Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Len
2673 příspěvků moje polička 02. července 2024 22:52

Kokoska Garfie O tom se vůbec nepřu, mám to uložené jako  tipy na oblíbené audioknihy, které někdo poslouchá a dětmi.Tak posílám dál.

Offline continuity
43013 příspěvků moje polička 02. července 2024 23:42

Evaeva

pak bylo dlouhe období volských oči a pho ga. Aktuálně máme sushi a yumyumky (obojí mají teda tak jednou za měsíc), alebjedly by to klidně denně. Už se musím naučit to sushi umotat, protože to vážně leze do peněz. Zas jako úplatek dobrý. 

Offline Tabea
8094 příspěvků moje polička 03. července 2024 00:18

Když byly děti malý, dělala jsem jim vařenou Pohanku a k tomu vařenou růžičkovou kapustu. Asi to bylo omaštěný máslem, osolený určitě. Teď jsem si vzpomnela, že to jednou skončilo v peřinách kvůli střevní chřipce a přišlo mi to praktický, že to nijak nešpinilo.
Hm, vlastně jsem k tomu dělala ještě kuličky z mletýho masa. Ty by dneska z toho komba měly daleko nejmenší úspěch. 

Offline Karja
44633 příspěvků moje polička 03. července 2024 06:36

continuityOno asi záleží, jak ji to dítě přes den, že pokud je to vyvážené nebo fakt ji aspoň pěkné oběd, ji hodně ovoce a zeleniny, tak mi z tohoto pohledu suchá těstovina nebo vydanej suchej rohlík v tomto veku nevadí. Děti jedí večeře mizerne, ale přisuzují to tomu, že odpoledne už tak různě svačí, nevyhlášené jim a taky jsou večer už unavené. Já teda taky večeřím hrozně, z půlky případů zapomenu

Offline viktorka_od splavu
49272 příspěvků moje polička 03. července 2024 06:42

Karja večeřím hrozně, z půlky případů zapomenu

o tohle se uz pul roku intenzivne snazim /s dost malym uspechem/ a ty to  zminis jen tak mimochodem a skoro jako stiznost!

Offline Raduza
příspěvků moje polička 03. července 2024 06:58

#Karja zapomenes se naveceret? Tak to se mi bohužel nestane.

Offline Potrefenáhusa
38823 příspěvků moje polička 03. července 2024 07:44

continuity my máme ty děti ještě malý, ale to vyvážený jídlo v jednom jídle je spis sci-fi, z chleba lucinu olizou a pak si daj suchej chleba o několik hodin pozdejc, ovoce a zeleninu samotný, šunku nebo sýr bez ničeho do ruky, michany vajicka samotný 

Offline Kokoska
34875 příspěvků moje polička 03. července 2024 07:48

Hm, vyvazena strava, rohlik neni vecere, sucha pohanka a salat je divny... taky jsou deti, kdy byste se na kolenou klanely jakekoli vyssi moci, aby snedly aspon neco. Myslim, ze nektere zdejsi matky by mohly povidat. Adelka jedla moc pekne a vsechno a ted nechce nic. Naposled u nas snedla par lzic polivky, ale brokolici jsem z ni musela odlovit (fuj ble) a pak uz jen na svacu meloun. Energii ma pritom jak jadernej reaktor.

Offline Potrefenáhusa
38823 příspěvků moje polička 03. července 2024 07:54

Kokoska jo, já myslím, ze se to stane skoro všem, ze i batolata, který jedly dobře pestrou stravu, kolem toho 3. roku dost jist přestanou 

ja musím přiznat, ze je to naprostej vopruz vařit, když toho velkou část vyhodim 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. července 2024 07:55

continuity já těstoviny k večeři vařím, ale mohli by si na ně dát to, co my, nejen ten sýr.

