Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Potrefenáhusa
38822 příspěvků moje polička 25. června 2024 23:06

Jsem jedina, kdo se na zavření školky netesi?

Offline Kokoska
34870 příspěvků moje polička 25. června 2024 23:15

Potrefenáhusa nejsi, dcera dneska plakala, co ji ceka za blazinec. Ja si ty deti obcas vezmu, ale kazdy den to holt nebude. Tahle dvojka produkuje neustaly rev a chaos, kdyz je starsi ve skolce, je to mnohem jednodussi. On tam chodi rad, ma tam zabavu.  Druha parta uz to ma jinak, klukovi je 9, rad si nekam zaleze, stavi lego nebo uz jde i ven s klukama nebo ke kamaradovi, co maji na zahrade bazen, to uz je jina situace.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 25. června 2024 23:18

Kokoska no řev je tu taky děsný! Starší je vyloženě strýc Pepin, pusu nezavře. A strhává k tomu i bráchu. Mladší taky dovede být otravný, když je tu sám, ale aspoň mlčí Výhodu vidím v tom, že to aspoň trochu zabaví mimino.

Online Vari
2220 příspěvků moje polička 25. června 2024 23:22

Potrefenáhusa Ja jsem rada, ze se mi dvojcata podarilo upichnout do mistni soukrome DS, takze az na jeden tejden dovoleny se nam rezim vubec nezmeni. Fakt netusim, co bych delala, kdyby mi je tam nevzali.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 25. června 2024 23:53

Potrefenáhusa my mame skolku otvorenu cele leto. Za mna chvalabohu, ale syn je nestastny, ze chce prazdniny. Nuz to by som musela dat vypoved. Ale na tyzden pojde prvy krat k sestre, resp. cez den sa onho maju postarat o trocha starsi synovec a neter, sestra bude v praci. V Bratislave. Maju vraj v plane vylety po hlavnom meste. Jak ho poznam, tak sa naozaj budem modlit, aby sa po nom uz prvy den nemuselo vyhlasit patranie. 

Online Pinot Noir
29857 příspěvků moje polička 25. června 2024 23:55

Potrefenáhusa já se netěším na zavřenou školku, ale na zavřený daně, to je nedorozumění

Offline Potrefenáhusa
38822 příspěvků moje polička 26. června 2024 00:11

Pinot Noir to chápu!
Mrakoplas pro pracující rodiče musí byt těch 60 dni nebo kolik volna během školního roku fakt náročných na pokrytí

Kokoska u nás taky mnoho řevu  

Offline Myrtila
5319 příspěvků moje polička 26. června 2024 03:29

Potrefenáhusa Já se na zavřenou školku taky netěším, fakt nevím, jak budu tomu našemu dítěti, co jede snad na atomový pohon, zajišťovat ve vedrech dostatek zábavy a vybití energie. Ve školce se docela unavil. Vaření je na tom to poslední, co by mi vadilo, to baví i syna, tak se u toho se mnou zabaví 

Offline rasaNori
8832 příspěvků moje polička 26. června 2024 06:42

Ty jo, letos holky nebudou poprvé přes prázdniny ve školce, nicméně 1 týden jsme na kolech s bandou, druhý je mají naší, 3 jsme na Balkáně, 4 mají lezecké soustředění, pak jsme ve Finsku, od tama jedem na horotabor, a zbývá poslední tyden prazdnin:D na dovolených vaří muž, takže jsem klidná, a venku tak neprudi, jako doma:D

Online Evaeva
příspěvků moje polička 26. června 2024 07:43

Myrtila domluvit se s nějakým kamarádem?

Já na loňské léto s břichem vzpomínám docela ráda, letos to bude horší. Ven se totiž dostaneme buď přes poledne a nebo až na večer. Loni jsme se vždycky vyvalili na nějaké hřiště ve stínu, kluci si hráli, já pila ledové kafe. Letos místo kafe budu hlídat malého lezce

Online Evaeva
příspěvků moje polička 26. června 2024 07:43

rasaNori jojo, na dovolených se to zvládá líp 

Offline Myrtila
5319 příspěvků moje polička 26. června 2024 07:57

Evaeva No, letos je to s kamarády takové horší, buď už jsou ve školce a matky zpátky v práci, a nebo mají matky v červenci termín porodu (ty zbývající tři ), takže jsem s nima volně domluvená na společném programu, ale myslím, že celkově z toho asi moc nebude. Pak porodím i já a příští léto snad bude lepší

Hlavně je potřeba, abychom byli zdraví, já ještě pořád úplně nejsem, takže ruším jednu akci za druhou. Hlavně s těma těhotnýma, snad se do jejich porodů ještě uvidíme. 

