Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Myrtila
5316 příspěvků moje polička 28. května 2024 18:07

MPLee Aha, tak jestli 8 l už máte, tak je zbytečný kupovat další stejný. Právě na ty školkové výlety je opravdu jen tak tak. 

Offline Anema
1281 příspěvků moje polička 28. května 2024 18:07

DruI mně se prostě udělá v hlavě mlha, když čtu o těch primárních a dalších funkcích a celkově o tom všem . Vždycky, když jsem měla pocit, že to chápu, tak mi to následující příklad rozbil. Ale to se mi stává i u různých formulářů, nebo když se mi někdo snaží vysvětlit daně, úplně fyzicky cítím, jak mi klesá IQ .

Ale jako jo, taky jsem o tom přemýšlela, že ta doktorka, když to propaguje, tak to asi dobře zná a evidentně jim to funguje, když to tak i s cizím dítětem zvládly. Takže bych to bejt Tebou, Pinot Noir, asi aspoň zkusila bez ambicí přesně určit typ, protože napříč těmi typy by tam nějaké zajímavé informace být mohly. Člověk si aspoň fakt uvědomí, jak různí lidé jsou a že taky asi existují někteří jako on .

Offline Potrefenáhusa
38794 příspěvků moje polička 28. května 2024 18:19

MPLee my máme Schmussebar a přijde mi úplně akorat. Do zad se přesně vejde karimatka z minikankenu, kdybyste potřebovali měřítko. 

Offline Potrefenáhusa
38794 příspěvků moje polička 28. května 2024 18:23

Pinot Noir to zní senzačně a Viktor to skvele zvladnul! 

ja tu teorii typu neznam, ale vlastne pro mě před lety bylo až tak oči otevirajicich 5 jazyku lasky - je to takový teochu trapne americký, ale pro mě vlastne šokující, ze jsou lidi různí 

Online Karja
44612 příspěvků moje polička 28. května 2024 18:39

Mrakoplas Je to na prd, já bulela dneska a stejně vůbec nemůžu zklepat tu blbou náladu, co jsem nasala u zubaře. Jako nic se neděje, holky jsou zdravý, šikovný, ale toto me už tak neskutečně sere, ty anabáze s doktoroma. Úplně se mi chce zahrabat někam pod drn, sambo je pryč, nemůžu to ani rozchodit. Holky teda dostaly doma co proto, přednáška, tyjatr, že by se nestyděl ani divadelní soubor za to, tak snad to bude účinnější než pozitivní motivace. 

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 28. května 2024 18:56

Myrtila no ten náš je ale těžký i prázdný, ten ani nechci, aby celý den někde nosila. Takže klidně koupím stejný, ale lehčí. I když si myslím, e by jí stačil menší.  Protože pláštěnka, náhradní triko a legíny, lahev s vodou, plyšák a svačina v pohodě vejdou. 
žluťásek ten neni růžový

Offline Potrefenáhusa
38794 příspěvků moje polička 28. května 2024 19:00

MPLee ten nás deuter je takovej 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 28. května 2024 19:01

Tabea jeho pozornost. Niekedy je to fakt katastrofa, absolutne nespolupracuje a zaujima ho vsetko okolo. Jeho to aj bavi, aj nie.  Lenze on potrebuje plavat zo zdravotnych dovodov, inak by som sa na to vyprdla. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 28. května 2024 19:04

Karja mas to tazke. Jako fakt keby nebol krivy jak paragraf, tak sa na to vykaslem. Ale najviac ma vlastne na tom nasral sambo. Ani sa mi to rozpisovat nechce, ale urcite by ste tu uz boli vsetky nastupene s lopatami :)

Online dzizisketa
8943 příspěvků moje polička 28. května 2024 19:14

MPLee 

Boll Bunny má Rostík, je skvělý, fakt lehoučký, má přesně tento oranžový s myškama. Dnes jsem do něj sbalila kompletní náhradní oblečení, pořádnou svačinu a láhev s vodou na výlet (ano, zrovna dneska jeli na výlet ). Vevnitř má síťovou kapsičku a krátký provázek s karabinou. Podle mě je tenhle batoh bezkonkurenční.

Offline Pinot Noir
29849 příspěvků moje polička 28. května 2024 19:15

Anema fakt to nedám, mám hlavu jak balón z práce, žádné studium už potom nezvládnu a ani nechci. Už ta brožura, co jsem dostala, je dost nestravitelná a teď na mě na FB vyskočila ta knížka, kterou by se mělo začít a po nakouknutí do diskuze mám jasno.