Offline Kokoska
34875 příspěvků moje polička 03. července 2024 07:59

Potrefenáhusa ptala jsem se dcery, co mam varit, az tu Adelka bude. Pry je to jedno, stejne to nebude jist. Tak asi tak. Jeji bracha uz se z toho dostava, tak holt prevzala stafetu. Deti od syna ji pekne, Ema je o rok starsi nez Adela a snedla k veceri dve volska oka, sice nechtela ani brambory ani chleba, snedla jen kupu zeleniny, ale stejne to bylo jak zjeveni. A nakonec lepsi zelenina nez pecivo, ze jo.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 03. července 2024 08:05

Kokoska tak ale tu bola rec o tom co povazuje rodic za dobru veceru. Ze do toho deti hodia vidle je snad kazdemu jasne . Starsi tiez zje tak 1/4 jedal(aj to som asi dost prehnala), ktore existuju, najradsej by jedol cele dni len cestoviny s pestom (syr mu tam natajnasa struham)

Offline Pinot Noir
29859 příspěvků moje polička 03. července 2024 08:07

Kokoska celou dobu se jen tiše směju

Rohlík se šunkou jako odfláknutá večeře mě pobavil.

Offline Allysa
896 příspěvků moje polička 03. července 2024 08:09

Potrefenáhusa U nás to přišlo už v roce Všechno jenom oliznout,  vyplivnout, zahodit, pritom kolem toho 10., 11. mesice jedla krasne. Chce furt všechno, ale jist to nebude, taky pořád vyhazuju jídlo, je to teda hrozně demotivační. Energie má za 2, nechápu, z čeho. Asi se živí pránou.

Offline Kokoska
34875 příspěvků moje polička 03. července 2024 08:11

Mrakoplas no prave, tak jsem to myslela. Ze rodic muze servirovat superstravu a je to houby platne.

Offline Potrefenáhusa
38823 příspěvků moje polička 03. července 2024 08:19

Allysa třeba ji roste nejakej zub a zas to přejde...no, jídlo malejch děti je fakt kolikrat

plus naše malý dite ji jen samo, nedá se krmit, což by se teda někdy, třeba nekde v restauraci, velmi hodilo 

Offline Potrefenáhusa
38823 příspěvků moje polička 03. července 2024 08:22
Reakce na Kokoska:

A nakonec lepsi zelenina nez pecivo, ze jo.

​a to podle mě zas úplně ne, ty malý děti jedou na sacharidy, nevidim v kusu rohliku nebo chleba žádný zlo 

Offline notna
9425 příspěvků moje polička 03. července 2024 08:28

continuity Suché těstoviny, ani suchou pohanku apod., za racionální stravu tady nikdo nepovažuje, to tu vůbec nepadlo. Je to odfláknutá večeře, ale asi jsem tu sama, kdo občas nějaké jídlo odflákne. Nejen večeře. Podle mě jíme celkem vyváženě a zdravě, ale někdy to teda odfláknu a klidně je k jídlu třeba ten kuskus se salátem. Někdy nám moje máma peče kváskový chleba. Tak i pouze ten čerstvý chleba byl už na večeři. A u mě furt lepší než bílý rohlík s šunkou. Šunku normálně jím, ale dítěti jsem ji nedávala asi než šla do školy a začala ji chtít na svačinu jako ostatní děti. Na můj vkus zbytečně moc soli.

Pinot Noir Njn, jsem tu se stravováním exot, vidím to. Tak je fajn, že jsem tě aspoň pobavila.

Offline viktorka_od splavu
49272 příspěvků moje polička 03. července 2024 08:28

Potrefenáhusa presne tak, zelenina lepsi nez pecivo muze byt pro dospelyho Kokoska ale pro batole urcite ne. nicmene chapu ze clovek je rad, kdyz sni aspon neco

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. července 2024 08:29

Potrefenáhusa mladší se taky začal krmit velmi brzy a taky začal odmítat bryndákMyslím, že mimino půjde v jeho stopách.