Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. května 2024 22:44
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. května 2024 22:46

Pinot Noir syna to skoro pokaždé rozčílí. On mele páté přes deváté, je netrpělivý, takže většinou to skončí nějakým křikem typu ty blbá umělé inteligence! nebo ne, to jsem neříkal, ty blbý robote!

Offline Pinot Noir
29848 příspěvků moje polička 22. května 2024 23:05

Evaeva tak Ríša spořádaně konverzuje, ale Viktor popisoval dnešní výlet se školkou, a to teda milou inteligenci taky trochu rozhodilo

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. května 2024 23:38

Pinot Noir on ještě úplně nepochopil, že když to robot nepochopí, stejně musí počkat, až to dokončí a pak to říct jinak. Ale někdy se zadaří a hlavně mi to přijde jako fajn dovednost naučit se s tím.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. května 2024 23:39

Pinot Noir a kluci dneska taky byli na výletě. Pak mi to samozřejmě vyprávěli najednou. Docela tomu robotovi rozumím ale dala jsem to

Online continuity
42962 příspěvků moje polička 22. května 2024 23:47

Evaeva

Nevim co používáš, ale jde jí přece přerušit, když mluví z cesty. 

Jinak je fakt úžasná já jsem dnes za 15 minut vyrobila anglický článek do prirucky na tři strany. Normálně by to bylo na tři hodiny. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. května 2024 23:50

continuity já nic, to dělají s mužem. Dospělý to samozřejmě zvládne, ale on se s ní pak začne překřikovat a ona nestíhá. A ještě ho rozčílí ty její slušné řeči, jak on už je skoro v amoku a ona pořád omlouvám se, ale obávám se, že...

Offline Pinot Noir
29848 příspěvků moje polička 22. května 2024 23:55

Evaeva Viktor byl ve Starých Hradech. Ráno byl v šatně rozruch, protože nikdo nevěděl, co dětem obléknout. Já taky nevěděla, Viki šel z domu v teplákách, ale softshellky jsem měla s sebou, a když jsem viděla, že polovina dětí je má, Viktor se převlékl. Tím jsme ty bez softshellek ještě víc znervóznili, hlavně tatínka, který dal dceři jen tenké legíny.

Ale Viktor je cíťa, kdyby si třeba sedl do mokrého v teplákách, zkazilo by mu to den, o učitelkách nemluvě. No a on pak před odjezdem v šatně asi myslel, že se má zase převléknout, kalhoty svlékl, zjistil, že ale žádné jiné ve skříňce nejsou, tak si je oblékl zpět - naruby. . Takže celý výlet absolvoval v softshellkách naruby. Do mokrého naštěstí nesedl. 

Online Garfie
28513 příspěvků moje polička 23. května 2024 00:32

notna To máš těžký, ona ta blízkost rodiny je jen trochu iluzorní, i když se určitě dostaneš snáz než třeba z Asie. Ale taky to není na víkendovou návštěvu. Jinak Brno je asi něco jiného, taky znám pár cizinců, co tam spokojeně žijí, i Japonců, je to blízko do Prahy, do Vídně, do Bratislavy i Budapešti. Ostrava má svůj půvab, ale nevím, jestli ji úplně ocení cizinci. :-) Ona mi právě taky trochu zklamaně říkala, že do Prahy je to to daleko, tak jsem ji nasměrovala spíš na Polsko, což ji trochu rozveselilo, ale víš jak...po těch světových metropolích by to byl trochu náraz. Jinak ona je hrozně fajn, já věřím, že by z Ostravy vytřískala maximum a našla by si tam přátele i zábavu, zvlášť po Korei, protože co vykládala za historky ze Soulu....Ale její muž (i když taky Rumun) je trochu snob, přijde mi. Je to takový ten typ, co se stydí za svůj původ a strašně se snaží uspět, myslím, že ona by se na stará kolena ráda vrátila, ale on ani náhodou. Nevím, jestli by se mu Ostrava zamlouvala (ale netuším teda, co mu nabídli za pozici). 

