Naši se teda hádají jen trochu, ale hlavně je nemám pořád za zadkem, když jsou dva. Teď bývá často problém venku, když si starší najde kamarády a mladší zbyde na ocet. Pak se většinou dost otravuje. Doma jako zdroj zábavy začíná fungovat i mimino naštěstí ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Kokoska no ja jsem na tom stejne na obou celistech teda, akorat kazdy zubar co me posledni roky vidi si me mlsne obhlizi ze by ta rovnatka.. no srry ale na to nemam
uz to nejak doklepu i s tou hruzou, nakonec vdala jsem se s tim i vickrat![]()
viktorka_od splavu no já bych teda do rovnátek teď už nešla ani kdybych na to měla. Jednak budou potřeba peníze na ty implantáty a když by ne, dlouhá dovolená se mi zdá v našem věku mnohem lepší nápad.
Rozmyslela jsem se po včerejší diskuzi, že se poradím na ortodontici o nějaké retenci než se dohrabu k těm implantátům, ale víc tomu určitě nedám.
ziginka To s těma písničkama máme taky, to je fakt konec...mají každá své písničky ty blázne...
ziginka ty písničky, to máme taky! Nejhorší je, že to aplikují i na mě - já se totiž neudržím, jakmile někdo začne zpívat, přidám se. Dostanu vždycky hroznej pojeb!
continuity ja ted sleduju kolik stoji mesicne pobyt v domove duchodcu, mam na co setrit a dovolena to fakt neni
Přerušim zuby, protože mě upřímně desíte a zeptám se, jaké mate plány na zitrejsi den děti?
Pinot Noir Jojo, u nás stejne, jak jeden zmizí, je to úplná pohoda, zadnej rev, mamiiiii on mi udělal, on mi vzal, on sedí na mem místě, on nechce odejít, on on on
naši doteď vzpomínají, jak měli na prázdninách menšího, větší byl někde nevím kde a jsou z toho doteď úplně v soku, jaký byl hodný, spolupracoval, rozumne se na vsem domluvili, pomáhal. Oni ho v životě samotného neviděli, jen v módu on on on mi udělal ![]()
Malenge přesně!
Malenge no my chtěli jít do Kinského zahrady podívat se na ségry vystoupení a před tím buď do stanice mladých přírodovědců nebo lanovkou na "Petříno"
ale vzhledem k počasí moc nevím. Ale viděla jsem nějaké záběry z veletrhu vědy a vypadalo to bezvadně.
Malenge den dětí strávíme tady
Už si čtu o těch mnohahodinových frontách k jednotlivým pavilonům a na WC a moc se těším. ![]()
Pinot Noir ještě že tady auta moc nebodují
Užijte si to!
Malenge ziadne ![]()
Mali sme ist na chatu ale deti su nachcipane a v utorok odlietame na dovolenku, tak ostavame doma doliecit. A vzhladom k predpovedi sa zajtra asi nezúčastníme ziadnej miestnej akcie. Dostanu tak zmrzlinovy pohar a letenky, bude musiet stacit ![]()
Malenge My jdeme do pohádkového lesa asi tady 200 metrů od baráku:D. Odpoledne pršet už nemá, tak to snad proběhneme:D.
Já vůbec nedávám ty plne akce. Jako včera jsem nad tím přemýšlela. Můj den, vyprávim děti, jdu k PC, takže vidím jen rodinu, pak jdu na prochazku, 0 lidi, pak na nákup do vecerky, potkám prodavačku, kámošku s pejskem, doma u nás je kamarád s dětmi. Takže já za den vidím třeba 12 lidí, a pak jsem úplně v šoku na těch akcích!
Mrakoplas tady se slaví už od minulého týdne, takže děti už toho absolvovaly
ale baví je to pořád. Já jsem dneska navrhla, že bysme odpoledne nikam nešli a prý ne.
K dnešnému dňu má L. vymeškanych 250 hodin ![]()
Dufam, že to odstranenie mandli pomôže.
Evaeva V sobotu bude mít děti na starosti muž a ten podle mě vůbec neví, že je Den dětí. Já budu na Veletrhu vědy
(pracovat). Pro děti je to super, byly jsme i loni, akorát sobota prý bývá nejplnější den. S holkama půjdu zřejmě dnes navečer (nebo vůbec, ale velká kvičela, že určite chce!).
Mohučanka my to letos asi nedáme, protože mimino, ale zapamtuju si to na příští rok. Že je sobota nejhorší, mi je bohužel jasné.
viktorka_od splavu moje zbařka to nějak už neřeší, ze začátku říkala, že by to byl dlouhý proces, něco vytrhnout, asi ten křivý a ještě osmičku (jak na potvoru mám na té jediné straně všechny zuby) a pak rovnat. Bylo by to drahé a nějak jsem se tenkrát na to necítila finančně ani jinak. Teď v mém věku už by asi navrhovali spíš umělý chrup
A jak píšeš, taky jsem se na to 2x vdala, tak holt už to doklepu. Spíš teď potřebuju nějak vylepšit horní zuby, ta slabá sklovina je peklo.
Kokoska mne chteli trhat ctyrky a osmicky. osmicky uz jsou venku, ale ty ctyrky su rada ze mam
blby je ze jak jsou natlaceny pres sebe, blbe se cisti a o to vic kazi, i hygienistka rika ze se muzu pri cisteni pretrhnout, ale stejne by nejvic pomohla rovnatka
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články