Online dzizisketa
8943 příspěvků moje polička 28. května 2024 19:17

A po dnešní výletní zkušenosti se chci zeptat, zda nemáte tip na nějaké pohorko-tenisky, zkrátka boty na lehkou turistiku, co hned nepromoknou, na širší tlapku s vysokým nártem. A nemusí to být zrovna Keeny za dva litry, klidně i Decathlon, kdybyste měly osobní zkušenost. Hlavně ten nárt, ten eliminuje hodně modelů.

Online dzizisketa
8943 příspěvků moje polička 28. května 2024 19:18

Pinot Noir 

Teda vaše doktorka a sestra jsou fakt skvělé!

Teorii typů mám, kdybys tomu chtěla dát šanci, půjčím.

Offline Pinot Noir
29849 příspěvků moje polička 28. května 2024 19:22

dzizisketa Ríša má tyhle, je s nimi spokojený, rád je nosí. Vysoký nárt nemá, ale připadá mi, že jak je na nártu to otevření dost široké, lecjaká noha se tam vejde. 

https://www.decathlon.cz/p/detske-turisticke-kotnikove-boty-crossrock-sedo-oranzove/_/R-p-308271?mc=8572767&c=%C5%A0ED%C3%81

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 28. května 2024 19:27

dzizisketa zrovna na mě všude skáčou gtx Vikingy, ale ty budou možná ještě drazší

Offline Myrtila
5316 příspěvků moje polička 28. května 2024 19:45

MPLee No ale je teda moc krásnej! Já když jsem vybírala, tak jsem vynechala batohy s klopou, to by na syna už asi bylo moc na manipulaci. Pak jsem okukovala ve školce, co mají ostatní děti, byla to fakt všehochuť od sportovních až po vyloženě hezké, ale asi ne moc praktické, a ty s klopou byly vždycky ty nejhezčí. 

Offline Suya
příspěvků moje polička 28. května 2024 19:50

MPLee Taky mame ten Boll a odjeli jsme s nim Italii 4denni, jen s mym batohem a timhle synovym, on se nezda, ale narve se tam dost. Vejde se mu veskera vybava na prespani u babicky vcetne plysaka

Online Karja
44612 příspěvků moje polička 28. května 2024 19:52

Mrakoplas Jo to chápu, že to plavání je asi jedna z mála možností, jak to u dítěte narovnat. Jedine platit cvičení třeba jednou dvakrát týdně někde u fyzio? Myslíš, že to by neakceptoval? Respektive nemusel akceptovat? Hele sambo by mě nasral taky stejně. Dneska jsem mu říkala, že tam má jít on, on je vždycky sepse takovým hrubým hlasem, je to jedna věta, ale že by i zubařka se sestrou by stály v pozoru, mně by poslouchaly až po nějaké litanii, kdy by se celá poliklinila evakuovala a na mě poslali Chocholouška, on je prostě efektivnější. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 28. května 2024 19:59

Pinot Noir já teorii typů taky nedala a to mám "výchovné" knížky ráda. Není to psané moc populárně naučně, i když věřím, že ta psycholožka to vnímá jinak Ale všechny rozhovory s ní, co jsem slyšela, byly dobře poslouchatelné. A dává to smysl. Nejtěžší je určit ten typ, ale u Vikiho by to možná šlo dobře, když je tak specifický. Protože jinak sedí tu tamto z jednoho typu, tu něco jiného. Pak už bys toho studia neměla tolik. Mám tu nejnovější knihu, můžu půjčit. Na webu je dost článků i volně dostupných. I když jsem to nedočetla a typy neurčila, stejně mně to v lecčems pomohlo.

Jinak teda klobouk dolů, jak jste to zvládli. Spoustu vyšetření máte za sebou Doktorka má skutečně empatický přístup.

Offline Gatita
8617 příspěvků moje polička 28. května 2024 20:02

Mladsi dite vyrazi zitra se skolkou na vylet. Jedou na Stare Hrady, odjezd v 7 rano a vraci se na obed. Porad mi vrta hlavou, proc se vraci na ten obed, vzdyt to je hrozna strapace a honicka, aby byli na obed zpatky. Maji to tak s kazdym vyletem. Myslite, ze to je kvuli nejakemu predpisu? Mne to prijde uplne nesmyslne.