letfenixa Si představuju jak ty otroky postavím k loupání skoro horkých brambor, oni si každej napíchnou jeden n a vidličku a začnou spolu šermovat ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Mně přijde s tím jídlem zajímavý, jak je to všude jinak. Už druhý den ale přemýšlím nad tím, jak se dojde k tomu, že děti budou jíst to, co jím já, když mě uvidí, že to jím...U nás děti (většinou) ochutnají a pak řeknou (naznačí) jo nebo ne (nebo NIKDY!!!). Třeba malý dítě už nás ostatní vidělo jíst hrášek v risottu nespočetněkrát a furt mu ho musím z toho jídla vybírat...
A potěšilo mě, že pro velkou je dobré jídlo důležité. Minule mi na dlouhé cestě domů řekla, že by sice brala hračku z Happy Meal, ale ve vietnamské restauraci o 50 km dál se nají mnohem lépe, tak ať dojedeme až tam...
Mohučanka Tak naše mimino (15 m) chce především to, co jedí dospělí :-). Takže už mu i dávali propečený okraje od bifteku :-).
999 mňam, má vkus
ale myslím, že v 15 měsících chce, co vidí, že ta "vybíravost" přichází později se zkušeností. Ta naše dvouletá třeba přiběhne a volá Takytaky, ale pak si ten můj talíř omrkne a ztratí zájem ![]()
999 no mimina chtějí to, co jedí dospělí. Pak jsou z nich batolata nebo předškoláci a konec zvonec ![]()
Mohučanka To možná přijde :-).
999 no mimina chtějí to, co jedí dospělí. Pak jsou z nich batolata nebo předškoláci a konec zvonec
Tohle taky neplatí vždy, naše děti o jídlo nikdy nejevily zájem. O žádné. Nikdy nenatahovaly ručičky k tomu, co dáváme do pusy, nikdy se nezajímaly o to, co máme na talíři, když je stůl plný jídla na oslavách, nezajímá je to. A nezajímalo je to ani v miminím věku, ani v batolecím.
Myslím, že jíme celkem pestrá, chutná jídla, často s přáteli u bohatě prostřených stolů, vařím, peču... To všechno bez jakéhokoliv vlivu na ně.
Výhoda je, že nikdy nemusím žádné jídlo zakazovat.
Evaeva Já už si to právě nepamatuju :-).
Máme pestrou stravu, po cuketovyvh spagetach a cuketovym perniku jsme měli cuketove placky a polivku, dnes cuketove karbanatky a ještě nekoncime ![]()
999 no mimina chtějí to, co jedí dospělí. Pak jsou z nich batolata nebo předškoláci a konec zvonec
u nás to sedí
Pinot Noir jo, jasně, možný je všechno. Ale řekla bych, že většina dětí začne být vybíravá až později.
Máme pestrou stravu, po cuketovyvh spagetach a cuketovym perniku jsme měli cuketove placky a polivku, dnes cuketove karbanatky a ještě nekoncime
![]()
Potrefenáhusa ježiš, dala by som si cuketove placky!
Kluci mají jet dneska na chalupu a mladší má teplotu
Těší se na to asi měsíc, highlight jeho prázdnin
navíc.na.to.navazuje.naše.dovolena.
Evaeva to je pech. Ale pokud zvládne přejezd, tak by se mohl doléčit i tam. pokud se na to tak těší, možná je to i cestovní horečka, ktera hned zmizí. Já mám dodnes před delší cestou lehce zvýšenou teplotu, která usednim do auta, letadla zmizí.
Malvin to ne, to bych poznala. Byl vyloženě "jetý". Původně jsem myslela, že je to z kašle, všichni jsou zahlenění, ale začal zvracet
Ale aspoň je naděje, že se to rychle přežene a budeme ho tam moct odvézt později.
Evaeva chúďa malé, nech je čím skôr fit ![]()
Pinot Noir u nás je verzia, že jedlo je zaujímavé, aj je to téma, ale má strach, že sa preje a povracia, takže si dá miniporciu a v časových odstupoch.
Kontrola na ORL prebehla, pokračuje rovnaký režim ešte týždeň, len bez antibiotík, má si ústa vyplachovat kamilkami (fuj! To nebudem! - no to teda budeš!)
letfenixa vždycky když to píšeš, tak je mi Lukáška tak líto ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články