Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline žluťásek
8861 příspěvků moje polička 29. června 2024 18:05

My máme třídní watsapp skupinu i s paní učitelkou a v průběhu roku jsem iniciovala ještě založení druhé, bez paní učitelky. Aby jí právě furt necinkal telefon s kravinama.

Já teda mám možná taky máslo na hlavě, protože do té rodičovské skupiny občas posílám tipy na akce v okolí nebo zvu na akce knihovny pro děti. Když jdu do školy pro úkoly a nemocných dětí je víc, nabízím že vezmu i pro ně a přinesu jim to atd. Tak snad s tím moc neotravuju, radši s tím přestanu

Offline Karja
44632 příspěvků moje polička 29. června 2024 18:10

MrakoplasJako ten dům byl velký bizar, ale ta kámoška říkala, že zrovna byla na nějakém školení, tak se jen zeptala jestli jako ona může s něčím konkrétním pomoct. A nemohla, že prej to jen chtěla někomu zavolat. A byl to miniaturní požár, naštěstí bez nějakých škod. 

Pinot NoirJsou tam hovada, ale myslím, že porušovaní pravidel nějaké etiky komunikace, kdy volat, nevolat,s čím volat, nebude ani z pětiny tak vysoke jako když dá učitelka telefon do placu. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 29. června 2024 18:10

Myrtila naše mimino má akorát jednu polici ve skříni u kluků. Zatím to stačí, ale už dlouho nebude. Akorát, že u nás to znamená konečně jim udělat pokoj, což bude ještě na dlouhé lokte.

Online DruI
5577 příspěvků moje polička 29. června 2024 18:11

Myrtila Nám mladší trval dlouho a taky nebylo úplně jisté jestli se vůbec povede, tak se mi to oblečení hromadilo a teď nějak nemůžu najít čas a morál to všechno vyházet. Protože my máme poměrně malej byt a já jsem očividně chaotickej člověk, tak na mě čas od času vypadne taška oblečení, které mladší ani nestihl využít (ale to je tím, že i na starší jsme toho měli až moc).

No, plánuju si, že na podzim odložím děti do institucí, pořádně to všechno proberu a do práce se vrátím až v lednu (což se určitě nějak zkomplikuje jak to znám ;o)

Potrefenáhusa Já si taky úplně nestěžuju, tím že máme sestřenku tak akorát starší, aby po ní dcera mohla dědit oblečení, nám asi dost peněz ušetřilo, ale těch věcí je ve výsledku prostě moc, no.

Offline žluťásek
8861 příspěvků moje polička 29. června 2024 18:14

Myrtila já jsem se o kočáry starala, denně vysávala drobky, drbala potahy, neměli jsme je poskrabany ze skládání do auta, protože nemáme auto

Ale stejně jsem je nakonec odvezla do výdejny věcí pro maminky z UA. Protože přesně, když vidím, jak se ten kočár za dvacet litrů prodá stěží za dva a ještě ti napíše třicet robotů, ať to pošleš kurýrem, který zboží vyzvedne a předá peníze, nemusíte se ničeho bát... 

Já tady krámy přehazuju vidlema, pořád plním nějaký tašky, nosím hračky do práce, oblečení kamarádkám. 

(A u druhý strany se hrne lego, gumový hadi, plastový pistolky na vodu a plyšáčci ze škol a od babiček )

Online Evaeva
příspěvků moje polička 29. června 2024 18:17

DruI pro některé děti slovo moc neexistuje My toho objektivně moc máme. Ale nevyužívám akorát kusy typu parádní kalhoty, jinak mám snad 15 bodýček a kolikrát "dojdou".

Online Potrefenáhusa
38822 příspěvků moje polička 29. června 2024 18:19

Evaeva já teď malý dite pbcas prevlikam i 3x denně, když někam jedeme nebo se komplet zleje, 15 ks mi nijak přehnaný nepřijde 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 29. června 2024 18:21

Potrefenáhusa třikrát denně je u nás standard Došla jsem teda spočítat body s dlouhým, ty teď budou vyprané všechny, a je jich 20. Stejný počet bude těch s krátkým. 

