letfenixa doufám, že si ji pak hrdě vyvěsíte. ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Tak naše lékařka a hlavně sestra jsou neuvěřitelně trpělivé, Viktor samozřejmě odmítl vstoupit do ordinace a šel brečet za roh do čekárny. Probraly jsme výsledky endokrinologie a dál o jeho vývoji povídaly, sestra šla za ním a vrátila se s vyplněným dotazníkem, namalovanou postavou a Viktorem za ruku. Uvnitř zase řval, stetoskop prý strašně bolí, ale pak se nechal přemluvit k měření, vážení se mnou a nakonec se úplně rosvítil, když uviděl ten plakátek s písmeny na zkoušení zraku. Takže zvládl i oční test se zakrytým okem, místo obrázků a hřebenů četl rovnou písmena. Vakcína už byla nachystaná, ale doktorka řekla, že to by byla škoda to teď zase zkazit násilím, že máme přijít za dva týdny, zkusíme změřit tlak a prohmátnout břicho, kdyby to nešlo, tak si s ním zase jen popovídají, aby si zvykl... Na očkování má ještě rok čas. Byli jsme tam hodinu.
Jako nezní to nijak závratně, ale já jsem úplně paf, že jsem nenesla domů hadrovou trosku, ale odcházela jsem s veselým klukem, co dostal figurku lva a odkýval, že se příště podíváme na pupík, k čemuž dodal "pupík je vtipnej". ![]()
Jinak si doktorka myslí, že za tu plánovanou diagnostiku autismu jsme spíš vyhodili peníze, že kromě toho jídla a zájmu o čísla na něj nic neukazuje a nejradši by mě poslala na kurzy a semináře Teorie typů, to je taková ta paní, co má ty kurzy a knížky a nevím co všechno "nejsou stejné". To není nic pro mě, dostala jsem od ní i nějaké materiály, ale mně při čtení zhruba u třetí věty začne vynechávat mozek, mně jsou ty sebehodnoty a vize pro mé dítě úplně cizí.
Pinot Noir parada
letfenixa at jde rekonvalescence dobre
Pinot Noir akože, vaša škôlka aj doktori, to je úplne super!
Adina ďakujeme!
Máme za sebou prvú vychádzku v kociari, ešteže bývame v centre, 1 cesta a parkovisko nás delí od pešej zóny, tak sme sa poprechádzali.
Pinot Noir To je super zpráva! Mám radost s tebou!
Pinot Noir Viktor válí, a dr je teda super, že neřekla že když už tak pěkně spolupracuje, že mu ji rovnou bodne:)
Pinot Noir Téda doktorka, sestra i Viktor si zaslouží pochvalu ![]()
A tobě to přeju, že to bylo bez velkých dramat.
Pinot Noir Dneska jsme byly u zubaře, takže vím jak moc tohle pro tebe znamená!
Já si sem chodím už snad jenom pro tipy na vybavení
Nemáte prosím někdo srovnání batohů na turistiku pro malé děti? Dcera má 95cm a 13kg. Má teď batoh od Affenzahn a je zbytečně tězký a velký. Koukám po Deuter kikki Boll bunny nebo Deuter schmusebar Ten boll je mi nejsympatictejsi, ze ma hrudni i bederni popruh, ale líbit se bude nejméně. Nechci, aby v tom tahala nic moc těžkého, ale ať si pomalu zvyká, že si svoje krámy (5schleich zvířat, panenku a princeznovskou čeleknu) tahá po horách sama ![]()
MPLeeDeuter jsme měli Schmussebar a zkoušel i kikki. kikki je asi jednodušší na obsluhu, má zip. Ale syn v necelých třech letech už spolehlivě uměl i tu sponu a brzdičku na utahováni, mají to dobře lehce ovladatelné. Ten kikki mi přišlo, že víc drží tvar, schm. měl měkčí zada
Boll nemám srovnání, nelíbí se mi, nikdy jsme je nezkoušeli. Deuter bych vzala co se jí bude nejvíc líbit, pak je větší šance, že si to bude tahat sama.
Pinot Noir ty jo, to se moc pěkně čte, jak jste to všichni čtyři zvládli, doktorka i sestra jsou teda milionové a Viktor pašák
.
Ale Teorie typů na mě působí úplně stejně, můj mozek to taky není schopný pobrat, a to jsem přelouskala skoro celej ten první díl. Svůj typ jsem si určila podle jediné věty, něco ve smyslu, že "lidem toho typu se tohle škatulkování zdá jako nesmysl"
.
MPLee Boll máme my, o jednu velikost větší teda, ale přijde mi hodně podobný. Tenhle jsem taky viděla a připadal mi strašně maličký, a to tehdy měl syn úplně stejné míry jako tvoje dcera. I do toho 8 l se sbalí jen tak tak, pokud počítám s tím, že ty věci nedovede dovnitř dokonale srovnat. Flaška, pláštěnka, náhradní oblečení a mini svačina, víc se toho tam nevejde. Ten hrudní popruh je hodně nahoře, až nad prsama. Jako není to špatný první batůžek, ale větší budu vybírat nějaký jiný.
edit: je teda lehoučký a všechny zipy a přezky se snadno ovládají
So starsim to vzdal uz druhy trener plavania
. Ja som sa v praci regulerne rozplakala.
Anema Já jsem si teda na určení typu dělala nějaký test a musím říct, že to sedí a alespoň mi to osvětlilo, proč mi nikdo nerozumí ;o) Takže jako náhled do toho, jaké způsoby uvažování lidi tak nějak mají se mi to nezdá špatné, ale taky nějak nejsem schopná pobrat ty rady jak to poznání nějak užitečně aplikovat do výchovy.
Mrakoplas
Co se trenerům nelíbí? A jaký na to má pohled syn? Baví ho plavat?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články