L. sa ma pýtal ohľadom semennikov, že načo mu vlastne sú, tak som to rýchlo využila na krátku sex.vychovu, tak opäť to uzavrel, že on také robiť nebude a deti mať nebude ![]()
Vše o těhotenství a dětech
letfenixa mně říká malamalá, že chce mimino, ale nebude ho nosit v břiše, že ho budu nosit v břiše já, to její mimino. Budu otročit jim až do duchudu!
Gatita jestli ti to k něčemu bude, tak u nás probrali tvrdé a měkké souhlásky, teď začínají slovní druhy. V matice počátky násobení a dělení, teď jsou u 3. Víc netuším, syn mlčí jak hrob, pokud zrovna není v posteli a nemá spát ![]()
Karja sikovny!
Gatita každá škola svůj Školní vzdělávací program, který vychází z toho RVP. Pokud ho nemají na webu, můžeš si něj nahlídnout stoprocentně osobně ve škole nebo si ho vyžádat elektronicky.
My máme každý týden na třídní zabezpečené stránce kromě nějakých aktualit i týdenní plán, kde paní učitelka konkrétně vypíše, co ten který týden budou dělat. Když je syn nemocný, jedeme podle něj. Totéž v angličtině, každý týden tam vidím, co se budou učit, opakovat, co bude paní učitelka zkoušet.
žluťásek myslím, že je povinnost to mít na webu, včetně klasifikačního řádu a dalších dokumentů
Gatita jde na ostravský porg, a to že tam bude mít menší starší ségru se nezohlednuje. A malá je živel, je šikovná ale oproti starší vždycky vykrikuje že nechce angličtinu, fuj angličtina a pod.
Máme korzet! Takže zajtra by sme mali ísť domov!
letfenixa paráda! ať to s korzetem jde jenom dobře a snadné hojení!
rasaNori budu drzet palce, treba to vyjde, ma jeste cas:)
letfenixa super!
letfenixa skvely, at vam potom napisi rehabky nebo lazne. To moc pomaha.
Evaeva Já už jsem to v osm v posteli dávno vzdala, dítě usíná v půl desátý (vstává v 7), dkyž tam bude v 8, tak tam budu s ním akorát hodinu a půl sedět. Přemýšlela jsem, jak to ti naši dělali, že jsme v tomhle věku už v 8 spali, nevymyslela jsem nic, takže ti jenom potichu závidím.
letfenixa to je dobre, at vam klidovy rezim rychle utika!
Zina jo, to je prostě typ dítěte. Oni by i vydrželi dýl, ale ráno by o to později vstávali. Hlavně mladší teda, starší by mohl jít spát o trochu později. Ale už ho vidím, jak píše úkoly zatímco brácha spí
Právě že teď v létě by nám ta o trochu! pozdější večerka ani nevadila, mimino taky chodí spát o trochu později a večer je to celkem honička.
Evaeva Já už jsem to v osm v posteli dávno vzdala, dítě usíná v půl desátý (vstává v 7), dkyž tam bude v 8, tak tam budu s ním akorát hodinu a půl sedět. Přemýšlela jsem, jak to ti naši dělali, že jsme v tomhle věku už v 8 spali, nevymyslela jsem nic, takže ti jenom potichu závidím.
soucitim a mám to zcela stejně. Naše 2.5 leta už více než rok nespí přes den (nikdy moc nespala) a spát chodí tak 21.30 a vstává striktně v 7 do školky (a o víkendu samozrejme ještě driv, sama). A nenadelam s tím vůbec nic, chytré rady prarodičů jsou úsměvné, a nemám na to ji každý večer od osmi nahanet po bytě, by šla spát. Takže večery pořádně svoje nemám (resp. mám, ale chodím za zábavou ven), smírena s tím nejsem, občas je to k breku, ale nenadelam nic. (U nás bohužel navíc je to zesileno ještě tím, že ani noci nejsou kvalitní....spaní celou noc neznám, zažila jsem přesně dvakrát za její život)
Malenge dekuju. Me nekdy chytne uplny rapl, ze jsem neco zanedbala, spatne vybrala a zkazila diteti budoucnost
. Mela bych se soustredit na kratkodobe cile. Syn sel dnes se skolou na cely den ven, od 8 do 17 a pak rovnou do divadla. Ucitelka psala zabalte velkou svacinu a plastenku... no tak jak to asi dopadlo s tou plastenkou. Hlavne ze jsem rano v tom supliku s plastenkami jeste hrabala a z neznameho duvodu zabalila jen cyklistickou mini sustakovku... a po ctvrt roce prsi snad od rana a nepretrzite.
Zina naše dieťa síce zaspáva o 8, ale zas vstáva 5,30, čiže časovo rovnako ako váš. Cez prac.tyzden je to dobré, lebo ho nemusím ťahať z postele, my bývame okolo 7 už v škole. Cez víkend by som si rada prispala, ale bohužiaľ.
A už sme dali jednu 20-minútovú prechádzku po oddelení ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články