Offline Zuzuli
3764 příspěvků moje polička 29. června 2024 18:37

Dcerka je uz z horecek ze zacatku tydne venku, i stihla posledni dva dny ve skolce. Takze nadesel cas, abych odpadla ja

Mam tedy horecku a tresti me hlava, kolem me pobiha divoke dite a muz se dneska rozhodl vyrabet zastenu na balkon. Takze v obyvaku s kuchyni mame vsude drevo, na balkone to natira. Neni tu k hnuti. Jako bonus maji zitra privezt pracku a susicku, takze mame v chodbe odpojenou starou pracku a musela se ze zdi nad prackou sundat skrinka, aby se vesla susicka. Skrinka a jeji obsah je tez v obyvaku

No tak ja zalezla do loznice a tvarim se, ze tu vubec nejsem. 

Offline continuity
43012 příspěvků moje polička 29. června 2024 20:22

Zuzuli to tvého může docela obdivuji,že se do čehokoliv venkovního pouštěl. Tady je na chcipnuti a jak je zataženo, bude vedro přinejmenším do půlnoci. 

Offline Myrtila
5319 příspěvků moje polička 29. června 2024 20:30

Potrefenáhusa Evaeva žluťásek My jsme už s prvním dost oddělali to Valco, to teda mám trošku cukání ho darovat a za patnáct stovek si koupit parádní z druhé ruky my ty kočárky fakt nešetřili, házeli jsme je do auta, kufr k nim nacpávali taškama, projeli jsme s nima pole, louky, les, čistila jsem až velikej hegeš. Pak je teda vydrbu, ale s prodejem se už trápit nebudu. 
DruI No, to je ideální, když máte po kom dědit a nemusí se to dlouho skladovat Mně takhle posílá oblečení a boty švagrová po holkách, ale vždycky mi pošle velikost, kterou jsem už koupila a dítě to už nosí syn je prostě vysokej, takže potřebuje velikost, ze které o dva roky starší sestřenice teprve vyrůstá, tak má ty její sady apoň jako náhradní.  

Online Evaeva
příspěvků moje polička 29. června 2024 20:39

Myrtila naše Valco je kupodivu v lepším stavu než dvojkombinace, kterou jsme sice používali dost, ale jen tady na sídlišti nebo po Praze. Ale je fakt, že hluboká korba dostala dost zabrat, jak dlouho neseděli, ale za to lítali po korbě.

K valcu bych chtěla koupit novou stříšku, máme na ní fleky. Jinak je úplně v pořádku, akorát koš mám zazáplatovaný. Na to, jak jsme ho zatěžovali, tahali terénem,... 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 29. června 2024 20:40

continuity tady taky. Ještě jak jsem nebyla venku. Naštěstí už jen zítra, v pondělí se má snad ochladit.

Offline Zuzuli
3764 příspěvků moje polička 29. června 2024 20:41

continuity tady je taky na padnuti. Ale on si libuje, jak mu dobre schne lazura

Offline continuity
43012 příspěvků moje polička 29. června 2024 20:46

Zuzuli na přímém slunci by se to ani mořit nemělo, protože pak to schne příliš rychle a není ten nátěr pružný. 

Offline Myrtila
5319 příspěvků moje polička 29. června 2024 20:49

Evaeva No, koš taky musím zašít. A kdyžtak na FB je skupina něco jako Máme rádi Valco, tam se tyhle komponenty dost prodávají. Koukala jsem na to, že bych tam kdyžtak koupila nový koš. 

Offline Pinot Noir
29858 příspěvků moje polička 29. června 2024 21:01

Zuzuli uf, vy si to teda vybíráte. Dělat, že nejsi, je určitě to nejlepší řešení! 

Online Potrefenáhusa
38822 příspěvků moje polička 29. června 2024 21:04

Myrtila my jsme ten xlander strašně zrasili podle hlavně tím, jak jsme ho v zimě, blátě, desti jen soupli zvenku rovnou do garáže, takže krom toho, ze byl příšerně rozhrkanej, tak mu dole prorezla i nějaká tyč a upadla...když to člověk strka do bytu, tak ho asi z nejhoršího očistí

alw byl to krap, měl úplně debilni strechu, nesmyslne krátkou a nesla nijak zajistit

Online Evaeva
příspěvků moje polička 29. června 2024 21:06

Potrefenáhusa neočistí. Ale část ti okape po cestě a zbytek pak v teple bytu. My ten xlander máme u tchýně a je to rozhrkaná herka s minikorbou 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 29. června 2024 21:08

Myrtila zrovna ty koše právě bývají dost jeté. Máma mi tam našila pruh šusťáku, je to parádní řešení.

Po stříšce se právě koukám, za novou platit nechci. Zkusím tu fb skupinu. Něco mají i na vinted.