Vari no, to uděláš jednou, no![]()
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva Sambo uz nekolik tejdnu tvoří po vecerech darek pro pana ucitele, nejaky album s hokejovejma kartickama :-D. Ja mu puvodne chtela koupit jen tricko s jeho oblibenym tymem. Pristi rok ani sambo nebude tak ambiciozni :-D.
Vari vy se nějak nudíte nebo co?![]()
Vari my tam dneska dovalili dva melouny a krabici hopíků
Pinot Noir to je mi moc lito, to mate starosti![]()
Ja si vlastne nemuzu stezovat, netlaci na me zadni klienti nebo tak, ale ve dve to taky zapichnout nemuzu, navic kdyz odjizdim pryc. A ja nezvladam ty nepravidelnosti, presne jak pises, odchody jinak, prichody jinak, odnest, prinest, zabalit, zkontrolovat, dokoupit. Davam to tak na 50 %, skolu celkem zvladame, ale skolkove akce a pozadavky vubec. Navic spousta tech veci nejde nachystat predem. Je to za trest takhle najednou. Aspon ze jsme zvladli koupit boty, starsi syn nemel jeste sandaly a boty na sport, padlo na to cele sobotni dopoledne, pochodili jsme az ve 4. obchode. Plny regaly bot, ale skoro nic mu nepasovalo!
jo a taky nemam rada, kdyz si matne vzpominam, ze ze skoly prisel nejaky pokyn, ale nevim jakej a nemuzu ho dohledat! Jak chodi ty zpravy skrz bakalare, whatsapp, a v tech bakalarich jsou ty zpravy hrozne neprehledny. Kdyz si to rovnou neprepisuju do kalendare, kolikrat to uz nedohledam![]()
Gatita nám během včerejška přišly tři různé změny ohledně vyklízení skříněk, odevzdávání klíčků a stejných triček na akce (zítra ho mají mít na zmrzlinu a ve čtvrtek na výlet. Jak asi budou po zítřku v angelatu vypadat ![]()
Takže když dneska jedna maminka do společného chatu po dalším pokynu k těm skříňkam napsala, že si myslela že se mají vyklidit do dneška a ne do zítřka a oni to už odnesli dneska, jestli to teda vadí... To jsem se už rozesmála, jak jsme už vybzikaný všichni.
Zuzuli k tomu povinnému spaní ve školce se vyjadřoval ombudsman (ve smyslu, že školka nemá právo nutit děti ke spaní), otázka je, jestli se ti bude chtít do toho vrtat.
S medvídky ve školce za odměnu taky nesouhlasím, ale "zlatí medvídci", dcera chodí z družiny pravidelně s bonbónem v puse a tuhle mi říkala: "Maminko, to jsou ty nejhorší bonbóny na světě, ty se nalepí na zuby a nejdou sundat".
![]()
žluťásek ja mam hrozne rada nasi skolni rodicovskou skupinu. Nikdo tam nic nepise, nepleveli. Obcas se nekdo obetuje a zorganizuje spolecny darek, ale jako fakt inteligentne, ze se to omezi na 1 zpravu a qr kod! Jsem rada, ze si aspon nepridelavame praci my rodice:)
A to s tema skrinkama je vtipny, to znam. Tyhle komunikacni kanaly jsou peklo. Nejlepsi snad je, kdyz ti nechodi notifikace![]()
Mohučanka nemůže. Já to budu muset asi řešit příští rok, mladší neusne a ležet dvě hodiny ho samozřejmě nebaví. Jestli to teda je ten důvod jeho nevole. Letos jsem to nechala být, ale příští rok mu musím domluvit možnost hraní. Ředitelka to podporuje, ale současná paní učitelka asi moc ne![]()
Mohučanka ja sama nevim, mam z toho dost rozporuplne pocity. Tim, ze uz dcera do skolky chodila, tak uz mam s cim srovnavat. Hlavne uz tady neni ta lonska uleva, ze mi aspon nekam vzali triletou a ja muzu do prace. Z tehle skolky jsem dneska nemela uplne dobry pocit, trochu jsem litovala, ze jsme zvolili pohodli a skolku u metra a nedali jsme dceru do nasi spadove skolky, kterou ale mame dal, ovsem pusobi vyrazne sympaticteji. Prinejhorsim ji tam prendame.
