Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. května 2024 22:12

Karja u nás se to taky změnilo z roku na rok, loni o školce v přírodě nechtěl ani slyšet, letos prostě musím, mamiA to nejede žádný z velkých kamarádů.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. května 2024 22:12

Pinot Noir no kakání bude asi problém i u nás 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. května 2024 22:14

žluťásekDDM má kroužky levné a vybrala bych mu jich aspoň pět ale právě taky váhám nad správným počtem. Letos má tři a myslím, že to je maximum i pro příští rok.

Offline Pinot Noir
29849 příspěvků moje polička 26. května 2024 22:14

Karja to budu brečet taky, jdu v úterý s Viktorem na pětiletou prohlídku. Tam je, mám dojem, taky nějaké očkování. Ale to už ani nehraje roli, celé to bude tragédie, od okamžiku, kdy před školkou řeknu, že jdeme k lékaři. 

Ale už jsem jim volala, ať jsou připraveni na nejhorší a že reálně o žádnou lékařskou prohlídku nepůjde. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. května 2024 22:16

Pinot Noir jojo, v pěti jsou dokonce, myslím, dvě (ne najednou). Budu držet palce.

Offline Pinot Noir
29849 příspěvků moje polička 26. května 2024 22:18

Karja a holčičku, která nechtěla jet (jako jediná), a pak bulela, že by vlastně chtěla, ve třídě mají. A fakt nejede, oni jsou v té škole na ně dost drsní - nechtěla jsi v termínu, nejedeš.

Offline žluťásek
8858 příspěvků moje polička 26. května 2024 22:23

Evaeva já potřebuju kroužky ve škole, kde si ho sami vyzvednou z družiny a zas ho tam vrátí, už jsem si zvýšila úvazek a nekončím v práci po obědě

Offline Vari
2219 příspěvků moje polička 26. května 2024 22:35

Evaeva Kolik u vas stoji cca ty krouzky? Pristi rok tam toho pro ne jeste tolik neni, ale v kategorii 5+ bych jim vybrala dva denne :-D.

Offline Gatita
8617 příspěvků moje polička 26. května 2024 22:43

žluťásek Maly pruzkumnik prirody je super, mame ho tu taky. Je to jediny krouzek, o ktery syn projevil zajem. Chodi ven, delaji ruzna pozorovani a je to asi dost zabavne. Ted meli v polich spicha s ornitologem a krouzkovali ptaky. Akorat me teda trochu rozhodilo, kdyz mi syn popisoval, ze ten pan je mel v pytlikach v aute. Ale vypustili je, tak snad dobry. 

Offline Gatita
8617 příspěvků moje polička 26. května 2024 23:05

Jinak ty krouzky...ja bych rada, aby syn nekam chodil, kamkoli, ale on nikam nechce. Trvala jsem na 1 hodine sportu tydne, ale je to pokazde hrozna diskuze (ze nema na nic cas, ze je to opruz a ze je unavenej), smlouvani, uplatky, nekdy i plac, takze jsme kolikrat nesli. Ten krouzek mu podle me sedi, neni to kontaktni, trener je prima, mala parta deti, neni to oddil, takze zadny velky dril atd. No tak ted prisel s tim, ze pokracovat nechce a ze chce na fotbal. Treninky 2-3x tydne, zapasy, tymovy sport, drsne prostredi... Jako sice jsem rada, ze o neco aktivne projevil zajem, ale to bude hrozny, tam nevydrzi ani tyden.

Offline Karja
44612 příspěvků moje polička 26. května 2024 23:16

Gatita Třeba to tak nebude, to je nějaký dobrý tým? Synovci chodí, ale je to docela jako v pohodě, je tam spousta spokojených dětí a hlavně mají pak ty kamarády z toho týmu. Někteří kluci jsou šikovnější více, někteří jako neumí skoro ani běhat, natož kopat a chodí tam spokojeně už několik let. Jako ten fotbal fakt mají kluci rádi. 

Offline Karja
44612 příspěvků moje polička 26. května 2024 23:18

Pinot Noir Ano, je tam očkování na pětileté, které doposud nemáme...Máme termín očkování  až ted, speciální, na konci pracovní doby a očkovat se bude v čekárně, i tak to bude blbý a rozhodně jí neudržim na takové to skontrolování stavu po dvaceti minutách...

Jojo, tak to jsme přesně my! Jako štěstí, že fakt nikam nepojedou, ted je ve školce přespavačka, nepujde, no to pak bude lítosti:D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. května 2024 23:20

Varicca 1300 na pololetí 

žluťásek chápu. Kdyby musel být v družině, dám mu klidně dva denně já se zatím té první třídy dost obávám. Ale dost možná to skončí tak, že bude trčet v družině do čtyř než se mimino vyspí

Offline Pinot Noir
29849 příspěvků moje polička 26. května 2024 23:25

Karja mě v Motole u odběrů naučili, jak ho chytit a úplně znehybnit, naštěstí, protože na endokrinologii jezdíme na Bulovku a tam to vůbec takhle neumějí, takže očkování zvládneme, ale nejspíš taky na chodbě. A i když to "umím", neznamená to, že mě to úplně hrozně nedeptá. Jako rozumím ti velmi, a soucítím.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. května 2024 23:25

Karja jak kteří

Offline Pinot Noir
29849 příspěvků moje polička 26. května 2024 23:26

Evaeva náš trčí denně v družině do pěti. A to musím Viktora kolikrát vzbudit, abychom to stihli. Ale tak nějak...mi to nevadí.

Offline Vari
2219 příspěvků moje polička 26. května 2024 23:28

Evaeva Tak to je super cena! Ja jsem skoro na trojnásobku za kroužek a vybrala jsem jim tri

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. května 2024 23:28

Karja tohle čekání v čekárně u nás chtějí až u větších dětí, asi kde se čeká, že jdou třeba samiefo školy.

Syn první přespávačku ve školce nedal. Chtěl, ale pak nám volali, že si máme pro něj přijít. A to jsou zvyklí spát u babičky. Letos už to zvládl.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. května 2024 23:29

Pinot Noir jasně, protože nemusí jít zase v půl osmé spát. Já do toho potřebuju narvat dvě hodiny venku, večeři, tablet, úkoly a případně nějaký ten kroužek.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. května 2024 23:30

Vari v DDM? Tam jsou totiž kroužky dotované, takže trojnásobek mi přijde fakt dost