Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Mohučanka
7361 příspěvků moje polička 10. června 2024 11:01

MPLee záleží, co chceš. Dcera chodí do Človíčka už několik let (3 roky?) zaměřují se na to, aby děti bavil "běžný" pohyb - hod, skok, běh, na to, že hlavní je, že sport je zábava, a netlačí na výkon. My jsme s mužem proti výkonnostním tréninkům u dětí, trenérky těch úplně malých dětí (ve Vysočanech) byly super, rachitická dcera se lehounce pokryla svaly, za nás spokojenost.

Gymnathlon osobně neznám, chodí tam děti mé známé a mám dojem, že je to víc zaměřené na akrobatickou/gymnastickou zručnost a dovednost.

Offline Karja
44623 příspěvků moje polička 10. června 2024 11:10

Evaeva No jako kompromis:-D ne:-D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. června 2024 11:25

Mohučanka, nene, gymnathlon je takové klasické cvičení pro děti. Hry, překážkové dráhy, házení, běhání,... Kluci chodili letos. (Podle mě je to od gym - tělocvična, ne od gymnastika). MPLee byli jsme spokojení, líbí se mi fotky z každého tréninku, ale jinak je to stejné jako jiné cvičení. Štvou mně jejich plány na samolepky velikosti A4, nevejdou se do menších batůžků

Offline Mohučanka
7361 příspěvků moje polička 10. června 2024 11:39

Evaeva aha, aha, já viděla na fotkách nějaký nácvik přemetů přes takové ty valivé segmenty, ale je pravda, že ty děti jsou už větší.  (Anebo jsem to úplně popletla )

Tak takové věci se dělají i na tom Človíčkovi, akorát venku, pokud je to možné.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. června 2024 11:57

Mohučanka mně přijdou všechny ty cvičení podobné. Na tom gymnathlonu nenacvičují běh jako takový, nedělají atletickou abecedu,... ale to, co probíhá v tělocvičně je podobné (oproti atletice, kam chodil syn). Nechodí ven, což je trochu škoda. 

Offline Tabea
8086 příspěvků moje polička 10. června 2024 13:51

Karja Já bych se nebála koupit větší, stejně to teď nejspíš ponese jen k autu/autobusu a zpět. A za dva roky jako když najdeš. 
Ale přiznám se, že na společných výletech/do hor radši nesu já jeden velký batoh, než abych ještě hlídala batohy dětí, aby je někde nenechaly ležet. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. června 2024 14:00

Tabea já mám v plánu letos synovi už batoh dávat. Když půjdu já a děti, tak se do jednoho asi nezbalíme a on vyslovil přání si batoh nosit. Aby si tam mohl dávat klacky a kamení Ale hlavně, když pojedou třeba se školou na celý den, tak se do malého už nevejde.

Offline Potrefenáhusa
38809 příspěvků moje polička 10. června 2024 14:01

Karja taky bych vzala asi už větší, já tam někdy davam i svoje věci (boty do sokola, prázdnou krabicku od jídla)

Offline Karja
44623 příspěvků moje polička 10. června 2024 14:04

Tabea Já taky nosim na výlety svuj batoh, tohle mají právě jen když jedou někam beze mě. Koupím jí ten menší spíš, ona bude ve školce ještě dva roky a myslim, že i na nějaké menší akce se tam sbalí. 

Offline Karja
44623 příspěvků moje polička 10. června 2024 14:05

Evaeva Já si myslím, že kdyby nás jezdilo na výlety o jednoho víc, už se taky nevejdeme:-D V zimě je to už taky na knap, ale je fakt, že už nevozím náhradní oblečení...uf.-D (no a vozíme hodně toho jídla, no.-D)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. června 2024 14:27

Karja no já myslela bez mimina, to má naopak kapacitní vozíčekale i tři mikiny, pití na 3/4 dne a třeba oběd a malá svačina zaberou dost místa. Do našeho batohu to  nedám.

Offline Jimik
příspěvků moje polička 10. června 2024 23:41

MPLee Človíčka neznám osobně, ale pokud jste chodili do Monkeys gym, tak ten mi ve srovnání s gymnathlonem přijde lepší. Chodili jsme letos na oboje  zároveň a jak ten Gymnathlon necvičí ve vlastní tělocvičně, tak je během té hodiny dost prostojů, než se připraví/vyndá další nářadí/hra. Během toho tam děti většinou lítají a pak je těžké je zase uklidnit. Aspoň tak to vypadalo na našich hodinách ve Fénixu. A ta karta na nálepky je fakt neskladná.

Offline dzizisketa
8945 příspěvků moje polička 11. června 2024 12:05

Ve čtvrtek jdu do školky podepsat lejstra, v pondělí do práce, čekají nás poslední "volné" prázdniny, je to najednou nějaké rychlé, ale už se moc těším, až budu zase dělat něco jiného.

Offline dzizisketa
8945 příspěvků moje polička 11. června 2024 12:06

Tyjo ten Človíček vypadá skvěle, snad si to zapamatuji na příští rok.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. června 2024 12:16

dzizisketa mně práce taky chybí. Ale těch volných prázdnin mi bude líto. Ale hlásila jsem teď děti na kroužky a došlo mi, že za rok budu hlásit mimino do školičky

Offline Kokoska
34864 příspěvků moje polička 11. června 2024 12:43

Evaeva leti to. Po prazdninach pomaze do skolky uz i Adelka, v lete ji budou 3. A jsem teda na to zvedava. Jednak asi bude brecet po mame, jednak ma ke vsemu vztah MOJE!, moc se nechce delit. Prijde na hriste a odstrkuje deti od houpacky, ze moje.

Offline Karja
44623 příspěvků moje polička 11. června 2024 12:57

Evaeva Já mám 7 týdnů volna:-D a prioritně bych si to měla vybrat o prázdninách:-D. Ale jako nevím, jestli mi to za to stojí, jsem zralá si jít tak na čtyři dny lehnout a to mě ještě čekají tři perné tydny. Tak to asi zhodnotim třeba za pár let, zda si jiným nastavním polepším či pohorším.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. června 2024 13:08

Kokoska on půjde naštěstí jen do DS pro prťata, státní školka ho čeká asi až od čtyř zase. Ale chtěla bych se do práce vrátit třeba na den i fyzicky. No, uvidíme, jak to pokryjeme.p

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. června 2024 13:17

Karja my si loni léto užili. Kluci si dost vystačí, chodili jsme na hřiště, na výlety,... Letos s miminem to bude samozřejmě náročnější. Ale upřímně, z těch pár hodin HO co jsem loni odpracovala, jsem určitě nebyla vyčerpaná jako normálně pracující člověk Vlastně, co si tak vybavuju, jsem nejvíc hodin měla z prázdnin

Ale čekají nás ještě minimálně dvoje prázdniny.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 11. června 2024 14:45

Kokoska Já myslím, že takových nesdílných je hodně dětí a že si s tím pančelky poradí. S tím brečením mi to přijde horší, hlavně i naše odloučení nestandardně snášející (=nebrečící) dítě se nakonec rozbrečí, když kolem brečí všichni okolo. Ale třeba budete mít nějaký adaptační týden.