Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. května 2024 07:22

žluťásek jasně. Já si myslím, že syn bude v družině taky spokojený, ale ve školce odpoledne moc být nechtěl, tak uvidíme. Můžou si u vás psát úkoly v družině?

Offline žluťásek
8858 příspěvků moje polička 27. května 2024 07:43

Evaeva asi ne, nebo pokud jo, tak můj syn to rozhodně nedělá

Offline Gatita
8617 příspěvků moje polička 27. května 2024 07:44

Karja u nas se ten fotbal prave bere asi dost vazne, treninky 2-3x tydne atd. Ja se uz i ptala, jestli by syn nemohl chodit treba jen 1x, ale netvarili se na to, jedou na vykon. Ja jsem moc rada, ze syn chce neco zkusit a v zari ho tam prihlasim, ale je mi dost jasny, jak to dopadne. Potrebovala bych ho upichnout nekde, kde bude mit sanci vydrzet dele nez tyden, on by do budoucna nejaky sportovni konicek potreboval jako sul. Navic by potreboval trochu posilit sebevedomi a tohle mu myslim vubec nepujde (i kdyz nijak nesikovny nebo pomaly neni). No zkratka mi prijde vtipne, ze zatouzil zrovna po tomhle:)

Offline Gatita
8617 příspěvků moje polička 27. května 2024 07:52

Evaeva u nas si deti muzou delat ukoly v druzine. V prvni tride to ucitelky nevidely rady, mely na to nejaka pravidla, ze matiku ano, ale psani ne, nebo tak neco.  Ale ted si je tam syn dela casto, chce to mit hned hotove. Akorat jak na to specha, tak se mu tam nekdy vloudi chyba, a vecer to musi slozite opravovat, kdyz to nejde vygumovat nebo tak.

Offline Karja
44612 příspěvků moje polička 27. května 2024 07:58

Gatita Třeba mu to pujde, nebo bude patřit aspon k té lepší polovině, to fakt nevíš. V tom našem oddíle jsou fakt kluci uplně marní někteří, ale myslim, že to vůbec ze strany trenéru ani spoluhráčů nepociťují, chodí tam už několik let. Tady se taky chodí dvakrát týdně, ale neřekla bych jen kvuli té docházce, že je to nějaký tlak či výkon, ono dvakrát týdně do týmového sportu je asi standart, hokej, házená je taky dvakrát týdně....tak snad to bude tak i u vás;-). Segra na ty fotbaly jezdívá ráda, že si odpočine, je venku, zato trpí na házené, jak je to vevnitř, hluk, furt se tam píská na těch malých dětech, zrovna včera mi psala, že to má zase výlet s ibalginem:-D

Offline Potrefenáhusa
38793 příspěvků moje polička 27. května 2024 07:59

Evaeva naše vstava po 7 a usina po 10, druhej spánek okolo 4, ale pak chodí spát až ve 22

Ale už to střídá jen s jedním spánkem, taky nevim, jak to pak budu dělat, asi ji budu přenášet do kočáru, spava docela tvrde (vyzvedavam starší po čtvrt na 3)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. května 2024 08:32

Potrefenáhusa u nás je přenášení bez šance, i spánek v kočárku je na nic. Mladšímu právě už byly dva, když šel starší do školky, takže do té jedné vydržel.

Mimino teď vstává v půl osmé, spát chodí v 9 a ve 13 většinou, spí klidně i hodinu a půl a do postele jde v osm. Úplně si nemyslím, že mu to vydrží ještě rok.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. května 2024 08:43

Já taky nepředpokládám, že si syn bude psát úkoly v družině, určitě ne v první třídě. Ale pomohlo by to

Offline Potrefenáhusa
38793 příspěvků moje polička 27. května 2024 09:00

Evaeva to se muže ještě všechno tak změnit, ze nemá cenu to vymejslet rok dopředu,no

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. května 2024 09:23

Potrefenáhusa jojo. Ale on spí dost stejně jako oba kluci, tak myslím, že vím, jak to ideálně bude chtít. 

Offline letfenixa
10861 příspěvků moje polička 27. května 2024 09:56

Tak máme doma to Valco snap 4 a vymontovali sme časť dvierok z perinaka, ktoré tam rozmerovo prrsne sedia, aby bol rovno

Offline Tabea
8082 příspěvků moje polička 27. května 2024 09:58

Gatita a nemůže si ten fotbal jít zkusit? Tady se všude nabízí zkušební trénink. Nebo i tři. 

Offline Tabea
8082 příspěvků moje polička 27. května 2024 09:58

Gatita a nemůže si ten fotbal jít zkusit? Tady se všude nabízí zkušební trénink. Nebo i tři. 

Offline žluťásek
8858 příspěvků moje polička 27. května 2024 09:59

letfenixa geniální! Mám radost, že můžete ven. Ať se to Lukáškovi rychle a dobře hojí

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. května 2024 10:03
Offline letfenixa
10861 příspěvků moje polička 27. května 2024 10:10

žluťásek Evaeva nakoniec fobre, že ten Valco a nie ten druhý, ten by nevosiel do výťahu.

Offline Gatita
8617 příspěvků moje polička 27. května 2024 10:13

Tabea asi jo.

Offline rasaNori
8831 příspěvků moje polička 27. května 2024 11:19

U nás byl včera večer velký pláč, starší brečela že jede sama, a malá brečela že nejede a moc chce... Malý se vyrážka úplně předpisove stěhuje z ruk a břicha na nohy, tak snad ji ve středu přivezu za něma. Sranda byla večer když jsem psala starší 3 povinné pohledy, abych tam nenapsala něco blbě

Offline letfenixa
10861 příspěvků moje polička 27. května 2024 11:53

Offline Pinot Noir
29849 příspěvků moje polička 27. května 2024 11:55

letfenixa teda, vy jste koumáci! To je super. Pobyt venku je určitě nejlepší lék!