Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. června 2024 16:17

Pinot Noir u nás jí hlásí periodicky od Vánoc, tak doufám, že už se promořili bez příznaků. My měli dnes taky poslední den.

Offline letfenixa
10864 příspěvků moje polička 27. června 2024 16:27

Evaeva dr povedala, kludovy režim (ha-ha, s tým môžeme už na olympiádu ísť), má aj antibiotiká. 

Pinot Noir no super, že bruško je lepšie!

Offline dzizisketa
8949 příspěvků moje polička 27. června 2024 16:36

To je dovolená jak víno jak letos. Kromě různých drobných katastrof jako polité a počurané děti, různé zapomenuté propriety, trocha bloudění na výletě, se včera při koupání Šárka topila, ve vodě k pupíku, já byla metr a půl od ní a když jsem se sehnula k psovi, která mi cpala míček na házení, nevím co provedla, ale normálně zajela pod vodu

Rosťa začal křičet mami Šárka se topí! A je vážně fakt, že topící se o pomoc nevolá, ona chudinka nevydala ano hlásku, jak se snažila dostat nad vodu.

No a dnes jsme byli na výletě ve městě, psa jsme nechali na chatě, kde se během naší nepřítomnosti posralo čerpadlo, zakouřilo celou chatu a je úplně kaput. Naštěstí tu je voda ze studně jen užitková, takže pít a kafe si uvařit z čeho máme

Offline Kokoska
34871 příspěvků moje polička 27. června 2024 16:37

letfenixa preju uspesnou rekonvalescenci, at uz je vsechno zle za vami. Aspon to bude mit Lukasek odbyte, kdyz stejne ted musi byt v klidu.

Online continuity
43009 příspěvků moje polička 27. června 2024 16:38

letfenixaať jde všechno dobře. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. června 2024 16:40

dzizisketa ty jo, ještě že to dobře dopadlo!

Offline Potrefenáhusa
38822 příspěvků moje polička 27. června 2024 17:17

dzizisketa nám se to stalo loni v létě a patří to k mymu nejhoršímu zážitku z mateřství, na ty vytresteny oči kousek pod hladinou asi nikdy nezapomenu. Tatinkovi prisla ve vode po pas v pohode a skočil pod vodu si zaplavat, bezela jsem pro ni já ze břehu, odhazujic kojeny mimino do písku. Druhej den jsme nabehli do dekace pro rukavk a pas

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. června 2024 17:53

Potrefenáhusa já jim ty pomůcky taky dávám, ale když si hrají na/u břehu, tak ne. Je to blbý no, uklouzne jim to klidně i ve vodě po kolena.

Offline Potrefenáhusa
38822 příspěvků moje polička 27. června 2024 18:02

Evaeva no to naše místo na koupání úplně bezpecny nebylo, byla to vymleta zatáčka v řece s docela strmým sesupem, ale mne nenapadlo, ze od ni na krok odejde (a jeho nenapadlo, ze udela krok za nim ), my se v tomhle hodně neshodnem, muž mě má za hysterku, ale spoustu situaci hodně podceňuje a nepredvida 

nase děti se tu chodí cachtat do takový mělký nádrže a taky si sednu k nim, ne na lavičku 15 metru od nich 

Offline Kokoska
34871 příspěvků moje polička 27. června 2024 18:15

Potrefenáhusa dzizisketa to je strasny zazitek! Matky aby mely oci jak chameleon, vepredu, vzadu a na vsechny strany. Mne to asi trochu zustalo, takovy siroky periferni videni, muz se kolikrat divi, ceho si vsimnu. A takovy tiky jako odsunout hrnicek dal od kraje stolu, uklizet noze atd., to mam taky dodnes.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. června 2024 18:17

Potrefenáhusa v tomhle s tebou souhlasím, když už má vodu třeba po pás, tak se nemůžeš jako hlídač jen tak potopit. A to teda nejsem moc protektivní.

Já mám tu výhodu, že starší se větších (víc než zahradní bazén) vodních ploch bojí, takže zbývá hlídat jen jednoho. Ale s miminem se s nimi stejně odvážím maximálně do žlutých lázní na brouzdaliště.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. června 2024 18:18

Kokoska to mají ženy geneticky - sběračky, zatímco muži cílí na cíl - lovci. Což samozřejmě neznamená, že je to zbavuje odpovědnosti.

Offline dzizisketa
8949 příspěvků moje polička 27. června 2024 18:22
Reakce na Evaeva:

Kokoska to mají ženy geneticky - sběračky, zatímco muži cílí na cíl - lovci. Což samozřejmě neznamená, že je to zbavuje odpovědnosti.

​To už je vyvrácené, ženy bývaly lovkyně stejně jako muži sběrači.

Offline Potrefenáhusa
38822 příspěvků moje polička 27. června 2024 18:29

Evaeva já si nijak zvlášť protektivne nepripadam, ale tohle mi přijde jako základní bezpečnost provozu s detma 

Offline Potrefenáhusa
38822 příspěvků moje polička 27. června 2024 18:31

dzizisketa můj muž ty stereotypy dost naplňuje, on proste musí vidět toho mamuta před sebou utíkat, jakmile nevidí, jeho pozornost rychle upadá 

Offline dzizisketa
8949 příspěvků moje polička 27. června 2024 18:32

Potrefenáhusa 

Taky mám ten obraz pořád před očima, doufám, že už ho nikdy znova nezažiju.

Offline Kokoska
34871 příspěvků moje polička 27. června 2024 18:55

Potrefenáhusa muj muz vidi mamuta a rekne mi Mel by SE ulovit.

Offline Potrefenáhusa
38822 příspěvků moje polička 27. června 2024 19:01

Kokoska u nás já musím kolikrat rict, Měl by SE ulovit

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. června 2024 19:11

Potrefenáhusa no můj muž třeba nesnáší moc dobře, když lezou do tří metrů na stromy. To mně nevadí na příklad. Ale přesně, hlídat dítě bez pásku u vody mi přijde jako základ.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. června 2024 19:12

Potrefenáhusa no tak, o tom, kdo to vymyslí, jsem nepsala