Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Myrtila
5316 příspěvků moje polička 28. května 2024 20:05

Gatita Možná protože některé děti chodí po obědě domů a ostatní potřebují spát? Jenom tipuju, ale naši se taky vrací na oběd. 

Offline DruI
5575 příspěvků moje polička 28. května 2024 20:05

Pinot Noir Zkus si poslechnout nějakej její seminář, to mi připadalo celkem stravitelné. Já knihu taky nečetla, přesně kvůli těm komentářům, cos sem dala ;o) Ale to samotné rozdělení do typů není její výmysl a je to fakt docela zajímavé srovnání toho jak různé typy myšlení fungují.

Offline Gatita
8617 příspěvků moje polička 28. května 2024 20:05

letfenixa drzim palce, at vam to rychle utece. Jesteze to nedopadlo hur, musela jsi mit velky strach. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 28. května 2024 20:07

Gatita u nás to tak taky dělají, taky to moc nechápu. Snad jen, že jedou i nejmenší děti, které ještě potřebují po obědě spát. Oni to teda dělají tak, že odpočívají v autobus, oběd mívají až v půl druhé třeba. Ale jezdí teda blíž, tak 30 - 45 minut daleko. Ostatní školky v okolí jezdí na celý den.

Offline letfenixa
10861 příspěvků moje polička 28. května 2024 20:07

Takže okraje sú vysite a vnútro vyfarbene fixkami.

Offline DruI
5575 příspěvků moje polička 28. května 2024 20:07

Gatita Předpis na to snad není, naši jeli na výlet dneska a vraceli se až na odpolední svačinu (ale teda na místě měli zajištěný oběd).

Offline Gatita
8617 příspěvků moje polička 28. května 2024 20:08

Myrtila nejaky takovy duvod to mit bude, ale moc to nechapu. Vzdyt to je tak minimalne hodina jedna cesta tim autobusem.

Offline DruI
5575 příspěvků moje polička 28. května 2024 20:09

letfenixa Tomu se říká kombinovaná technika ;o) Kam si vlajku vyvěsíte, abyste se mohli kochat?

Offline letfenixa
10861 příspěvků moje polička 28. května 2024 20:09

Gatita Ďakujem. Je veľká výhra, že je L. kľudný typ. A zároveň sa mu takéto stalo

Online Evaeva
příspěvků moje polička 28. května 2024 20:10

DruI já věřím, že se fakt snažila to zjednodušit pro laiky, ale je to těžko uchopitelné. Plus ty písmenné zkratky se mi motají, resp. si pod tím nic nepředstavím. Ale zase to není, že by to vyloženě nešlo číst. Není to teda žádný americký styl, kdy se jedna informace opakuje 30x, spíš naopak

Offline letfenixa
10861 příspěvků moje polička 28. května 2024 20:10

DruI pýtala som sa autora, ešte nevie

Offline Gatita
8617 příspěvků moje polička 28. května 2024 20:10

MPLee my jsme moc spokojeni s detskym osprey daylite, ma par deka a hezky sedi na zadech. Objem netusim, je to takovy maly detsky batuzek. 

Offline Gatita
8617 příspěvků moje polička 28. května 2024 20:14

letfenixa kamaradky syn je takovy klidny klucik, nerad chodi ven, nebeha, nedela blbosti. A uz mel nekolik zlomenin, staci blbe spadnout na ruku nebo tak. Nastesti je L. takovy vytvarnik, ze se doma snad nejak zabavi. Nebo audioknihy, televize...a syn ted trochu zkousi duolingo, treba by to L. taky na chvili zabavilo.

Offline Mohučanka
7361 příspěvků moje polička 28. května 2024 20:20

MPLee my máme taky Boll Bunny (s myškami, zdravím Rostíka!) a je vážně super. Větší (Deuter Waldfuchs) jsme kupovali vlastně jen kvůli tomu, že mě loni přestalo bavit nosit v mém batohu dceřiny časopisy,  blok A4 a všemožný bordýlek "velké holky". Ten malý (původní, fakt vydrží) teď má malá (80 cm, 9,8 kg) a je taky nadšená, vejde se tam mnohem víc, než potřebuje.

Offline Karja
44612 příspěvků moje polička 28. května 2024 20:31

Gatita U nás to tak taky je, určitě je to kvůli jídlu a taky spaní nejmenších. Vrací se třeba v 1. Já to chápu, spíš proč teda jezdí tak daleko, zvlášť z Prahy, kde je těch cílů určitě vic. U nás jely jeden rok 40 minut a říkala paní učitelka, že už je to moc, takže jedou rovnou na dva výlety 50 minut:D

Offline Pinot Noir
29849 příspěvků moje polička 28. května 2024 20:38

Gatita takový předpis podle mě není, Viktor byl na Starých Hradech minulý týden, vyrazili v osm, vrátili se ve čtyři. A to chodí do nejmladší třídy.

Jídlo na celý den si každý nesl svoje.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 28. května 2024 20:47

Pinot Noir jídlo na celý den bych jim do batůžků asi nenarvalaale tady školky v okolí, či jezdí na celý den, mají oběd zajištěný. Naši jezdí blízko, ale stejně se vrací později, ten den je celý divný, pozdě obědvají, pak nechtějí ve školce svačit, takže je vyzvedávám hladové,... Nezlobila bych se, kdyby jeli na celý den. Oni by se reálně vrátili o dvě hodiny později totiž. Ale myslím, že ty ani ne tříleté děti by to nedaly, některé jsou ještě taková mimina Karja 

Offline Potrefenáhusa
38794 příspěvků moje polička 28. května 2024 20:47

Mohučanka já mám ten waldfuchs (10l) koupenej v nějaký slevě do foroty a furt mi přijde zbytecne velkej 

Offline Potrefenáhusa
38794 příspěvků moje polička 28. května 2024 20:48

Evaeva ani ne tříletý děti ve školce nejsou, ne, zvlášť na konci školního roku 

(naši nikam nejezdi - asi)

Offline Pinot Noir
29849 příspěvků moje polička 28. května 2024 20:52
Reakce na Potrefenáhusa:

Evaeva ani ne tříletý děti ve školce nejsou, ne, zvlášť na konci školního roku 

(naši nikam nejezdi - asi)

​Přesně tak. A jedou luxusním zájezdovým autobusem, většina cestou zpět spí.