Offline Potrefenáhusa
38822 příspěvků moje polička 26. června 2024 08:03

My tu ani žádný kamarady nemáme, ale podle mě je ten první rok ve školce takovej jalovej, navrch se s tema rodicema ani skoro nikde nepotkavam, rano vodí dite muž, ten si nepamatuje nikoho, a já odpoledne potkám málokoho. Hřiště jsou tu sice dvě, ale skoro nikdo na ne nechodi, asi všichni sedi doma na zahradě 

ale dite všechny spolužáky vyhmenuje na fotce, všechny holcicky a několik kluků už umim

Offline Karja
44632 příspěvků moje polička 26. června 2024 08:06

Mrakoplas Ty jo, to zní jako parádní dobrodružství. Jo moje děti si taky představují, že se jim budu plně věnovat, nejlépe bez práce. Což se začátkem září, kdy bude mít škola provoz o hodinu a pul kratší vlastně začíná být i reálné:-D.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 26. června 2024 08:07

Potrefenáhusa mladší zná i některé spolužáky z vedlejší třídy. Starší podle mě nezná ani všechny svoje

Tady jsou přes léto hřiště taky celkem prázdná, dopoledne jsme tam často sami. Nejvíc dětí je na nich teď.

Offline Potrefenáhusa
38822 příspěvků moje polička 26. června 2024 08:12

Evaeva tady jsou prázdná i přes rok, krom doby, kdy tam chodí školní děti a družina (je zároveň i školní), druhy je v parčíku a chodí tam mládež, takže mimino tam neustále sbírá vajgly, otvírání od plechovek a pytliky od chipsu

Online Evaeva
příspěvků moje polička 26. června 2024 08:24

Potrefenáhusa vajgly a podobný bordel je u nás na všech neoplocených hřištích na té vesnici ty volná hřiště chápu, to každý lítá po zahradě.

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 26. června 2024 08:36

Mrakoplas my sme malemu museli kupit airtag. normalne nam zdrhol na luke (trava vyssia ako on) pri lese!!! a volali sme policiu. to trdlo si to namierilo rovno domov!!! nasiel sa pri rampe kde na nas cakal. no na porazenie! stalo sa to minuly rok. nevyhodou je ze to lokalizuje polohu na zaklade mobilov okolo co je v meste super ale v prirode uz moc nie. potom je este commander a oni maju ale uz akoby krabicky male s gps signalom len to das akurat do batoha a nepripnes na oblecenie alebo ako naramok co ma ten airtag. taktiez ak mas iphone tak mozes zdielat polohu toho airtagu s niekym dalsim napr so sestrou

Offline rasaNori
8832 příspěvků moje polička 26. června 2024 09:33

eless na atletiku co máme na zdejší základce, asi 8 minut na kole od nás z domu po cyklostezce, jsem se v pondělí vydala s oběma holkama. Zpět se maly dítě odpojilo a že pojede sama okolo hlavní cesty, 2x jsem na ni volala ať se vrátí a jede s nama. Normálně mě vyignorovala, tak jsem se starší vyrazila domu. V půli cesty jsem starší poslala napřed s pokynem, ať sedí na zahradě, že jedu malý naproti. Takže malý dítě jsem nepotkala, tak jsem jela domů, kde mala seděla s kockou v náručí, vysmata jak leco, ale pro změnu chyběla starší prý mě jela hledat...takže jsem prvně servala malý dítě, a pak i velký, že takhle to nejde. Dostaly i pochvalu, ale až jsem se uklidnila:D

Offline Karja
44632 příspěvků moje polička 26. června 2024 09:48
Reakce na Pinot Noir:

Potrefenáhusa já se netěším na zavřenou školku, ale na zavřený daně, to je nedorozumění

​Bože já taky, tenhleten spěch posledních dní vůbec není pro mě, štve mě, jak je to hrc frc, uplně mě bolí, jak to posílám a vidim tam ty formální neupravy, který mě fakt hrozně štvou, že to vypadá tak hnusně ale není na to čas:-D