Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Potrefenáhusa
38782 příspěvků moje polička 17. května 2024 08:28

Evaeva dzeginy jsou docela blbej kus oblečení, ona je na to asi velká, blbě se do toho souka a nesedne si v tom ani poradne na nocnik/záchod, to je asi pro hodně drobný děti. (Koupila jsem lindex a hm, víc energie už nebudu investovat - jediný docela snesitelne pružný má lidl, ale ty nechce, mne se v tom teda ani moc nelíbí, ona jak má ty dlouhý vlasy, tak v tom vypadá jak zmenšená 15leta holka, leginy s kocickama jsou v poho)

Offline 711990
18312 příspěvků moje polička 17. května 2024 08:33

Potrefenáhusa jezisi hrebeny proooc

jinak ano, rucniky visej sporadane pekne vedle sebe, nas kazdym je fotka ditete, ale nedelam si iluze

Offline Mohučanka
7356 příspěvků moje polička 17. května 2024 08:37

711990 tak třeba moje dcera po odpoledním odpočinku hřeben dost potřebuje chudinka je po mně. Ale měli na to každý svůj boxík, kde byla přikrývka, polštář, pížo, hřeben, plyšák a případně nějaké z domova propašované poklady. Zas neměli vůbec ručníky, ale papírové utěrky. Stejně dcera přinesla roupy, 2x

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. května 2024 08:43

711990 pro holčičky? U nás je nad ručníkem značka, ale taky si iluze nedělám. I když kluci vypadají docela jistě, když k nim míří.

Offline letfenixa
10856 příspěvků moje polička 17. května 2024 08:44

Potrefenáhusa z lidla máme 1 akože džeginy, L. ich volá teplákové rifle.

Ja som mu pred nástupom do školy nakúpila, našťastie v Pepcu, nohavice s gumou v páse, platnove, zateplene, nezateplene, asi 7 ks. Ešte som mu vymenila gumy v páse za lepšie. Ani jedny nemal ani raz, už som ich darovala všetky.

Offline Pinot Noir
29845 příspěvků moje polička 17. května 2024 08:57

Tak Ríša naopak kalhoty a džíny nosit chce. Teď jsem mu koupila tyhle kalhoty v Decathlonu, primárně na školu v přírodě, ale je to moc příjemný lehký materiál, jsou na štíhlou postavu, zkrátka jsem doma naznala, že by v nich klidně mohl i do školy, ale prý ne, v žádném případě, co mi to dáváš, to jsou kalhoty na ven, vždyť mají okraj jako tepláky! Úplně pohoršenej byl!

Offline Karja
44599 příspěvků moje polička 17. května 2024 09:01

711990 Jako já když jeden den vynechám večerní česáním, tak se mi chce vždycky brečet:D....a i tak je to očistec, to česání během dne by mi hodně hodně moc pomohlo, ale dcera to nedělá. 

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 17. května 2024 09:06

Potrefenáhusa Podle mě tím to bude, ona je dobře stavěná v původním slova smyslu, nám to vyhovuje, protože je dítě jak nudle. Ale jednu nevýhodu mají i u nás, a to že v tom dítě párkrát spadne a má díru na koleni, takže nat y městský výlety ok, ale ve školce vždycky vydržely tak 14 dní.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 17. května 2024 09:08

Karja Já jak po těch holčičkách dost koukám, sama nejradši chodím většinu roku ve funkčních věcech, tak nakupovat to holčičí oblečení by mě bavilo, tak nutnost česání mi to trochu vynahrazuje.

Offline letfenixa
10856 příspěvků moje polička 17. května 2024 09:11

Pinot Noir mladí teraz nosia veľmi široké rifle a začínam vídať tieto veľmi široké rifle dole do gumy ako tepláky

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. května 2024 09:13

letfenixa ha, tak to jsou kluci trendsetteřinosí to tak od mimin

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. května 2024 09:14

Zina

Ještě holky mají v obchodě vždycky tři regály oblečení a kluci jednu ušmudlanou tyč

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. května 2024 09:15

Pinot Noir ale ty vypadají dobře, ty by se jim asi šikly (do lesa)

Offline Tabea
8081 příspěvků moje polička 17. května 2024 09:17

Mohučanka u nás ve školce byly papírový ručníky a látkový samonavíjecí role. Když se role sekla, tak byl buď na zemi kilometr, nebo si všichni šudlali ruce  na kousku pod tou bednou .

Roupy tam byly za 9 let jednou. Čekala jsem, že nákaza je tutovka, protože to bylo v létě a v pískovišti měli věčně napuštěnou vodu a seděli v tom a hrabali přehrady, ale zůstalo to u toho jednoho případu. 

Offline Karja
44599 příspěvků moje polička 17. května 2024 09:18

Zina Hele, v neděli jsem myla holkám vlasy a fakt jako čas strávenej vypravou do postele a to spolupracovaly (jakože nebyly prostoje, ale ofukování jo:-D), jakože sprcha, mytí vlasu, česaní, zuby, fén...čistá hodina času:-/

Offline Pinot Noir
29845 příspěvků moje polička 17. května 2024 09:19

Evaeva taky se mi zdají fajn, je to 77 % bavlna, zbytek polyester, jsou lehoučké. 

Online rysamona
1108 příspěvků moje polička 17. května 2024 09:40

Karja hodina na dvě to je krásný dcera, naštěstí už se češe sama a PRAVIDELNĚ ale.jenom.myti.vlasů.mame.na.půl.hodiny.

A pak ještě česání a sušení. Vlasy délky skoro metr a na čtyři hlavy.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 17. května 2024 09:44

Evaeva Jo, a ještě je to buď modrý, nebo hnědo/khaki/hnusně zelený.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 17. května 2024 09:46

Karja No... tak nějak zpětně chápu, proč jsme měly až do třetí třídy se ségrou krátký vlasy (údajně aby nám zhoustly a zesílily :D).

Offline Myrtila
5315 příspěvků moje polička 17. května 2024 09:52

Karja Zina Přesně to si říkám u kluka, že absence česání vyváží docela dost věcí třeba ten zoufalý výběr oblečení přijde mi, že jsou na všem hlavně dinosauři. Kteří teda zrovna naše dítě vůbec nezajímají. 
Nedávno jsem šla přes CA a napadlo mě koupit miminí čepičku pro kluka, nebyla tam ani jedna, přitom holčičích tam bylo několik komínků.