Evaeva naše mimino má teď 11,5, v roce mělo přes 10, ono se to pak naštěstí zpomalí, ale my máme ty holky jak přes kopírák (váha v 18m se liší asi o 10 deka, jen mimino má ještě větší kebuli), žádný droběny.
dopredu si myslím, ze bych už přes ni neviděla, taky uz to dost meni těžiště kola
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa Evaeva on nemá ani 15 kilo, vozit ho bude samozřejmě muž, ať to svý svalstvo nebuduje zbytečně, že jo. Ono to na dlouho nebude, vlastně jen přes léto, jedeme na dvě (možná tři) dovolené ideální pro cyklovýlety. Nejsme bůhvíjací cyklisté, stačí nám pár kilometrů. Ale Viktor kolo odmítá a na odrážedle mi připadá těch pět, šest už hraničních, Ríša ale ujede třeba deset, když se to proloží pauzami, tak v pohodě víc. Takové popojíždění s tím sedátkem zvládneme.
Pinot Noir přijde mi to ideální
Pinot Noir ono nejde ani tak o vzdálenost nebo rychlost, to tě spíš tak adekvátně zbrzdí ke staršímu, ale o rozjíždění a případně zatáčky, mění to dost těžiště. Nejhorší je, když se pořád zastavuješ. Jinak staršího v necelých čtyřech vozila i moje máma, ale taky s ním jednou to kolo v zatáčce položila.
Potrefenáhusa mimino je v těch 8m o kilo (kilo a půl) těžší než kluci, na délku má jen o 2 cm víc. Ta váha je teda vidět, kluci byli takové žížaly. Musela jsem mu dokoupit bodýčka, protože potřebuje velikost, co kluci nosili až na podzim, tak jsem měla jen s dlouhým rukávem.
Evaeva muž si s tím poradí. Je to velká pohoda oproti tomu, když oba jedou na svých vehiklech, to je fakt o infarkt, jak furt řeší, kdo pojede první, kdo koho brzdí, řvou po sobě...
Příští rok už snad budou snesitelnější. ![]()
Pinot Noir jo, to víš, že poradí. Chce to akorát dávat trochu bacha. Já se na kola taky těším, neseděla jsem na tom snad tři roky. (Hlavně, že mám "nové" kolo
)
Evaeva tak my je máme přesně proti sobě červen - prosinec, srovnalo se to celkem až teď, taky jsem musela ty body dokoupit.
Ale mimino má teďka nohy jako starsi o půl roku starší, možná je to tím, jak zacala o hodně driv chodit, ze se ta noha vytáhne a dotvaruje chůzí? Už má 22 a míří k 23, to nosila starší, když ji bylo přes 2 roky
Potrefenáhusa boty mají kluci pouze 2 čísla od sebe a to má mladší stejné číslo už půl roku, na podzim to bylo ještě absurdnější
Chodit začali stejně a teď už to ani nemůže mít vliv. Má prostě hnátu![]()
Evaeva tak u těch starších děti už je ten růst takovej o dost pomalejsi, starši letos poprvy vydržely boty z podzimu i na jaro, ale mimino má teda fakt tlapicky
(tvar vypadá stejně, takže boty na široký ploutvicky umim a nemusím to studovat znova)
Potrefenáhusa oni mají tvar taky podobný, ale má tu nohu prostě velkou, to není o zpomalení růstu, 29 měl starší o rok později
Mohučanka na prvom rodicku sme si vypočuli, že pokiaľ dieťa v škole stíha, nemá na doma nič. Keby nebýval malý chorý, tak neviem, čo robia.
Pinot Noir nám se přes zimu začla bát stařší v swdačce na kole a vozit se nenechá. Na svém kole jet taky nechce a odrážedlo zabavil mladší. Ale popravdě, já díky tomu mám o víkendech 3 hodinky peo sebe, kdy můžu umírat na kole v Krkonošských kopcích, ale v tichu!
Ale jinak už se těším, až budeme vyrážet všichni, snad budou spolu taky za rok snesitelnější. Teď jsou fakt šílení.
letfenixa jé, to by se mi líbilo.
My máme prý úkoly na 15 minut max, v pátek bez úkolů. No uvidíme.
Dnešní příspěvek k vodním hrátkám - Židova strouha

dzizisketa to je krása a musíme se na tu Lužnici konečně vypravit.
dzizisketa jé, to by bylo něco pro kluky
Už 4! ![]()

Potrefenáhusa to je kráska!! Dortu jsem si skoro nevšimla a ten dino!![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články