbytecne kupovany oblečení) 

jo, taky počítám s tím, ze v leginach bude narvana celej zbytek školní docházky 

Online Potrefenáhusa
38782 příspěvků moje polička 17. května 2024 08:03

Evaeva jako jo, ale ta tunika proste vypadá jak malinko delší tričko a i to už je špatně (ale jsou na cestě růžový saty s dinosaurama, tak snad....

Dzban zkusime, muž je teda strašně neochotnej jezdit o víkendu do Prahy, ale tohle by asi prošlo)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. května 2024 08:12

Potrefenáhusa hele chápu, má svojí hlavu. Džegíny taky neprojdou? Ale je to jen oblečení, člověk si musí nechat energii na jiné boje, že jo

Ten džbán je na kraji, tam asi půjde zajet dobře. Parkoviště je tam velké. Nebo nechat auto někde ještě víc na kraji a dojet (třeba trolejbusem)