Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline dzizisketa
8943 příspěvků moje polička 26. května 2024 14:30

Takhle vypadal dnešní judo turnaj, při kterém malí a mladí judisté převádějí své dovednosti pro získání vyšších obi, v Rosťově kategorii pro získání dalšího písmenka slova "judo", v našem případě D. Tohle jsou ti nejmenší judisté. Rosťa zrovna zalehává nějakého kamaráda.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. května 2024 19:42

Včera jsme na dětském dnu hrozně zmokli, tak se dneska ptám muže, jestli nemám vzít radši bundy. Prý ne, na dnešek už nic nehlásí. Tak jsme zmokli podruhé Ale jak! Během chviličky se přihnala bouřka, strašlivý liják. Schovala jsem se s dětmi pod stromy, byli jsme zrovna ve hvězdě, muž byl pár desítek metrů za námi. Ale jak okolo nás hřmělo, kluci se hrozně báli, starší na mně hystericky křičel, že tady určitě umře Tak jsme se radši vydali na zastávku, kluci běželi přede mnou se šíleným řevem, v rukách klacky, pro lidi na té zastávce to musel být super pohled Jedeme podle hesla, že zážitky mají být hlavně silné. 

Offline tv
4197 příspěvků moje polička 26. května 2024 20:09

Evaeva . Dneska to byl Mordor, byli jsme opékat a po cestě zpět jsme se stavili na nanuka. Dorazili jsme total promočení, přitom předpověď hlásila maximálně prehanku. Mám na zábradlí truhlík, protéká mi do truhliku pod ním, nic v něm není, nasbirala jsem 4,5 l vody. Z jednoho truhliku .

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. května 2024 20:15

tv tohle bylo hrozně lokální. Byli jsme na cestě z kavárny, mladší chtěl ještě na lezeckou pyramidu. Koukla jsem na radar, protože se nějak zatáhlo a říkám ok, něco se žene, tak vylezete jednou na horu a rychle na bus. Vypadalo to, že máme tak půl hodiny. Ani jsme nedošli na konec obory, to je tak 500m a přišlo to. Do patnácti minut bylo po všem. Když jsme popíjeli busem dva kilometry vedle, bylo tam úplné sucho. Z nás crčela voda

Offline Pinot Noir
29849 příspěvků moje polička 26. května 2024 20:33

Ríša má sbaleno na ŠvP, ostříhanou hlavu a já začínám být nervózní. Nevím, jak to ráno udělám, abych neplakala.

Potřebovala bych, aby mě hned po probuzení něčím hrozným nas**l, abych ho vypakovala s radostí. Ale to se jako na potvoru zrovna zítra nepovede! 

Offline tv
4197 příspěvků moje polička 26. května 2024 20:40

Evaevatady to vypadalo na prehanku, říkala jsem si, spadne pár kapek...a lilo přes dvě hodiny.

Offline tv
4197 příspěvků moje polička 26. května 2024 20:41

Pinot Noir bude to dobré, uvidíš! Těší se?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. května 2024 20:44

Pinot Noir jé, tak ty máš takovéhle sklony Určitě si to všichni užijete. Vzpomeň si, jaké to bylo, když spal u vašich (nebo sestry).

Offline Raduza
příspěvků moje polička 26. května 2024 20:47

Pinot Noir já brečela vždycky,  ale nějak jsem to ustala,  dokud nebyl autobus za rohem.

Offline Myrtila
5316 příspěvků moje polička 26. května 2024 20:55

Evaeva tv Takhle to bylo včera u nás, mělo odpoledne trochu zapršet a místo toho během asi 3 hodin prošly 4 bouřky a jedna s kroupama. Bylo to taky vyloženě lokální. My jsme teda nezmokli, ale zahrádka to hodně odnesla. Syn si pak hrál s kroupama na terase jako s hromadou sněhu

Offline Mohučanka
7361 příspěvků moje polička 26. května 2024 21:25

Pinot Noir já jsem zbaběle poslala k autobusu manžela jestli se mu chce jet, bude to nakonec dobrý. Dcera přijela s tím, že by tam mohla být klidně ještě 40 dní Akorát jak se lépe poznali, tak se možná trochu přeskupilo kamarádství.

Největším vítězstvím (pro mě) je, že se tam dokázala vykakat. Sice jenom jednou (ve 4 dnech), ale z toho jsem měla obavy.

Offline Mohučanka
7361 příspěvků moje polička 26. května 2024 21:26

Pinot Noir jo a uteklo to! A přiznávám, že to byla taková menší dovolená i pro mě. Žádné vstávání do školy, žádné svačiny, žádné kroužky...

Offline letfenixa
10861 příspěvků moje polička 26. května 2024 21:31

Pinot Noir držím palce!

U nás táto situácia nastane najskôr v puberte, ale som s tým zmierena.

Offline Karja
44612 příspěvků moje polička 26. května 2024 21:32

Pinot NoirJá budu brečet v úterý, jdeme k zubaři. Nemůžeš si představovat třeba něco takového zítra ráno? 

A je teda moc šikovnej, velká malá by určitě za rok nejela, rozhodně ne, včera mi říkala, že chce odhlásit z mluvení (logopedie) a z očkování....Nemůžu se taky odhlásit z mateřství? 

Offline Makara
3634 příspěvků moje polička 26. května 2024 21:34

Karja vydrž - už jen 20 let.

Offline Karja
44612 příspěvků moje polička 26. května 2024 21:37

letfenixa U nás spaly holky tento víkend poprvé u sestřenice, neplánovaně, takže jsme jen v 9 zajeli do nejbližší restaurace. Velkamala nevypadala moc odhodlaně, ale u sestřenice byl film a popcorn, to u nás teda taková pozdvižení nebývají:D. A velkamala spala s bratrancem v pokoji, a šla spát dokonce i sama, hodinu a nevadilo ji to, doma tohle nejde. 

Offline Mohučanka
7361 příspěvků moje polička 26. května 2024 21:46

Karja hele ono se to může dost rychle změnit, dcera by loni nikam nejela ani za zlatý prase. Ještě máš naději

Paní učitelka je asi dobře motivovala a taky bylo důležité, že "jely kamarádky" a ze druhá možnost byla chodit do 1.B, tj. mezi cizí děti. 

Příměstské tábory nekompromisně odmítla i pro letošek.

Offline Karja
44612 příspěvků moje polička 26. května 2024 21:53

MohučankaNo tak to u nás bude ,,nepojedu,, a pak bude bulet, že je jediná, co nejela. Ale u nás se nejezdí na školu v přírodu, uff:D

Offline žluťásek
8858 příspěvků moje polička 26. května 2024 21:56

Mohučanka u nás totéž, na školku v přírodě ani náhodou, na školu v přírodě ho ani nenapadlo že by nejel. Příměstský tábor v žádném případě :)

Ale chce příští rok chodit na kroužek Malý průzkumník přírody, z toho mám velkou radost. Celkem si na příští rok vybral tři kroužky, to ještě teda uvidíme, je to trochu pálka

Offline Pinot Noir
29849 příspěvků moje polička 26. května 2024 22:12

Mohučanka k autobusu půjde taky muž, jedou z Holešovic, vezme ho cestou do práce. Kakat má R. v plánu taky až v pátek.