žluťásek mne je taky jedno, co cte, hlavne ze cte! On prave necte sam skoro nic (jen kdyz musi kvuli ctenarskemu deniku), a ani ode mne nechce nic moc cist. Jedeme dokola akorat toho Mikulase. Ani audio nechce, jedeme ted 900 km autem, mam tu pro nej na vyber nekolik cd z knihovny, ale fakt to nechce ani poslouchat. A ja se tak tesila na Prasinu![]()
Vše o těhotenství a dětech
Zuzuli třikrát tydne, ale čtyři pračky za sebou
Potrefenáhusa tak nejak
ttrikrat tydne jsem pracku poustela naposled za bezdetna a to jeste ob tyden byla navic pracka s povlecenim a rucniky ![]()
Zuzuli uhhh...hej, týmto ma vždy tí práčkari dokážu odrovnať....minule jeden s vetou..."vy tú pračku asi dosť používate, nie?"
Já mám děti velké a když jeden týden peru 3x, hrabu se z toho dalších 14 dní než alespoň zahlédnu dno koše na prádlo.
Tak s takovým množstvím praček by vás u nás v domě nenáviděli.![]()
Periem denne. Sušičku nemám, máme fakt suchý byt, schne to rýchlo.
letfenixa a co každý den pereš? Nebo máte malou pračku a pereš i rodičům? ![]()
A to když perete třeba třikrát týdně tak jednu pračku? Já peru pro cryti lidi jednou týdně tak 3 pračky. Plus třeba ručníky nebo povlečení.
My máme tříleťáka a víc než 3x týdně teda neperu (samozřejmě pokud není období vyloženě velkýho bláta a bahna). Ale možná tomu pomáhá to, že nikdo z nás nejezdí někam do kanceláře a díky tomu se oblečení možná míň točí.
Tabea já peru rozhodně taky minimálně pračku denně. Denně pračku nezapínám, ale zase potom vyperu třeba tři dávky za den. Dokud jsem neměla sušičku a byla limitovaná velikostí sušáku, tak jsem opravdu prala denně.
Tabea dnes som napr prala uteráky. Včera farebné blede a červené . Vidím v koši, že už biele sa nabieralo. Aj posteľné bude. No každý deň niečo.
Pinot Noir stejne tak ja. Pred susickou jsem prala denne, aby se pradlo stihlo vytridat na susaku. Kdyz jsem naposled prevlekala postele, tak jsem to musela rozlozit do dvou dnu.
Ale jinak to je minimalne dvakrat tydne pracka svetleho pradla, dvakrat tmaveho, jednou rucniky a uterky, jednou spodni pradlo. Dite se nekolikrat denne prevleka, do skolky maji na den kalhoty na ven a kalhoty dovnitr, kazdy den se tam zamatla jidlem nebo barvou. Taky kazdy den si s muzem bereme do prace ciste tricko /kosili/saty, doma se pak prevlekam treba na vareni, pri cemz se s nejvetsi pravdepodobnosti stejne zaspinim... K tomu pyzama, mikiny, kalhoty... Obcas mam dojem, ze porad jenom peru.
Já peru hromadně, až je toho v koších hodně a dochází čisté spodní prádlo, pak tomu věnuji tři dny.
Já jsem tak na 6 pračkách týdně běžného prádla a to se teda nebojím jí naplnit.
Zina tričko a tepláky ze školky mladšímu nevydrží do dalšího dne nikdy (staršímu už celkem jo), další tričko má na ven odpoledne. Mužovo oblečení do práce taky něco dá, ale kluci mají hlavní podíl. Já si díky miminu domácí oblečení taky měním skoro denně, ono samo má dvě až tři body na den (a to fakt neřeším každý miniflíček).
dzizisketa dělám to stejně, ale jen díky tomu, že jsem doma
Zuzuli já jim venkovní kalhoty (softchellky) každý den neperu, to bych nedělala nic jiného. Většinou je vypětí tak jednou týdně. Horší je, když si mladší po pokynu vemte si tepláky na ven vezme místo šusťáků na ven tepláky. Ty vyprat musím.
Haha ja som na dno kosa nevidela uz roky
a to periem denne. Ked sme na vikend prec, dohanam to dva tyzdne. Po dovolenke kludne mesiac (nemam susicku).
Dnes som prala navleky na matrace a postelne pradlo. Povesane je to na vsetkych dverach po byte. Kos je plny a vedla neho este riadna kopka. A to su este tie detske veci male! Ale viac ako raz si nic neoblecu, Masurkovia su to :)
Mrakoplas jo, to je přesný, jakmile z toho člověk vypadne, dohání to pak nějakou dobu.
To pradlo je fakt sysifovska práce
letfenixa a kolik toho červenýho oblečení máte, že naplníš pračku? Nebo je jedna pračka pět triček?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články