Každopádně včera jsem jí psala a prý jim nakonec prodloužili pobyt v Soulu, takže znovu za rok. :-) I když mi přijde, že by raději Ostravu, než Soul. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. května 2024 07:42

Pinot Noir u nás v šatně byl prý taky rozruch, hlavně u mladšího, tyhle děti jeli poprvé. Muž to komentoval slovy, že někteří rodiče snad mají to dítě první den Samozřejmě jeli v sofchelkách, moje děti tepláky na ven nenosí. Ale mladší dokonce sebou podle pokynů vezl gumáky, to už mi přišlo trochu moc

Offline Vari
2219 příspěvků moje polička 23. května 2024 07:46

Evaeva Dvojcata jela na vylet dneska a teda zabalit jim do batuzku piti, jidlo na celej den, plastenku a nahradni obleceni bylo dost narocny.

Offline Karja
44609 příspěvků moje polička 23. května 2024 07:48

Vari :-DNo jako nám taky nějak jak ty děti rostou a jsou větší začaly nestačit batohy...Musim koupit něco většího přes prázdniny teda ale až, možná od ježíška;-)

Offline Vari
2219 příspěvků moje polička 23. května 2024 07:56

Karja Oni maji ty deuter velikost pico, jak jsou mrnavi, tak vetsi batoh by byl zase az moc velikej, i tohle mi prislo uz tezky jako krava na to, ze to budou tahat na zadech celej den.

Offline Karja
44609 příspěvků moje polička 23. května 2024 08:02

Vari Třeba to někde sundají, nebo něco nechají v autobuse. No my ty batohy vůbec nepoužíváme, máme je fakt jen do školky, kde se jezdí na výlety hlavně v létě, nemusí tak mít tolik věcí,  takže si to obešly s Decathlon mini batohama , ale už tam horko těžko nacpu věci na plavání, takže už budu muset něco koupit.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. května 2024 08:03

Karja v Decathlonu mají pěkné batůžky pro větší děti 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. května 2024 08:06

Vari u nás jezdí na půl den a svačinu dostanou, takže balím jen pláštěnku, pití a sušenku. Ale na tábor mají mít vodu a dvě svačiny a to je problém. Synovi už jsme pořídili větší, aby to tam pohodlně nacpal.

Offline Jos
příspěvků moje polička 23. května 2024 08:56

Garfie Tak ja byla v Ostrave jen dvakrat, jednou byla zima az prastelo a podruhe jsem tam atestovala, takze jsem mesto prakticky nevnimala. Kolega kamarad nas ale pri te prvni prilezitosti jako rodak protahl vsim zajimavym (vcetne Stodolni) a to me teda nenadchlo. Nicmene i v Te Ostrave budou lepsi mista a ctvrti, mesto je to velike. Spis me zajima, co za firmu ma takovy rozptyl, ze tam je i Ostrava. Jinak svagrova byla dva roky pracovne v Sanghai a jako to je teprve peklicko, do "bezneho" mesta stejne nesmis. 
Jinak kdyz jsi v tomhle vlakne, neznas genhle blog? Ja ji rada ctu, uz kdysi tu prvni knizku. A resi nwkdy podobne veci jaky ty...

http://www.comiudelaloradost.cz/2024/05/pocitovka-1-mesic-do-odletu-z-malajsie.html?m=1

Offline letfenixa
10861 příspěvků moje polička 23. května 2024 10:00

Keď bol L. na výlete so skolkou, tak bol zákaz vlastného jedla a pitia

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 23. května 2024 10:10

letfenixa to preco? Jedine, co mi napada, ze to bolo cez koronu ale aj tak mi to pride nelogicke. 

Nasi chodia na vylety len na pol dna, desiatu mavaju uz o pol 8 a na obed su naspat. Ale jedlo na vylet aj tak musi byt, bez toho nie je vylet vyletom!

Online continuity
42962 příspěvků moje polička 23. května 2024 10:11

Jos

třeba u Žiliny je KIA a bydlí tam často jen ti chlapi, kdo si to může dovolit pronajme byt a rodinu nechá v Bratislavě.