Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. června 2024 15:14

letfenixa já bych na Messenger taky asi psala kdykoliv, protože bych čekala, že to má dotyčný nastavené na nerušit, když nechce. Resp. do rodičovské skupiny taky píšou různí lidé různě. Třeba v šest ráno, což je zase divná doba pro mě

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. června 2024 15:16

continuity až někam na víc dní pojedou, určitě dostaneme nějaký kontakt. Ale proč bych měla mít její soukromé číslo, to fakt nevím. Navíc mám dojem, že kdyby se něco stalo, musí mít hlavně ona číslo na mě.

Ve školce právě byla jedna styčná osoba pro tu skupinu, předpokládám, že měla na učitelky kontakt.

Offline dzizisketa
8949 příspěvků moje polička 29. června 2024 15:47

Tchánovci si vyžádali na víkend děti, než v úterý odjedem k našim, takže jsme je z dovolené dovezli rovnou k nim a teď piju kafe v klidu a míru za zvuku peroucí pračky. Pohoda

Offline Karja
44632 příspěvků moje polička 29. června 2024 15:54

dzizisketa Peru pátou pračku, vyhodila jsem dva pytle věci, a ted ležím v posteli, jim nanuka a piju kafe:D. Ale mám rozdelanej spajz, rozhodla jsem se, že dám na police PVC ubrus. Ty jo co jsem to udělala, teď jsem své rozhodnutí změnila, že stačí jedna, že to budu dělat postupně:D:D 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 29. června 2024 15:57
Reakce na continuity:

Pinot Noir ja mám teď jednu podrizenou, která odmítá dát na sebe číslo přesně z důvodu, aby ji někdo náhodou v noci neotravoval a je to takový vopruz... Já ji nebudu otravovat v noci, ale když jsem jí chtěla vzít na poslední chvíli na oběd s někým duletlzitym, psala jsem ji na firemní chat, kde jsme, aniž bych měla jistotu, že jsi to přečte. Fakt chceš s někam takovým jet na sluzebku do Gruzie. 

Muž mi teda poradil a asi to tak udělám, že ji máme prostě dát firemní telefon s tím, že během pracovní doby ty telefony bude zvedat a hotovo. 

​No tak presne na to sluzia sluzobne telefony. Svoje sukromne cislo by som nedala ziadnemu klientovi, pretoze je to SUKROMNE a podla mna nema nikto pravo toto pozadovat. Fakt by som nechcela, aby ho mal kde kto. Na to ma zamestnavatel zabezpecit sluzobne cislo. 

Edit. Ale ze ho neda ani nadriadenemu je zvlastne. Ved HR ho musi mat, ci? 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. června 2024 16:05

dzizisketa závidím

Karja my dneska taky vyhazovali... mužovo oblečení mám z toho fajn pocit, třídění skříní mi dělá dobře na duši. Ale pořád je to tu jak po výbuchu, teď těžce nestíháme. Aspoň muž umyl koupelny. Teď šel muž s dětmi ven, bylo by to fajn, kdyby důvodem nebyl můj břichabol ze včerejška

Offline Myrtila
5319 příspěvků moje polička 29. června 2024 16:09

Karja Evaeva Taky třídím... věci pro mimino. Už se mi to pomalu začíná scházet, co měl kdo půjčené, ale zatím se neobjevily ty nejmenší velikosti, možná je mám už i někde doma - je to strašný hrabání, ale už naposledy!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. června 2024 16:14

Myrtila mně tohle překvapivě nevadí, i pak to neustále vyřazování. Takže tyhle věci jsou krásně porovnané v popsaných krabicích, ale jinak bordel kam se podíváš

Dvojce a trojce jsem to chystala až po prázdninách, hlavně u mladšího to bylo celkem na hraně, narodil se zkraje října Ale připomněla si mi, že musím do sklepa najít kraťasy pro mimino, které, jakožto rostoucí kus oblečení, jsou v nějaké jiné krabici než 6 - 12m

Offline Karja
44632 příspěvků moje polička 29. června 2024 16:17

Evaeva o skříní mýho muži ani nemluv, říkám jí černá díra. Ale jako beru to, jeho věci, jeho záležitost. Ale ta skříň má zasunovací dveře, které nikdy nezavírá, ok, i to beru. Jenže ona je naproti oknu a když se nechá rozsvíceno nebo i přes den, jak on furt vetra a nedává záclonu zpátky, tak to je fakt úplně vyteleny ta skříň s bordelem do ulice. A včera jsme byli u sousedů večer na grilování, sambo šel otevřít okna, aby se vyluftovalo horko, pak tam šly deti, to jsem zjistila, že všude rozsvitily, prý aby nám tam nevlezl zloděj, když je všude otevřeno....takže černá díra s tou apokalypsou úplně zářila do té večerni ulice , říkám to tam ve společnosti a sousedka mi říká ,,jojo, tuhletu skříň, tak tu jsem videla''!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. června 2024 16:34

