Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Potrefenáhusa
38822 příspěvků moje polička 25. června 2024 17:32

Karja koukam, ze jsme jim ty narozky teda asi nevybrali úplně stastne? :-)))

Offline letfenixa
10863 příspěvků moje polička 25. června 2024 17:58

Potrefenáhusa ooo, gratulacia veľká!

Offline letfenixa
10863 příspěvků moje polička 25. června 2024 18:00

Dnes som videla svoju spolužiačku zo ZŠ kocikovat vnúča, má minimálne 2, ale možno aj viac, prvú dcéru mala v 16. Sme v tom veku, keď už môže mať človek vnúčatá,  pubertakov aj novorodenca

Online Vari
2220 příspěvků moje polička 25. června 2024 18:09

Potrefenáhusa Hele, dvojcata jsou v srpnu a narozeniny ve skolce slavila dneska, to si nevyberes

Offline Potrefenáhusa
38822 příspěvků moje polička 25. června 2024 18:19

Vari Nezrpelive cekam na fotky ve skolkovy aplikaci, budou-li

Offline žluťásek
8860 příspěvků moje polička 25. června 2024 18:35

Kde se vybíraly ty dárky pro učitelky na konci roku, tady? Syn mi dnes řekl, že ví, co má paní učitelka ráda. Birell polotmavý, protože si ho dávala na výletě na švp. Chce ji koupit Birell

Online Pinot Noir
29857 příspěvků moje polička 25. června 2024 18:44

Gatita přesně, mám to hrozně nabité v práci, fakt už infarktový stav, kolik firem ještě nemá hotové daně, místo tří hodin denně poslední tři měsíce dělám minimálně 6, a tím myslím 6 fakturovaných hodin klientovi, takže reálně jsem u počítače ještě o pár více, práce o víkendu, do toho pořád ve školce výlety, vyzvedávání v nestandardní časy, ve škole i školce besídky, pikniky, dřívější příchody, pozdější příchody, přineste občerstvení, odneste věci ze školky, dárky pro učitele se řeší imervére, do toho Viktorovy narozeniny, k tomu dědovi zjistili normotenzní hydrocefalus, dementní nám před očima, čeká se, co bude... Poprvé v dětném životě se těším na prázdniny a hlavně dovolenou, i když jen krátkou a tady za rohem, jako na malé vysvobození z blázince. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 25. června 2024 19:16

žluťásek

Ségře děti nosí barevné silonky. To mi přišlo hezké, že si všimnou, že je nosí.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 25. června 2024 19:19

Vari u nás teď slaví každý den aspoň jedno dítě. A ještě nějakých ambiciózních rodičů, to jsou balíčky!

Offline Zuzuli
3764 příspěvků moje polička 25. června 2024 19:19

Sypu si popel na hlavu a v patek donesu kytku snad i kucharkam. Byla jsem na informacni schuzce v nove skolce a nemam z ni zrovna dobry pocit. Spousta veci, co jsem v nasi skolce (a tech okolnich dejvickych, kam jsem loni dceru hlasila) povazovala za samozrejmost a obecny standard sem nejspis jeste nedoslo. Namatkou tady musi i predskolaci povinne spat, prece jim nemuzou misto spani vymyslet jiny program. A krouzky maji jen pro par predskolaku (jednu anglictinu a fletnu), prece benuzou vymyslet nejake krouzky pro vsechny. U nas bylo tech krouzku asi sedm, od sportovni skolicky, pres tanceni a hudbu az po vareni. Ale hlavne, ze chteji, aby jim tam rodice kazdy mesic krom krabice kapesniku prinesli i balicek gumovych medvidku, aby meli deti cim motivovat. Cituji "my jim treba rekneme, at sni tu brokolici a pak jim dame medvidka".

Pozitivni ale je, ze dcerku zaradili rovnou do tridy starsich deti, nebude s triletacky. Po tom silenem lonskem zacatku jsem rada, ze prijde mezi deti, co do te skolky chodi druhym tretim rokem, a ne mezi vydesene vykulene placici drobky. Tak snad bude mit dobrou ucitelku a bude se ji tam libit. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 25. června 2024 19:21

Zuzuli ty bonbóny. Jinak je to u nás podobné.

Ale děti standartě dávají podle věku (zhruba), to by mně nenapadlo, že by šla do "mimin"

Online continuity
43008 příspěvků moje polička 25. června 2024 19:35

Potrefenáhusa gratulace vaší Imogene.

To bude u vás dobrý, ještě se to uklidni. Já se už můžu upínat akorát k tomu, že jednou vypadnou z domu. To jsou tedy vyhlidky. 

Offline Zuzuli
3764 příspěvků moje polička 25. června 2024 19:39

Evaeva u nas byly dva stupne, trida triletych a ctyrletych, kde byly deti dva roky, a pak presli do tridy petiletych a sestiletych. Takze u nas by asi sla do mensich, kdyz ji jsou ctyri a bude to jeji druhy rok ve skolce.

No ty bonbony nas s muzem fakt dostaly. Nesouhlasime s tim, ale zase nechceme aby dcera byla jedina, kdo odmenu nedostava... 

Online Vari
2220 příspěvků moje polička 25. června 2024 19:43

Evaeva Dneska jsem jako ambiciozni rodic musela vypadat ja, do skolky jsem odvlekla 36 balicku, v pulce byly nejaky drobny hracky, ve druhy sladkosti. :-D

Online continuity
43008 příspěvků moje polička 25. června 2024 19:44

Zuzuli ty bonbóny nejsou zas tak neobvyklé, v naší školce to bylo stejné.

Ve školách se rušily bufety a automaty kvůli nezdravému jídlu a ve školkách je laduji medvídkami. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 25. června 2024 19:48

Vari to pytlíkovánía on v tom má těch věcí třeba i víc, ještě s cedulkou od Aničky pro Tea 

Online continuity
43008 příspěvků moje polička 25. června 2024 19:49

Třídní dcery si rovnou řekla, že nosit nemusí ke konci roku nic a pokud už chtějí něco vymyslet, ať donesou ji čaj nebo oříšky nebo kafe. 

Přijde mi to super, dítě se těší jak ji ponese kvetoucí čaj a mám po problému.

Třídní od starší nechce nic, ale kytku tam prostě teď na konci dovali. Ona teda chce opravdu poděkovat fyzikarce, je v pohodě i s ředitelkou (ta si myslím kytku opravdu zaslouží), a mě zas přijde blbý nedonest v tomto setupu kytku třídní.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 25. června 2024 19:53

Zuzuli aha, my máme tři třídy. Ale starší šel rovnou do "druhé" a pak byl dvakrát předškolák a teď napjatě očekávám, kam přeřadí mladšího. Ten šel do nejmenších, ale teď možné, že po prázdninách půjde do předškoláků.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 25. června 2024 19:53

Zuzuli aha, my máme tři třídy. Ale starší šel rovnou do "druhé" a pak byl dvakrát předškolák a teď napjatě očekávám, kam přeřadí mladšího. Ten šel do nejmenších, ale teď možné, že po prázdninách půjde do předškoláků. Já bych byla ráda, úplně si nesedl s paní učitelkou. 

Online Vari
2220 příspěvků moje polička 25. června 2024 19:55

Evaeva No vsak jo, ja dala do kazdyho balicku tri veci plus jsem je musela dat do barevne odlisenejch balicku pro kluky a holky, protoze se jejich obsah lisil. Jak rikam, pripadala jsem si jako ambiciozni magor :-D.