Ale tohle bylo jako cesta strojem casu nekam do osmdesatek. Hnusna sidlistni skolka (ta stara je taky panelova na sidlisti, ale opravena, svetle vymalovana, privetiva, krasne hracky, hezke hriste na zahrade), takova osuntela, zasla. Uvnitr dve uci, co rikaly, jak se detma ve skolce nebudou crcat jako rodice doma. A ze kdyz nejake dite to neda, at si ho rodice nechaj doma. Rodice nesmi do tridy, musi zustat v satne a za dvere nesmi... a tak maji jako nejcastejsi uraz to, ze nejakemu diteti privre rodic ruku do dveri. Jako wtf?!
No snazim se byt pozitivni a treba to bude fajn, ale uz ted si jsem jista, ze zakladku dame rozhodne nasi spadovou a v zadnem pripade se nebudeme snazit dostat bliz k metru na trinactku.
Ale k tomu mala stiznost. Dcerka je tenhle tyden doma s teplotou. Na to, aby sla zitra do skolky to neni. Strasne me mrzi, ze ten posledni tyden tam neni. Porad doufam, ze aspon ve ctvrtek nebo v patek tam na dopoledne uz pujde. Spat tam nemusi. Ale aby se tam nejak rozloucila. Hrozne nerada bych tam jen ja sama jela pro veci.
Gatita přesně, mám to hrozně nabité v práci, fakt už infarktový stav, kolik firem ještě nemá hotové daně, místo tří hodin denně poslední tři měsíce dělám minimálně 6, a tím myslím 6 fakturovaných hodin klientovi, takže reálně jsem u počítače ještě o pár více, práce o víkendu, do toho pořád ve školce výlety, vyzvedávání v nestandardní časy, ve škole i školce besídky, pikniky, dřívější příchody, pozdější příchody, přineste občerstvení, odneste věci ze školky, dárky pro učitele se řeší imervére, do toho Viktorovy narozeniny, k tomu dědovi zjistili normotenzní hydrocefalus, dementní nám před očima, čeká se, co bude... Poprvé v dětném životě se těším na prázdniny a hlavně dovolenou, i když jen krátkou a tady za rohem, jako na malé vysvobození z blázince.
Já ti řeknu, kolik nemá hotové daně, myslim, že u nás asi tak 80%. Taky se hrozně těším na prázdniny:D. Sice mě teda děsí to vaření, to bude nezvyk.
Zuzuli já nevím, kam vás vzali, ale
Jako interiér a zahrada bude asi podobná (i když zahradu máme pěknou), ale školku dělají hlavně lidi. U nás teda říkají, že je mají skoro jako vlastní, že vedou citovou výchovu. Což teda musím potvrdit, i přes výhrady, které mám.
Myslím, že nejbližší základku máte naší spádovou....no my tam nejdeme.
Evaeva jo, nejblizsi zakladka je ta vase spadova. A skolku mame na druhe strane metra, nez je ta skola.
Porad verim, ze to bude dobre, ze to byl jen strasny prvni dojem. Prinejhorsim ji mame kam prendat, tam by misto byt melo
Zuzuli jak jako na druhé straně metra? Jako v rondelu směrem na Stodůlky?
No uvidíš, třeba to bude v pohodě.
Muž byl na třídní schůzce a Imogena1 bude mít třídního matikare(!) a byl z něj dost nadšen. Je na škole 30 let, uhledny sportovec v obleku s dost dobrým humorem. Prý to nejde vždy, ale s nějakou třídou si sednul tak, že je vzal o prázdninách na deset dní na putak. ![]()
Doufám, že dítě bude mít po sedmi letech trápení konečně štěstí na třídního. A taky nevypadal, že by nechal puberťáky skákat po hlavě. Za mě dobrý.
continuity ty jo, to zní dobře!
Karja já to mám jednoduchý - Viktora se vaření netýká vůbec, Ríša střídá špagety s kečupem, rizoto bez zeleniny a koule nebo stripsy a hranolky. ![]()
Ještě možná jednou za prázdniny sní rajskou.
Karja vaření ![]()
Pro mě asi největší výhoda institucí. Mně už to teda částečně začalo.
Taky se těším na prázdniny, z plánování, kdy dát mimino spát, kdy ho vzbudit a kdy bude jíst, abysme stihli všechny ty akce a schůzky, už mi jde hlava kolem.
Červen je kvůli těm akcím strašně krutej! Dcera teď byla po třech letech konečně celej měsíc zdravá, ale já toho mám plný kecky a jsem tak strašně ráda, že už budou prázdniny :o)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články