Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Myrtila
5320 příspěvků moje polička 29. června 2024 21:17

Potrefenáhusa No, opravdu každý ho neočistí, ehm my jsme ho strkali do chodby, a tam to z něj opadalo. Ale je pravda, že od nejbližší polňačky to pak máme k domu asi 200 m po silnici, tak tam se kdyžtak ten největší bordel oklepal sám. 
Evaeva V té skupině prodávají lidi jak starší kočárky na náhradní díly, takže použité součásti, tak i švadlenky nové části, co šijou i na přání. Ceny moc neposoudím, stříšky si nepamatuju, koše tam byly tak za 500 nové. 
edit: tak je to skupina My máme valco :-)

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 29. června 2024 22:24

Potrefenáhusa já na první ukecala muže, že jsme jeli pro kočár za 1000€ do Mnichova. Tyč od konstrukce střechy mu prorezla skrz už po půl roce a první dovolený. Děda nám to svařil, ale už to prorezlo znovu a jen jsem to slepila stříbrnou lepenkou. Jako musim mlčet, už jsem ten kočár odpískala a ninule vezl 3 děti ve věku 5,3 a 1,5 najednou, nebo 60kg briket. Jen jsem původně muži tvrdila, že tyhle drahý kočárky se pak dobře prodaj

teď dost váhám, jestli chci a potřebuju investovat do chariota na hory, nebo už to odnosim v krosně...   

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 29. června 2024 22:28

Ale nedaří se mi prodat ani sourozenecký kočár za zlomek ceny nového a asi ho brzo taky prostě odvezu do skladu pro pěstouny...

Offline Potrefenáhusa
38823 příspěvků moje polička 29. června 2024 22:29

MPLee já nad tím chariotem váhám tak dlouho, ze už se nám podle me nevyplatí 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 29. června 2024 22:42

Neporadite nejaky komiks (najlepsie s viac dielmi) pre 7 rocneho? Na letisku pred dovolenkou som mu do lietadla kupila Spongeboba (nic ine tam nemali a v tomto pripade ucel svatil prostriedky), dost sa s nim zabavil aj sam pozeranim obrazkov a teraz pyta pokracovania. No ja by som mu rada nenapadne podsunula aj nieco ine :) žluťásek by nevedela? 

Synovec frci na kacerovi Donaldovi, ale to ho zatial nezaujalo. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 29. června 2024 22:47

Mrakoplas já hltala čtyřlístek. Ale jestli to baví i dnešní děti

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 29. června 2024 22:50

Evaeva to veru neviem ci by ho bavilo, skusim pozriet ci ho maju v nasej kniznici a pozicat. 

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 29. června 2024 22:54

Mrakoplas garfield nebo simpsnovi? Pár po nás s beáchou jich mám na táborech a každý rok frčí

Offline žluťásek
8861 příspěvků moje polička 29. června 2024 23:03

Mrakoplas můj syn teď absolutně miluje Čtyřlístek, hltá ty souborný knihy, přečetl jich už mraky. Taky má rád Morganu a Morgavsu, SpongeBoba, komiksy z Deníku malého Minecrafťáka, Tryskošneka.

Ve třídě nejvíc frčí Dogman.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 29. června 2024 23:08

MPLee ja myslim, ze na Simpsonovcov je 7rocny maly. Ale Garfielda ma rad (bohuzial som na to musela ist do kina :)), to pozriem.

žluťásek fuu musim si vacsinu vygooglit, diky :) 

Offline žluťásek
8861 příspěvků moje polička 29. června 2024 23:14

Mrakoplas ten Dogman je největší hit i v knihovně mezi malejma klukama. Čtou to všichni, na to určitě koukni. Je to takovej pes policajt nebo superhrdina, co řeší všechny problémy světa a zároveň je to psaný takovým vtipnou trapno střelným způsobem, jako jsou třeba deníky malého poseroutky. Nicméně je to přesně pro tuhle věkovou kategorii, je to jednoduchý, čtivý.

Offline tv
4197 příspěvků moje polička 29. června 2024 23:26

MrakoplasAnča a Pepík!

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 29. června 2024 23:29

žluťásek uz som to pozrela a myslim, ze by ho to zaujalo. Len skoda, ze to nie vydane ako zosity, aby ich mohol nosit v batozku po jednom, ked ho potrebujem zabavit (teraz v lete na vylety by to bol ideal).

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 29. června 2024 23:31

tv tiez nepoznam, pozriem to, vdaka.

Dakujem za mnoho tipov, postupne to poskusam a uvidim co ho zaujme.

Offline Gatita
8619 příspěvků moje polička 30. června 2024 08:02

Mrakoplas u nas jede ten Dogman. Myslim si o tom svoje, neni tam snad jedine normalni slovo, ale syna to bavi. A ve skole to ctou vsichni kluci. Synuv kamarad cte vasnive Barbanka, tak treba to taky neni spatne.

edit A jeste Rocky&Terka od Nikarina

Offline rysamona
1109 příspěvků moje polička 30. června 2024 08:38

Dcera je se čtením na štíru, baví ji Poseroutkava jinak nic moc. Ale teď jsem měla výborný nápad, šla na záchod s mobilem tak jsem jí ho zabavila a dala jí knížku Mikulášovi patálie. Myslela jsem že tam aspoň nebude sedět půl hodiny jako jindy ale seděla a Mikuláš jí chytil. Tak mám radost.

Offline Gatita
8619 příspěvků moje polička 30. června 2024 09:12

rysamona Mikulas je moc fajn, mela jsem ho rada a ted ho ma rad i syn. Zrovna vcera jsme zas cetli, nektere ty historky jsou genialni:) Akorat to moje vydani z devadesatek ma strasne mala pismenka, takze si to syn nechce cist sam. Ale mne to nevadi, ze mu ctu ja, smeju se u toho nahlas. V Celetne davaji i divadleni predstaveni. 

Offline rysamona
1109 příspěvků moje polička 30. června 2024 12:37

Gatita

Jsem moc ráda že se dceři líbí, je to takový laskavý humor. Já ho objevila až jako dospělá.

Offline žluťásek
8861 příspěvků moje polička 30. června 2024 12:51

Gatita já nechávám syna číst úplně jakoukoliv kravinu, klidně Dogmany a pokémoní stupidní příběhy. Jsem ráda, že čte rád a s chutí. Když se vrátil ze školy v přírodě, přečetl ještě večer dvě knihy a během víkendu dalších pět

Jsou tu teda často komiksy a tenký blbiny, zas ne že by přečetl za víkend pět Mikulášů. 

Ale každý den čeká, že přinesu z knihovny novou knížku a když náhodou se mi nehodí tahat knihy, je velice zklamaný, co má teďka jako číst

Offline Zuzuli
3764 příspěvků moje polička 30. června 2024 12:53

Rozesmal me pan, co nam privezl pracku se susickou a zapojil je. Daval mi pak instruktaz a "mate male dite, tak to budete prat a susit tak trikrat tydne"