Pinot Noironi stěhují už dlouho několik let. Velká postel je teda novinka pár týdnů. Ale dřív si tam pak hodiny hráli, teď pět minut stěhují, deset si tam hrají a pak to půl hodiny uklízíme.
Vše o těhotenství a dětech
Kokoska Já to myslim tak, že pracují takhle moc, přesně jak píše Pinot Noir . Jinak je mi to jedno, jestli někdo pracuje večer nebo až od odpoledne. Takových je poměrně dost, ti co pracují na živnost atp., oni ti to i kolikrát řeknou, je lepší mít přehled, kdy koho zastihneš, kdy tak máš čekat odpověď, někdo zase pracuje třeba od pul 6. Ale teď se nakumulovaly ty celodenní směny:-D, že paní z 0:53 normálně byla v kontaktu tak nějak průběžně celý den.-D
Lukáškovi práve mandle operujú.
letfenixa
ať je dobře
letfenixa držím palce ![]()
Tak už ho mám pri sebe, išlo to podľa plánu, nosné sú von, krčne orezane.
Držím palce, at se brzy cítí dobře. Máte toho teď slušně naloženo. ![]()
Ďakujem ženy.
letfenixa super. Ať je po té narkóze co nejmíň mimo, přeju.
letfenixa Držím taky moc palce, at je brzo lépe;-)
letfenixa Sešlo se to, ale je dobře, že to má za sebou. Ať se dobře hojí.
Jak dlouho bude ještě muset ležet?
Len kontrola na ortopedii o 2 týždne, liečenie po mandliach 2 až 3 týždne, má to 2 v 1.
Zobudil sa dobre, už zjedol celý Lipanek na 4-x.
letfenixa tak to je super probuzení! Co obnáší ta léčba po mandlích? Snad vám to rychle uteče, těch 14 dní. Musíš být už vyčerpaná.
Dneska bez scény ![]()
![]()
Karja jak jsem psala, je mi jich i vas s Pinot dost lito.
Gatita u nás ta starost starších o mladší fungovala, ale jak mi ten koncept přišel skvělej pro triletaka, predskolaky to strašně brzdilo.
Pinot Noirdržím palce s bříškem moc.
continuity díky, i všem ostatním, dnes už vypadá, že mu nic není. Napadlo nás, že asi pil vodu z vířivky. ![]()
Ovšem ze školky hlásí několik případů páté nemoci, tak už tam půjdu jen pro věci, to asi na začátek prázdnin nepotřebujeme.
Pinot Noir to je dobře, může to být i z vedra. Mladší dítě mám takové citlivé, tu bolí břicho dost často, ale co jsem za ta léta pochopila, k tomu slepáku většinou ještě něco je - alespoň malá teplota, průjem nebo naopak zácpa, že neodcházejí ani plyny, zvracení. Nebo ta bolest je taková, že dítě leží v nějaké úlevové poloze a nechce se hnout.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články