Karja haha, vlastní skříň. On má tři horní a já tři dolní police v "šatně". Bordel je jedna věc (má), ale my dovezli nějaké jeho starší oblečení od tchýně a už toho bylo moc. Tak jsme to vzali z gruntu (někdo nedobrovolně ). Ale objevila jsem mu domácí kraťasy, tak byl rád

Offline continuity
43012 příspěvků moje polička 29. června 2024 16:50

Mrakoplas ona může mít služební číslo, stačí zadat Ticket. Ale nechce ho. 

Já třeba používám jedno, protože se nechci otravovat s dvěma simkami. Chvíli je soukromé, chvíli služební podle toho, jaký má zaměstnavatel paušál. 

Offline Potrefenáhusa
38822 příspěvků moje polička 29. června 2024 16:51

A či dite má horečku přes 39?

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 29. června 2024 16:56

continuityaha tak to potom hej. 

Ja mam v mobile dve simky a nepride mi to nejako otravne. Aspon na dovolenke viem, ktore nezname cisla mam dvihat a ktore nie (sukromne dviham)

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 29. června 2024 16:56

Potrefenáhusa tlapkam. Ale snad to rychlo prejde. Ja som ju mala vcera a dnes uz som pomerne fit. Mladsi zas na dovolenke a tiez to bola len jednodnovka. Tak drzim palce. 

Offline Potrefenáhusa
38822 příspěvků moje polička 29. června 2024 17:08

Mrakoplas včera jsme byli s detma na sonu na poliklinice a chvíli všichni čekali v čekárně (společná cekarna pro sono a rentgeny) a sestra tam za tu dobu našeho čekání rozdala 3 respiratory viditelne nemocným lidem, nejvíc nejnemocnejsi chlap si ho dal pod nos...doufala jsem, ze tohle přejde s covidem

Ale větší dite, který má teď tu horečku, tam bylo jen chvilku

Offline Tabea
8093 příspěvků moje polička 29. června 2024 17:19

Pinot Noir ty fakt jako zaměstnanec dáváš klientům číslo na soukromý mobil?

Já bych si teda nedovolila od zaměstnance očekávat, že mi na sebe dá soukromý kontakt. Pokud má učitelka mobil služební a má konzultační hodiny, kdy ho zvedá, nebo ho vozí na školní akce a jinak jí leží v šuplíku, tak ok. 

Offline Myrtila
5319 příspěvků moje polička 29. června 2024 17:20

Karja "Tuhle skříň jsem už viděla", jako pardon, ale

Evaeva Vyřazování mi taky neva, protože při něm ty krámy mizí, naskladňování je náročnější, no ještě jsem zvědavá, kam to naskládáme, zatím jsme nějak nerozmysleli, jak a kam přidáme nábytek, ale jedna ikea komoda oběma už asi stačit nebude. 
A na to vyřazování pak se dost těším, protože už to půjde z domu, teď tady furt přehazuju bedny a pytle, někomu to půjčuju a vrací se to, teď už to budu půjčovat nafurt

Offline Potrefenáhusa
38822 příspěvků moje polička 29. června 2024 17:23

Myrtila no neodsejpa to tak rychle, jak bych si představovala, já ty věci, co ještě za něco stojí, strkam na vinted (ale nebaví a nemám na to moc času) a doufám ještě v nějaký tehotny kamarádky

Offline DruI
5577 příspěvků moje polička 29. června 2024 17:25

Myrtila Já jsem se taky těšila, jak budu vyřazovat oblečení po mladším, ale dopadá to tak, že jakmile pytel vyřadím, tak se mi tu objeví dva pytle oblečení pro starší, které ke mně posouvá švagrová. Já se obávám, že bitvu s oblečením nedokážu vyhrát a jedno mě sežere ;o)

Offline Tabea
8093 příspěvků moje polička 29. června 2024 17:26
Reakce na Mrakoplas:

​No tak presne na to sluzia sluzobne telefony. Svoje sukromne cislo by som nedala ziadnemu klientovi, pretoze je to SUKROMNE a podla mna nema nikto pravo toto pozadovat. Fakt by som nechcela, aby ho mal kde kto. Na to ma zamestnavatel zabezpecit sluzobne cislo. 

Edit. Ale ze ho neda ani nadriadenemu je zvlastne. Ved HR ho musi mat, ci? 

​HR nejspíš nějaké číslo mít bude, ale nemusí být aktuální. A rozhodně ho HR nemůže dát komukoliv ve firmě. Ani kolegyni ani nadřízené, kvůli pracovní večeři.