Potrefenáhusa Všechno nejlepší!
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa Všechno nejlepší!
Potrefenáhusa krásná holčička i dort :) Všechno nejlepší, hodně zdraví!
Potrefenáhusa Všechno nejlepší! Cením houbový svíčky, doufám že se líbily. ![]()
Potrefenáhusavšechno nejlepší! ![]()
Syn měl dneska ve školce poslední zvonění. Šli i okolo našeho domu, no i slza mi ukápla ![]()
Jak jsem si tu stěžovala na nemožnost dělat náš sportovní kroužek bez závodů a tak, tak někdo z toho kroužku to tu asi čte, protože dnes vydali seznam aktivit na další rok a normálně udělali dva typy - výkonnostní a pro radost
Jupí!!
Mohučanka tak to je super!
Evaeva Jo, já to taky obulim!
Jsem si říkala, že mi je líto, ze hned po vysvědčení děti zmizí, že bychom si měli to mohli užít bez toho školního stresu. Takže poslední týden jsou jak z divých vajec, chvíle, kdy po době neječí a neperou se, jsou stále vzácnější. No jedou k babičce (asi na převýchovu, aneb posílám vám Imogenu, vyzvednu ji, až ji bude třicet). Napíšu ji lísteček do tajné přihrádky v kufru.
.
Karja no my už měli pasování na školáka, je to emočně náročné ten závěr roku ![]()
Všechno nejlepší K.! Dort je naprosto báječný, ten dino ![]()
Máš ty holky fakt krásné, kouzelné.
Evaeva ja mam zas pocit, ze se cely rok nic nedeje, ale v prosinci a cervnu, idealne v tyden pred dovolenou, se to musi vsechno dohnat. To je kazdy den besidka, prespavacka, slavnost ve skole, vsude hrozny shon a davy zpocenych rodicu, tady donest ovoce, tamhle kostym indiana, tady precist 300 zprav na tema darek ucitelkam. Pulku veci jsem vypustila! Ale je to skoda, ty ceremonie byvaji prima, jenze to se neda vsechno obsahnout takhle koncentrovany.
Kdyby někdo sháněl další tip na cestu podél vody, tak naučná stezka Trhosvinensko vede kus podél potoka a náhonu k Buškovu hamru.
Vůbec celá stezka stojí za to, má circa 6 kilometrů, na Buškově hamru mají milou kočičku, kozy, co se dají krmit a moc dobrou klobásku, pro milovníky barokní krajiny pak kostel Nejsvětější Trojice, ten byl dnes tedy zavřený (malá modrá tečka na trávě je kochající se Šárka), otevřený je jen přes prázdniny. Ve městě na náměstí pod loubím má pobočku Pekárna Srnín.

Gatita to jo, červen je pořád něco
Já teda akce zvládám, ale vypouštím vyrábění kytek, dárky odkývu,... Nás teď ještě čeká svatba a pak jsme měli jet na dovolenou, ale jsem ráda že jsme to posunuli, měla jsem pocit, že furt jen něco honím a zařizuju.
Ale to poslední zvonění bylo bez rodičů, to, že šli okolo a že jsem je slyšela, byla náhoda. Pro mě to teda drobné komplikace přineslo, ale jen díky tomu, že syn je doma s tou sádrou, jinak je to prostě během dopoledne.
dzizisketa mate to krásný moc, úplně z toho dejcha ta prázdninová pohoda
my jedem až v srpnu, tentokrat jsme vybrali pro mě zcela neznáme okolí Poličky, tak jsem zvědavá, vypadá to narvany skanzeny a památkami včetně litomysle
muz ale už začíná pomalu chápat, ze bez Jindrichovyho Hradce proste prázdniny nejsou, tak tam bude taky par dni nutných
continuity nechcete i naši Imogenu? Poslední dva dny byly po odchodu ze školky moc narocny, 14 dni tam nebyla, dneska tam ještě slavila ty narozky a byla určitě středem pozornosti, což ona úplně nerada, ale byla teda na roztrzeni vejpul!!!!!
PotrefenáhusaLitomyšl ![]()
Potrefenáhusa Do Litomyšle letos jedem taky, vůbec to tam neznám a těším se moc!
Gatita Přesně tenhle pocit z toho školního roku mám taky a mně se to navíc kreje i s pracovně nejnáročnějšíma měsícema, prosinec je debilní na služebky a červen, tak z toho se mi chce uplně blejt, jsem od 6 u PC, děti jsem dala k segře na hlídání s tím, že budu končit až za milion let:-D.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články