Zuzuli ty namichany tridy mi přijdou super
a my si zrovna vcera doma rikali, ze nam to moc dobre neprijde. Jako nouzove reseni a la jednotridka je to samozrejme ok, ale jako cileny koncept mi to prijde nesikovne.
Mam srovnani, protoze starsi dite chodilo do skolky, kde byly deti rozdelene podle veku. Mladsi chodi do smiseneho kolektivu. Bylo to super na ten zacatek, protoze prislo jen par triletych novacku mezi zajete mazaky, nikdo nebrecel a syn tam mohl byt od druheho dne sam az do peti. Ale tim to podle me konci, protoze si tam je schopny hrat jen s jednim malym chlapeckem, ostatni se o ne asi moc nezajimaji. Taky pro ty ucitelky to musi byt slozite, mit tam 2-3 skupinky, s predskolaky tam jedou pripravu, s malymi neco jineho. Mne to nevadi, ale prijde mi, ze na to, jak je syn spolecensky, se tam zas tak moc nerealizuje. Zato starsi syn si udelal v klasicke skolce dost kamaradu a tezi z toho doted i ve skole. Ten mladsi mi v te smisene skolce prijde hrozne plonkovy, neprijde mi, ze by tam nejak fungovalo, ze starsi tahnou mladsi, a starsi se uci starat o mladsi, ale nevim, no.