Tabea červené = žltá, oranžová, červená, ružová, hneda (fialovu nemám rada).
Vše o těhotenství a dětech
Tabea já peru cerveny s růžovým a v našem případě je to pracka nejpozdejc obden ![]()
Potrefenáhusa já peru červené s tmavým a ty ostatní barvy se světlým letfenixa Tmavé aspoň 2x týdně, světlé jednou. Růžovou bych tu bohužel plnila rok.
Potrefenáhusa jo, ruzove taky peru porad ![]()
Zvlast, kdyz slecna je schopna se behem dne prevlekat, protoze se ji proste chce. V sobotu bylo dopoledne venku v satech a sandalech na boso. Po obede se rozhodla, ze chce tenisky. A k tem potrebuje ponozky. Vybrala si ruzove s bilymi puntiky. A musela si proto vymenit jednobarevne fialove kalhotky za ruzove puntikovane, aby ladila ![]()
Já miluju třídění prádla podle barev. Ještě to i věším k sobě, aby ty barvy přecházely postupně ![]()
Červený, žlutý, růžový * zelený, modrý, světle šedý * černý, tmavě hnědý, tmavě šedý * čistě bílý * bílý pruhovaný.
Bílý pruhovaný, to je moje úchylka. Když to pověsím na šňůry a vidím to množství, fakt si klepu na čelo. Když potřebuju nový triko, s 95 % pravděpodobností koupím bílý pruhovaný ![]()
žluťásek
přesně pruhů mám milión. Ale jen samotným bílým bych pračku nenaplnila, tak to Peru dohromady a dávám ten antibarvící ubrousek
Zuzuli no evidentně jiný gang. Kluci se převlékají, když se pokecají tak, že by špinili vybavení bytu
Ale je fakt, že někdy si syn dává záležet. Na poslední zvonění si ke školkovému červenému tričku vzal červené kraťasy a rozčiloval se, že nemá vyprané červené ponožky ![]()
žluťásek já ty pruhovany peru se světlým zelenym a modrým, jinak to tridim stejně, koupila jsem si dva látkový kose po třech, takže šest prihradek. Bylo to pro mě obří ulehčení, máme tu pracku ve sklepe (hnusnej provozní sklep se strmejma schodama, kam neslo brát mimino a vzdycky v mestrezeny chvíli sejdu roztridit pradlo do kosu nebo to prohodit pracka-susicka
mám teda cerny, bílý, ruzovo-cerveno-fialový, modro-zelený, merino a softshell a tu zbylou operativne, co mi zbyde-deka z gauce, ručníky, povleceni
Evaeva já porad hodně používám látkový pliny a malý světly zinky na utirani všeho moznyho, různý části těl i všeho moznyho rozlityho, i mých rukou v kuchyni, to je bílý a musí se to prat nejpozdejc druhej den, jak je to mokry. Taky to někdy peru s růžovým (a to vyndavam podezřelý tmavě cerveny tricka)
A kdyz jsme i toho prani, ja tu pri nejake debate o mamalabels nalepkach psala, ze se nam zatim ani jedna neodloupla. Prala jsem vzdycky v denkmit sensitive gelu. A fakt vsechny drzely. Pak jsem pri stehovani nasla zapomenutou krabici jelena.. A behem chvile opadaly snad vsechny ![]()
Potrefenáhusa já to třídím míň, tmavé (40/60), světlé, bílé a pruhované, světlé a bílé na 60, mimino bílé, mimino barevné, sportovní
Zuzuli v jelenu peru já a nálepku už nemám jedinou
Potrefenáhusa pleny peru s bílým miminím, některé jsou trochu flekaté (ten dětský prášek skoro nepere), ale mám vyzkoušeno, že to vypere bílý sanytol, tak to vypětí, až je budu uklízet.
Normální dm prášek je taky nesundá.
Evaeva no ze píšeš, ze samotným bílým bys pracku nenaplnila
Potrefenáhusadospělým bílým, miminu peru samostatně v jiném prášku. A jako jo, mohla by být plnější, ale jde to. Ale kdybych s tím neprala ty pleny, tak prázdná bude.
Když jsme u toho prani, dcera má od stavy upatkane nové šaty. Podle toho množství bych řekla, že to snad musí být z melouna voda...nenapadá vás, čím dolů, dával jsem mýdlo z jelena a nějakého froshe.
Karja tohle. Naposled to zvladlo beze stop vyprat bile tricko zamatlane od visni. Vzdycky tim vyperu vsechno. Meloun, banan, zadne fleky nezustavaj

ZuzuliDěkuju, to neznám, tak to zkusím;-)
Já miluju třídění prádla podle barev. Ještě to i věším k sobě, aby ty barvy přecházely postupně
To mně vždycky prozáří den, když vidím, že si dal někdo při věšení práci a poskládal z oblečení na šňůře duhu :o)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články