Evaeva dzeginy jsou docela blbej kus oblečení, ona je na to asi velká, blbě se do toho souka a nesedne si v tom ani poradne na nocnik/záchod, to je asi pro hodně drobný děti. (Koupila jsem lindex a hm, víc energie už nebudu investovat - jediný docela snesitelne pružný má lidl, ale ty nechce, mne se v tom teda ani moc nelíbí, ona jak má ty dlouhý vlasy, tak v tom vypadá jak zmenšená 15leta holka, leginy s kocickama jsou v poho)
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa jezisi hrebeny proooc![]()
jinak ano, rucniky visej sporadane pekne vedle sebe, nas kazdym je fotka ditete, ale nedelam si iluze![]()
711990 tak třeba moje dcera po odpoledním odpočinku hřeben dost potřebuje
chudinka je po mně. Ale měli na to každý svůj boxík, kde byla přikrývka, polštář, pížo, hřeben, plyšák a případně nějaké z domova propašované poklady. Zas neměli vůbec ručníky, ale papírové utěrky. Stejně dcera přinesla roupy, 2x ![]()
711990 pro holčičky? U nás je nad ručníkem značka, ale taky si iluze nedělám. I když kluci vypadají docela jistě, když k nim míří.
Potrefenáhusa z lidla máme 1 akože džeginy, L. ich volá teplákové rifle.
Ja som mu pred nástupom do školy nakúpila, našťastie v Pepcu, nohavice s gumou v páse, platnove, zateplene, nezateplene, asi 7 ks. Ešte som mu vymenila gumy v páse za lepšie. Ani jedny nemal ani raz, už som ich darovala všetky. ![]()
Tak Ríša naopak kalhoty a džíny nosit chce. Teď jsem mu koupila tyhle kalhoty v Decathlonu, primárně na školu v přírodě, ale je to moc příjemný lehký materiál, jsou na štíhlou postavu, zkrátka jsem doma naznala, že by v nich klidně mohl i do školy, ale prý ne, v žádném případě, co mi to dáváš, to jsou kalhoty na ven, vždyť mají okraj jako tepláky! Úplně pohoršenej byl! ![]()

711990 Jako já když jeden den vynechám večerní česáním, tak se mi chce vždycky brečet:D....a i tak je to očistec, to česání během dne by mi hodně hodně moc pomohlo, ale dcera to nedělá.
Potrefenáhusa Podle mě tím to bude, ona je dobře stavěná v původním slova smyslu, nám to vyhovuje, protože je dítě jak nudle. Ale jednu nevýhodu mají i u nás, a to že v tom dítě párkrát spadne a má díru na koleni, takže nat y městský výlety ok, ale ve školce vždycky vydržely tak 14 dní.
Karja Já jak po těch holčičkách dost koukám, sama nejradši chodím většinu roku ve funkčních věcech, tak nakupovat to holčičí oblečení by mě bavilo, tak nutnost česání mi to trochu vynahrazuje.
Pinot Noir mladí teraz nosia veľmi široké rifle a začínam vídať tieto veľmi široké rifle dole do gumy ako tepláky ![]()
letfenixa ha, tak to jsou kluci trendsetteři
nosí to tak od mimin
Ještě holky mají v obchodě vždycky tři regály oblečení a kluci jednu ušmudlanou tyč ![]()
Pinot Noir ale ty vypadají dobře, ty by se jim asi šikly (do lesa)
Mohučanka u nás ve školce byly papírový ručníky a látkový samonavíjecí role. Když se role sekla, tak byl buď na zemi kilometr, nebo si všichni šudlali ruce na kousku pod tou bednou
.
Roupy tam byly za 9 let jednou. Čekala jsem, že nákaza je tutovka, protože to bylo v létě a v pískovišti měli věčně napuštěnou vodu a seděli v tom a hrabali přehrady, ale zůstalo to u toho jednoho případu.
Zina Hele, v neděli jsem myla holkám vlasy a fakt jako čas strávenej vypravou do postele a to spolupracovaly (jakože nebyly prostoje, ale ofukování jo:-D), jakože sprcha, mytí vlasu, česaní, zuby, fén...čistá hodina času:-/
Evaeva taky se mi zdají fajn, je to 77 % bavlna, zbytek polyester, jsou lehoučké.
Karja hodina na dvě to je krásný
dcera, naštěstí už se češe sama a PRAVIDELNĚ
ale.jenom.myti.vlasů.mame.na.půl.hodiny.
A pak ještě česání a sušení. Vlasy délky skoro metr a na čtyři hlavy.
Evaeva Jo, a ještě je to buď modrý, nebo hnědo/khaki/hnusně zelený.
Karja No... tak nějak zpětně chápu, proč jsme měly až do třetí třídy se ségrou krátký vlasy (údajně aby nám zhoustly a zesílily :D).
Karja Zina Přesně to si říkám u kluka, že absence česání vyváží docela dost věcí
třeba ten zoufalý výběr oblečení
přijde mi, že jsou na všem hlavně dinosauři. Kteří teda zrovna naše dítě vůbec nezajímají.
Nedávno jsem šla přes CA a napadlo mě koupit miminí čepičku pro kluka, nebyla tam ani jedna, přitom holčičích tam bylo několik komínků.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články