Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Gatita
8619 příspěvků moje polička 06. července 2024 12:35

Mam strasnou radost, ze se syn naucil plavat. Tyden u bazenu na dovolene mel vetsi efekt nez roky plaveckych kurzu v Praze. Uz jsem si rikala, aby nepatril mezi to procento lidi, kteri zustanou neplavci. On je z toho tak dojemne nadseny. Akorat to ted bude o strach na koupaku. Hlidat dva neplavce s respektem z vody je sice narocne, ale furt lepsi nez strezit jednoho neplavce a jednoho poloplavce, ktery si zacal verit!  

Offline Tabea
8094 příspěvků moje polička 06. července 2024 13:06

Gatita poloplavec se teď určitě bude rychle zlepšovat, když přišel na ten trik. A neplavec ro třeba za rok zvládne taky a bude pohoda.

Offline Gatita
8619 příspěvků moje polička 06. července 2024 13:34

Tabea dekuju! Mne se hrozne ulevilo. Synovi bude ted devet a uz loni jsem si myslela, ze se na dovolene rozplave (idealni podminky), ale byla to jen takove panikareni a slapani vody, a zustalo to tak i cely dalsi rok, skolni plavani bylo vykonem prava utrpneho... Ted se to fakt poddalo a uz je to jen o vyplavani:)

Offline žluťásek
8861 příspěvků moje polička 06. července 2024 13:59

Gatita to je skvělý! syn je teď ve vodě taky nadšený, i když si bez pásku ještě není jistý a chce spíš plavat zatím ještě s nějakou pomůckou. Loni byl ale ještě v panice z jakékoliv vody hlubší než brouzdaliště po pás, takže tohle je velký pokrok

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. července 2024 14:13

Gatita super pokrok

žluťásekstarší to ještě loni měl úplně stejně. Nedávno jen tak mezi řečí prohlásil, že by se chtěl naučit plavat. Málem mi spadla bradaAle uvidíme, zda dojde i na činy, v bazénu jsme rok nebyli.

Offline Pinot Noir
29859 příspěvků moje polička 06. července 2024 21:25

Gatita gratuluju k nové dovednosti a trochu závidím

Offline Gatita
8619 příspěvků moje polička 06. července 2024 21:35

Pinot Noir uvidis za rok:) U nas to tak je skoro se vsim - kdyz nastane spravny cas, nauci se vsechno. Do te doby je to marny boj. Jako fakt jsme si mohli usetrit spoustu casu a stresu se vsemi temi kurzy plavani, v nasem pripade uplne zbytecne. A ted hodlam udelat stejnou chybu s anglictinou

Offline Tabea
8094 příspěvků moje polička 07. července 2024 10:29

Gatita jenže jak jsi předem mohla vědět, kdy bude správný čas...

Offline Gatita
8619 příspěvků moje polička 07. července 2024 12:41

Tabeasyn je velmi rezistentni, umi dat jasne najevo, ze neco delat nebude a basta fidli. U toho plavani to tak ale nebylo, uz se moc chtel naucit a byl dokonce i ochotny navstevovat kurz, jen mu to neslo a mel blok. U ostatnich dovednosti by to ale nemelo cenu, on je typ, co veci dela az kdyz je umi. Nikdy si nic nechce zkusit a na zadny krouzek, ale pak je to z 0 na 100. Mne uz je to jedno, proc ho slozite lamat, kdyz se to o rok dva pozdeji nauci za pet minut sam. U toho plavani jsem ale chtela, aby se naucil co nejdriv. Stejne tak se mi nechce cekat, az jestli se za deset let nerozpomene, ze by chtel umet cizi jazyk. Ale je mi jasny, ze se ted nenauci nic a bude kolem toho spousta premlouvani a stresu. Zatimco az bzde casem chtit sam, nauci se sam, dost tomu verim, jen se mi na to nechce spolehat.

Offline letfenixa
10866 příspěvků moje polička 07. července 2024 13:40

Gatita super, gratulujem! Sama som sa naučila plávať ako stvrtacka na plaveckom kurze zo školy, tak to ziadno nehrotim.

Offline Gatita
8619 příspěvků moje polička 07. července 2024 13:47

letfenixa ja mezi druhou a treti tridou, taky jsem nepatrila mezi ty, co se ve trech letech nebojacne vrhaji do vody:) 

Offline letfenixa
10866 příspěvků moje polička 07. července 2024 13:50

Gatita a asi mi jedno, kedy sa to naučí. Stačí, že sa nebojí vody. V stredu ideme na ortopediu a strašne dúfam, že nám povolia cestu do Chorvátska. 

Offline Gatita
8619 příspěvků moje polička 07. července 2024 13:56

letfenixa budu vam drzet palce. Mivate ty prazdniny takove smolne, i co si pamatuji z lonska. Zaslouzili byste si uz nejaky oraz. 

Offline letfenixa
10866 příspěvků moje polička 07. července 2024 14:17

Gatita vlani to bolo skoro dobré, predvlani sme boli v nemocnici plus následne 3 týždne antibiotiká a nechodit, predpredvlani mal boreliozu. 

Už snáď to bude dobré, už celkom aj stačilo

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. července 2024 14:39

letfenixa to teda ano.

Offline continuity
43014 příspěvků moje polička 07. července 2024 14:54

letfenixadržím palce,ať to na dobré obrátí. 

Offline letfenixa
10866 příspěvků moje polička 07. července 2024 18:09

dzizisketa veľmi sa mi páči tvoja fotodokumentácia MD aj prazdnin s deťmi

Online Kokoska
34875 příspěvků moje polička 07. července 2024 20:38

letfenixa drzim palce, uz jste si to vybrali do dna.

Offline letfenixa
10866 příspěvků moje polička 07. července 2024 21:48

Koľko hodín denne sa dá počúvať o Minecrafte a zachovať si duševne zdravie?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. července 2024 21:49

letfenixadoporučuju sluchátka. Nejlíp pro malého, případně pro tebe