Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. května 2024 12:05

viktorka_od splavu ta horší dostupnost při čištění je moje hlavní motivace, proč to řešit. A v tvém věku (a to nemyslím nijak špatně) bych se a to asi taky vykašlala.

Offline Malenge
4837 příspěvků moje polička 31. května 2024 14:27

Diky vsem za odpovědi, ta předpověď počasí je značně nepěkná, já jsem šílené utahana, mám v běhu náročný tyden a tak vůbec nevím, co si s nimi zitra pocit, nepochybuju o tom, ze budou plní sil

Pinot Noir fronty na wc jsou můj sen tak nechť si to kluci užijí a ty přežiješ!

Offline žluťásek
8858 příspěvků moje polička 31. května 2024 14:34

Malenge já trochu zvažuju Lovce znaků, expozici v holešovické tržnici. Kdybyste se třeba chtěli připojit.

Ale mám obavu, že s ohledem na počasí tam bude narváno:(

Online Karja
44617 příspěvků moje polička 31. května 2024 14:35

Mně se změnil plán, psala mi segra, že mi vezme do pohádkového lesa děti, že uvidím, jak budou plnit pěkně ukoly, když tam pujdou S NÍ! 

No tak o tom si ráda nechám vyprávět:-D.-D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. května 2024 14:36

žluťásek na to jsem slyšela samou chválu. A mám pocit, že něco podobného je teď i v Depu v Plzni.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. května 2024 14:36

Karja gratuluju

Offline viktorka_od splavu
49258 příspěvků moje polička 31. května 2024 14:41

Karja at ti to nekdo natoci

Online Karja
44617 příspěvků moje polička 31. května 2024 15:18

viktorka_od splavu Mně to stačí zprostředkovaně, já vím, že kecat nebude:-D

Offline Aranel
6592 příspěvků moje polička 31. května 2024 16:28

žluťásek Zuzuli Mně taky tahali dolů špičák, ne teda řetízkem, jen gumičkami. Na místo vytržené dvojky - ty nahoře vůbec nemám, šly pryč kvůli místu. Jediný, koho to "triggeruje", je můj současný zubař, ten jediný to vidí, jinak nikdo - naštěstí nejsou nijak špičaté.

A ty osmičky Potrefenáhusa mám taky nějak různě, jednu vyrostlou, dvě nějak napůl a jednu nezaloženou. Ty dvě se občas hnou a docela to teda bolí!

Offline Malenge
4837 příspěvků moje polička 31. května 2024 16:37

žluťásek to vypada moc pekne, ale nevím, jak s malým, ten umí z písmenek jen ta tvořící jeho jméno a i tak myslím, ze jinde by je nepoznal no uvidím, s čím přijde muž, jsem nejaka lina i přemýšlet.

Online dzizisketa
8943 příspěvků moje polička 31. května 2024 17:58

Malenge 

Jedem parním vlakem z Vršovic do Roztok.

Offline letfenixa
10861 příspěvků moje polička 31. května 2024 18:13

Aranel ja som si dala chirurgicky odstrániť dolné osmičky po 10 rokoch rastu/nerastu, mnohokrat narezane, dren, veľké bolesti, raz sa mi podarilo sfetovat ibalginom.

Ale takým najväčším popudom bola cca ročná bolesť ucha, keď nakoniec mi ORL doktorka, že to bude zo zubov. A bolo. A odvtedy viem, že keď ma boli ucho, problém je v zuboch a vždy mám kaz. 

Jedná horná osmicka mi vyrástla bez problémov a následne mi ju zubárka vytrhla. A tá druhá horná sa rozpohybovala vlani. Na moj obrovský úžas.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. května 2024 18:18

dzizisketa no jo, on je ve Vršovicích nějaký ten den ČD, že jo?

Offline Malenge
4837 příspěvků moje polička 31. května 2024 18:21

Evaeva je, budou i staré autobusy apod., alespoň jsme to slyšeli v týdnu v rádiu. My měli páru před 14 dny u nás na vsi a sláva to byla veliká

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 31. května 2024 18:23

dzizisketa Tam se taky chystáme, snad nebude moc lejt

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. května 2024 18:23

Malenge my už tam byli předloni, ale byl by to úspěch klidně každý měsíc na prohlídku depa metra se vzpomíná i po dvou letech 

Offline Gatita
8617 příspěvků moje polička 31. května 2024 18:35

Malenge mam tu ted jen jedno dite a chtela jsem jit jen rano na mistni trh a zkusit tam s malym nejakou sportovni akci mistniho fitka. Ale ma prset, tak nevim. Zjistila jsem, ze maly byva dost nadseny z takovych nenarocnych akci typu jet kousek busem, prestoupit ma tramvaj, dojet 2km na nejaky zakusek a zpet. On totiz mhd moc nejezdi, tak takova blbost je pro nej uplny svatek. 

Offline letfenixa
10861 příspěvků moje polička 31. května 2024 18:47

Gatita keď sme boli v Žiline na endokrinologii a vyšli sme odtiaľ, tak mi L. hovorí,  že hádam nejdeme hneď domov, že on chce ísť trolejbusom u nás sú len autobusy. Tak to je iný zážitok

Veľakrát som si už povedala, že je nadšený  z hocčoho, nenáročný. 

Offline Gatita
8617 příspěvků moje polička 31. května 2024 19:03

letfenixa jo jo, u nas jsou hodne oblibene jizdy mhd a nakupy. Protoze oboje je pro ne vzacne. Takze nejvetsi highlight vikendu by bylo jet par stanic busem do nejblizsiho nakupaku, koupit holinky a vymamit ze me nejakou drobnost. To, ze mne to prijde malo, je jina pisnicka:) 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. května 2024 19:12

Gatita naši jeli s prarodiči trolejbusem na letiště, je tam pohyblivý model z lega