Kokoska přesně. Tady ve městě máme holuby a potkany![]()
Vše o těhotenství a dětech
Nemate nekdo tip na detsky kufr na koleckach? Pro skolkove dite, aby jezdil i po kratsi strane, nejlepe skorepinovy (ale nemusi byt). Diky
MPLee krásné, koukat do zeleně miluju a uvnitři to máte moc útulné!
MPLee nádhera!
Lego je fakt najlepšie!
Prosim vas, kto sdavate kynedril detom, byvaju potom ospale? Ak hej, za aky cas? Chcem dat starsiemu pred letom, ma sa dat hodinu pred a rozmyslam, ci mi nezacne zaspavat este na gate
. Tiez som trocha na vazkach z davkovania, je to rozdelene podla veku 2-6 a 6-15. Syn ma 7 ale vahu tak 5-6 rocneho ale zas potrebujem, aby naozaj zabral (minuly let vracal). Kolko davate?
jestli ti nevadí,že bude spát, tak dej podle věku. Jednou zvracejicim dětem u nás ve školce (takže šest nebylo nikomu) narvali rovnou půlku tablety a pak se rodiče divili, proč dítko celý výlet prospalo.
Mrakoplas A tys ještě kinedryl nedávala? V tom případě tě upozorňuju, že třeba moje dcera po něm nespí, ale spíš divočí (ale ani nezvrací, takže účel splněn ;o) Dala bych podle věku.
Mrakoplas u nás je to takové, že kluci se nejdřív rozjedou jak torpéda a pak často odpadnou
té hodiny předem bych se nebála, dávám tak nějak podobně, aby to stihlo zabrat. A řídím se taky věkem, ač jsou kluci už skoro na stejno - váhou a výškou, tak menšímu je 5, tudíž má čtvrtku a starší 8 letý tu půlku.
DruI Malenge no torpedo zrovna pri tomto dietati nepotrebujem
dakujem, dostane polku.
continuity spanie by som viac nez uvitala, on inak moc neusedi.
Kynedril este nemal, minule som mu na Krete kupila nejaky sirup ale ten mal mozno len placebo ucinok. Ale vlastne spal skoro cely let, to bolo super :)
Mohučanka ten veletrh zni dobre. Znacim si a zkusime vyrazit za rok (ted tu nemam starsi dite).
@žluťásek , Evaeva ty Ricany vypadaji dobre, byli jsme tam nedavno na prochazce v lese, ale muzeum jsme uplne minuli. Hned mam tip na dalsi vikendy.
My museli kvuli pocasi odpiskat zamyslenou venkovni akci. Nakonec jsme byli na Kvakovi a Zblunkovi v v divadylku v nedalekem kulturaku, ve sportu vybrat rukavicky na kolo a po obede skakat v gumakach v kaluzich. No jsem z toho nejaka unavena:))
Gatita u rybníka za náměstím jsou dvě zajímavá hřiště a pivovar je prý taky celkem fajn na oběd (taky má hřiště). Ale my měli chleba v lese, tak osobní zkušenost nemám ![]()
Gatita my taky změnili plány, na auta půjdeme zítra, v tom dešti se nám nechtělo stát ty fronty
, a jeli jsme do technického muzea. Takže vlastně taky auta.
Už je to tady. Vytáhla jsem ze skříně sportovní kalhoty po ségře (normální, černé, unisex), že by je syn mohl nosit a prý jsou moc široké a to vypadá blbě ![]()
![]()
Pinot NoirRíša má ty kalhoty z dekáče klučičí nebo holčičí? Já vzala synovi ty holčičí, aby se nemusel mořit se zapínáním a právě přemýšlím, jaký v tom tak ještě mohl být rozdíl ![]()
Veletrh je super, ale nechoďte v sobotu. Byl to masakr!
Potkala jsem tam dnes robotického psa velikosti dogy, málem mě trefil šlak
až za chvíli jsem si všimla, že v davu pět metrů za ním jde mládenec s dálkovým ovládáním.
Nejlepší dětský den, o půl 4 jsem si sedla a v 7 se zvedla:D. Vic ani nemůžu chtít;-)
Karja to si pleteš se dnem matek ![]()
Evaeva klučičí.
Mohučanka budeš tam i zítra, ať tu návštěvnost můžeme porovnat? Dneska to bylo určitě dáno i počasím.
Evaeva Jj chtěla jsem říct dceři,stejne jako kdyz mi řekla na den matek, že když je svátek matek proč jsem neupekla dort, tak proč nepřipravila dort, když je den dětí:D Asi to prostě budeme držet takhle obráceně;-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články