Potrefenáhusa No, opravdu každý ho neočistí, ehm
my jsme ho strkali do chodby, a tam to z něj opadalo. Ale je pravda, že od nejbližší polňačky to pak máme k domu asi 200 m po silnici, tak tam se kdyžtak ten největší bordel oklepal sám.
Evaeva V té skupině prodávají lidi jak starší kočárky na náhradní díly, takže použité součásti, tak i švadlenky nové části, co šijou i na přání. Ceny moc neposoudím, stříšky si nepamatuju, koše tam byly tak za 500 nové.
edit: tak je to skupina My máme valco :-)
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa já na první ukecala muže, že jsme jeli pro kočár za 1000€ do Mnichova. Tyč od konstrukce střechy mu prorezla skrz už po půl roce a první dovolený. Děda nám to svařil, ale už to prorezlo znovu a jen jsem to slepila stříbrnou lepenkou. Jako musim mlčet, už jsem ten kočár odpískala a ninule vezl 3 děti ve věku 5,3 a 1,5 najednou, nebo 60kg briket. Jen jsem původně muži tvrdila, že tyhle drahý kočárky se pak dobře prodaj ![]()
teď dost váhám, jestli chci a potřebuju investovat do chariota na hory, nebo už to odnosim v krosně...
Ale nedaří se mi prodat ani sourozenecký kočár za zlomek ceny nového a asi ho brzo taky prostě odvezu do skladu pro pěstouny...
MPLee já nad tím chariotem váhám tak dlouho, ze už se nám podle me nevyplatí
Neporadite nejaky komiks (najlepsie s viac dielmi) pre 7 rocneho? Na letisku pred dovolenkou som mu do lietadla kupila Spongeboba (nic ine tam nemali a v tomto pripade ucel svatil prostriedky), dost sa s nim zabavil aj sam pozeranim obrazkov a teraz pyta pokracovania. No ja by som mu rada nenapadne podsunula aj nieco ine :) žluťásek by nevedela?
Synovec frci na kacerovi Donaldovi, ale to ho zatial nezaujalo.
Mrakoplas já hltala čtyřlístek. Ale jestli to baví i dnešní děti ![]()
Evaeva to veru neviem ci by ho bavilo, skusim pozriet ci ho maju v nasej kniznici a pozicat.
Mrakoplas garfield nebo simpsnovi? Pár po nás s beáchou jich mám na táborech a každý rok frčí ![]()
Mrakoplas můj syn teď absolutně miluje Čtyřlístek, hltá ty souborný knihy, přečetl jich už mraky. Taky má rád Morganu a Morgavsu, SpongeBoba, komiksy z Deníku malého Minecrafťáka, Tryskošneka.
Ve třídě nejvíc frčí Dogman.
Mrakoplas ten Dogman je největší hit i v knihovně mezi malejma klukama. Čtou to všichni, na to určitě koukni. Je to takovej pes policajt nebo superhrdina, co řeší všechny problémy světa a zároveň je to psaný takovým vtipnou trapno střelným způsobem, jako jsou třeba deníky malého poseroutky. Nicméně je to přesně pro tuhle věkovou kategorii, je to jednoduchý, čtivý.
MrakoplasAnča a Pepík! ![]()
žluťásek uz som to pozrela a myslim, ze by ho to zaujalo. Len skoda, ze to nie vydane ako zosity, aby ich mohol nosit v batozku po jednom, ked ho potrebujem zabavit (teraz v lete na vylety by to bol ideal).
tv tiez nepoznam, pozriem to, vdaka.
Dakujem za mnoho tipov, postupne to poskusam a uvidim co ho zaujme.
Mrakoplas u nas jede ten Dogman. Myslim si o tom svoje, neni tam snad jedine normalni slovo, ale syna to bavi. A ve skole to ctou vsichni kluci. Synuv kamarad cte vasnive Barbanka, tak treba to taky neni spatne.
edit A jeste Rocky&Terka od Nikarina
Dcera je se čtením na štíru, baví ji Poseroutkava jinak nic moc. Ale teď jsem měla výborný nápad, šla na záchod s mobilem tak jsem jí ho zabavila a dala jí knížku Mikulášovi patálie. Myslela jsem že tam aspoň nebude sedět půl hodiny jako jindy ale seděla a Mikuláš jí chytil. Tak mám radost.
rysamona Mikulas je moc fajn, mela jsem ho rada a ted ho ma rad i syn. Zrovna vcera jsme zas cetli, nektere ty historky jsou genialni:) Akorat to moje vydani z devadesatek ma strasne mala pismenka, takze si to syn nechce cist sam. Ale mne to nevadi, ze mu ctu ja, smeju se u toho nahlas. V Celetne davaji i divadleni predstaveni.
Jsem moc ráda že se dceři líbí, je to takový laskavý humor. Já ho objevila až jako dospělá.
Gatita já nechávám syna číst úplně jakoukoliv kravinu, klidně Dogmany a pokémoní stupidní příběhy. Jsem ráda, že čte rád a s chutí. Když se vrátil ze školy v přírodě, přečetl ještě večer dvě knihy a během víkendu dalších pět ![]()
Jsou tu teda často komiksy a tenký blbiny, zas ne že by přečetl za víkend pět Mikulášů.
Ale každý den čeká, že přinesu z knihovny novou knížku a když náhodou se mi nehodí tahat knihy, je velice zklamaný, co má teďka jako číst ![]()
Rozesmal me pan, co nam privezl pracku se susickou a zapojil je. Daval mi pak instruktaz a "mate male dite, tak to budete prat a susit tak trikrat tydne" ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články