Sme doma!
Vše o těhotenství a dětech
letfenixa
ať vám ta rekonvalescence jde co nejlíp!
letfenixa tak ať jde všechno dobře ![]()
No jako kvůli těmhle recem ve stylu fuj ostrava jsem se teď nedávno zterila z oslavy zapijeni dítěte, protoze po 2 hodinách už mě to opravdu nebavilo poslouchat a manžel byl už ve stavu, kdy mu to bylo naštěstí dost jedno.
letfenixa super, tak zelam rychlu rekonvalescenciu.
rasaNori Hele, já třeba taky Ostravu moc nemusím a to tam jsem denně. Centrum je totální smrt.
brrr víš co, většina Ostravy je fuj, pokud nepocitas porubu, ale pořád zastávám názor, že nadávat na ni mohou místní, anebo lidi, kteří ji aspoň jednou navštívili. A ne fancy prazaci, co v životě nevystrcili z Prahy nos...
rasaNori Jo, tak to nejsme ve při.
Ríša si právě báječně popovídal s ChatGPT o sporťácích. Po ukončení rozhovoru prohlásil, že ji má rád a už se těší, až jí zase zavoláme. ![]()
rasaNori Jo, tak víš co, je to takovej vděčnej humor, když někdo neumí jinej....
brrr rasaNori já se do Ostravy strašně ráda vracím. Mám tam celou rodinu. A přijde mi, že se to tam hodně zlepšuje. Spousta kulturních akcí, na které se dá oproti Praze koupit lehce lístek. A stále je tam plno zeleně. K maturitě před 20 lety jsem se učila, že Ostrava je nejzelenejsi město ČR.
Centrum je blbé. Karolina ho rozbila a vždy mne strašně mrzí, když vidím Ostravici.
Karja hele ale poprvé v životě jsem měla chuť prohlásit něco ve smyslu že jsou všichni <> a odkracet středem.
Ehm, menší dítě má v jednom místě na rukou poměrně dost dlouhé chloupky, vážně hodně, ono je to možná ještě nějaka miminovska pozůstalost, a sleze to,protože je to vážně neobvyklé.....No a kdo se jí dneska jako první smál a upozornil na to, že je to něco divného? Babička. Jako nad tím je snad lepší se nezamýšlet, protože to nepochopíš, že to dospělého napadne.
rasaNori Hahaha, tak aspoň by to bylo pěkne po Ostravsku:D.
Karja tomu jsem se právě chtěla za každou cenu vyhnout:D
Tak pohledy jsem psala loni když byl synek na školce v přírodě, nebyl zas takový problém napsat pět variací na Ahoj Honzíku, jak se máš, určitě máte krásné počasí a hrajete si v lese, užij si to a nezlob, zdraví máma táta a Ája a všichni plyšáci v pelechu ....
Letos jede čtvrťačka, na hory do místa které je nedaleko od obou prarodičů, o nějakých dopisech zatím ničehož nevím.
Ježíš, jste mě teď úplně dostaly, dítě bylo letos na lyžáku a mě vůbec nenapadlo mu tam napsat, ale jako vůbec, teď se stydím!! Snad jsem nebyla jediná, musím se nějak opatrně zeptat. Pravda, teď na letní ŠvP už je v pokynech i - když budete psát často, děti to určitě ocení, v zimě tam nic takového nebylo. Matka roku, fakt.
Malenge klid, my jsme samozřejmě měli v pokynech, ze u autobusu bude krabice na pohledy a ať je očíslujeme. Mě by to vůbec nenapadlo
jeli v pondělí, vrací se v pátek, to nemůže poštou nic dojít, tak jsem si to uzavřela ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články