Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Myrtila
5319 příspěvků moje polička 29. června 2024 17:29

Potrefenáhusa No, popravdě, většina těch věcí bude po 4-6 dětech, takže to vidím hlavně na jeden konkrétní charitativní sklad (to pěkné a kočárky) a na kontejner na textil. Prodávat asi budu jenom věci na nošení a fusak. Skoro všechno mám z druhé ruky, takže na tom moc tratit nebudu. A jak je teď i poslední švagrová těhotná spolu se mnou, takže si bude muset všechno obstarat svoje, už to asi nebudu mít pro koho schovávat - díkybohu!

Offline Pinot Noir
29858 příspěvků moje polička 29. června 2024 17:31

Tabea mám služební i soukromou simku ve vlastním telefonu, asi polovina kolegů si služební nevzala, že dvě simky nechtějí. Vyjde to na stejno, taky mi můžou volat o víkendu a v noci. O tom, na co budu reagovat snad rozhoduji já, ne? Pořád nevím, co se řeší za problém.

Online Potrefenáhusa
38822 příspěvků moje polička 29. června 2024 17:32

Myrtila ja se prave chystám prodat šátky a novorozenecky nositko, babybjorn lehatko...taky to bylo z druhy ruky, ale je to furt pěkný podle mě 

ty hadry už moc nejdou, jakmile začnou sami jíst, ani sanytol to moc nezachrání 

Offline Myrtila
5319 příspěvků moje polička 29. června 2024 17:33

DruI No, to by mi už nevadilo, protože bych měla tu vidinu použiju-definitivně se toho nějak zbavím Teď jak jsme nevěděli, jestli to druhé dítě vůbec bude, a jestli si něco vezme moje poslední bezdětná švagrová, pořád jsme to doma skladovali a přehazovali, a už mi to docela překáželo. Dost se mi ulevilo, že teď co k nám přijde, po použití odejde, a budu skladovat maximálně to po starším na to mladší, a pak zase pryč s tím. 

Online viktorka_od splavu
49271 příspěvků moje polička 29. června 2024 17:34

Pinot Noir no presne. ja to nechapu. btw ten sluzebni mobil nejde dat prikazem? continuity 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 29. června 2024 17:35

Tabea to mi je jasne, ze ho nemoze komukolvek dat. To bola taka myslienkova skratka.  Ale vidis, u ucitelov to niektori rodicia beru za normalne, vyzadovat cislo (tym nenarazam na nikoho konkretneho tu). 

Online Potrefenáhusa
38822 příspěvků moje polička 29. června 2024 17:38

DruI já jsem za hadry pro starší fakt rada, když to nemusím kupovat, ale je pravda, ze ty hadry všude je děs 

Offline Myrtila
5319 příspěvků moje polička 29. června 2024 17:38

Potrefenáhusa Tak zrovna novorozenecké nosítko budu asi kupovat ale zatím nevím jaký, až po porodu (na podzim) půjdu do místní půjčovny, snad si tam nějaké vyberu na půjčení, a pak ho kdyžtak koupím. 
Oblečení právě vůbec prodávat neplánuju, nemám na to nervy to někde fotit a nabízet, to si buď vezme nějaká nečekaně těhotná kamarádka, nebo to půjde na charitu, i když flekaté to moc nemáme.

Offline Myrtila
5319 příspěvků moje polička 29. června 2024 17:43

Potrefenáhusa Jinak mi přijde strašně marný prodávat třeba i kočárky, když vidím, jak se toho lidi zbavují, za 2 tisíce třeba fakt top kočár, tak já s těma našima z druhé ruky, za asi 5 tisíc dvojkombinaci + Valco + vajíčko cybex, vše v jednom od švagrové, se trápit nebudu, taky půjdou na charitu. Užili jsme je do mrtě a je to na nich už teď vidět. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 29. června 2024 17:44

Pinot Noirmozno si nemala este taku pracu, kde fakt volali v nevhodnych casoch, tak si to nevies dobre predstavit. Niektori ludia vedia byt urputni. Sluzobnu simku kedykolvek vytiahnem alebo zablokujem hovory ale na svoje sukromne chcem, aby sa mi ludia dovolali. Najlepsie by bolo mat to vo dvoch telefonoch a sluzobny proste nechavat doma ale u mna by to dopadlo, ze by som ho doma zabudala aj po ceste do prace :) 

A teda najma to, ze ja nechcem, aby moje sukromne cislo (ktore mam vyse 20 rokov) mal ktokolvek. Ked to niekomu inemu nevadi, dobre. 

Offline Karja
44632 příspěvků moje polička 29. června 2024 17:50

Pinot Noir No jo, jenže tvý klienti mají vysokou školu a jsou to zřejmě asi inteligentní lidi a prostě vědí, s čím, za tebou můžou a s čím ne. Rodiče dětí na základce, to je velký mix společnosti, a dá se zažít asi tak všechno. A ono sice můžeš jako ignorovat, ale když ti přijde nějaká smska stejně si ji přečteš, sice nereagujes, ale stejně to máš v hlavě, nebo máš v hlavě, proč mi volá tenhle rodič.A nepřijímat cizí čísla, mně to přijde blbý, nevíš kdo ti s čím vola že potřebuje, děti od kamarádů atp. Já teda čísla na učitelky všechny mám, soukromá, ale vůbec by mi nepřišlo blbý, kdyby řekla, že nedá. 

Offline letfenixa
10865 příspěvků moje polička 29. června 2024 17:53

Pinot Noir a naviac, keď má číslo rodič, tak ho má v podstate aj dieťa. A nie všetci žiaci ma majú radi.

Offline Karja
44632 příspěvků moje polička 29. června 2024 17:54

Jako vybavujou se mi nějaký věci, co mi říkala kamarádka i ségra, požár o půl 2 v noci nic netroufne, ale byla to i vyhruzna zpráva, asi dvakrát, tak to může napsat, i jinam, ale je asi lepší si ji přečíst třeba jindy než v sobotu. Pak nějaký anonymní telefonáty děti, tuhle nějak segře přišla zpráva, jestli má rada něco k jídlu? Že by ji to rád uvařil nějakej hoch, anonymni....tak to je tak pro zasmání.

Offline Karja
44632 příspěvků moje polička 29. června 2024 17:56

letfenixaJežíš a teď se mi vybavilo, jak kámoška přišla domů z detskeho plesu a přišla ji zpráva v 10 večer, ,, že Natalce je hrozně líto, že si s ní paní učitelka nezatancovala, jak ji slíbila, a že ji teď doma brečí a co ona s tím má dělat,,. Jako jsem ráda, že tyhlety bizary jen poslouchám:D

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 29. června 2024 17:56

Karja presne, uz ta to vyrusi a clovek nad tym zacne rozmyslat. Ja mam takto v telefone aj pracovne maily a uz som si viackrat povedala, ze to zrusim, lebo mi to na dovolenke rusi mentalny oddych. Ale na nasich outlookoch z roku Pana nejde nastavit out of office, tak to stale drzim, aby som urgentne veci aspon preposielala. Ale uz to musim so sefom poriesit.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 29. června 2024 17:58

Myrtila no po třech dětech se ten kočár pomalu rozpadá, takže to je vyřešené

Já neprodávám téměř nic, protože jsem skoro nic nekoupila. Doufám, že to pak najednou šoupnu ségře, zatím schovávám i věci po miminu.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 29. června 2024 17:58

Karja tvl ked tie historky citam, nikdy by som ako ucitel nedala svoje cislo :) Rozmyslam co si tie matky mysleli, ze ucitelka spravi? Zacne hasit dom a v noci sa vrati s Natalkou zatancovat? 

Offline Pinot Noir
29858 příspěvků moje polička 29. června 2024 18:01

Karja mně by to asi taky nepřišlo blbý, nijak bych ho nevyžadovala, ale všechna čísla jsem měla, nakonec to stejně vždycky byla učitelka, kdo volal nebo psal první, takže i kdyby je neuvedly hned na začátku, dřív nebo později ho stejně každý získá. Já jen reagovala na to zdůrazňování, že to není standard a všechny ty důvody, proč je to problém. Pořád tvrdím, že mobil slouží mně, nikoliv já jemu a jestli se někdo nechá proti své vůli ovládat cizími zprávami a hovory, tak to je jeho boj.

A o klientech účetní firmy si nedělej iluze, myslíš, že mezi nimi nejsou hovada, která si myslí, že jsi jejich otrok a že budeš skákat, jak pískají, a za jejich bordel můžeš ty a že když oni mají čas jen v čase oběda, tak ty ho musíš mít taky? Mezi podnikateli je namachrovaných šovinistických hulvátů velká koncentrace. 

Online Potrefenáhusa
38822 příspěvků moje polička 29. června 2024 18:02

Myrtila

prvni kocar jsme úplně rozkřusali, ten skončil ve sbernym dvoře, haha, x-lander, o kterym nás všichni přesvědčovali, ze vydrzi, ten kocar byl celkove úplně debilni a jsem rada, ze jsem ho mohla s čistým svědomím vyhodit) a teď máme z druhy ruky super a vypadá, ze vydrzi, ale taky už to na prodej spis nebude 

Offline letfenixa
10865 příspěvků moje polička 29. června 2024 18:03

Mrakoplas vieš čo, ja som sa zariekla, že svoje číslo nedám,  keď ešte mohli mať žiaci telefón pri sebe. Raz sa stalo, že žiačka niečo  vyviedla, ja som to s ňou riešila, ona zavolala mame a tá hneď doletela do školy to so mnou riešiť a hneď si pýtala odo mňa číslo, že aby mi mohla hocikedy zavolať. Nedala som. A kým budem mať len svoje číslo, ani nedám. Na čo. Do školy je niekoľko čísel pkus EduPage.