Evaeva doktorka so sestrickou ho tam vychvalili, aký je to poklad, taký pacient
aj čokoládu dostal.
Vše o těhotenství a dětech
letfenixa ještě aby nebyl, když stejně může jen ležet ![]()
Já hlavně myslela ten přísný stravovací režim, co si sám naordinoval
Evaeva týka sa to hlavne vareneho jedla, suchého zje normálne. Alebo večer kašu zje normálnu porciu.
letfenixa tak aspoň že tak
Dnes se mi podařilo docela hezky zachytit rejnoky, které mají v Zoo na Lešné. Vůbec jsme dnes díky počasí viděli více zvířat než jindy.

dzizisketa Tyjo!
dzizisketa a viděli jste červené pandy? Vždy, když tam jsme, tak jsou zalezlé![]()
dzizisketa Jojo, základ je chodit dopoledne a když je chladněji:D.
dzizisketa Lešná
To byl spolu s Rožnovem pravidelný každoroční výlet když jsme byly na prázdniny u babičky a dědy.
Ty ne, ale jindy je vídáme ![]()
Zato jsme poprvé, co tam je Jaguártrek, jsme viděli jaguáry. Oba! Sice spali, ale byli vidět. Ségra a mamča, jak bydlí blízko, jsou v zoo třikrát ročně, a ty je viděly už se i koupat.
dzizisketa my se tam musíme zase podívat. Máme to za barákem a koukám, že tam toho dost přibylo![]()
Asi sa do ZOO Lešná vyberieme po prepustení z väzenia.
letfenixa Choďte, je to pekná ZOO, mne sa tam páčili aj rastliny, park. V zámku sme neboli. So synovcami sme tam boli minulý rok, aj im sa páčilo, najmä možnosť pohladkať si raje. Od vás to nie je až tak ďaleko. Chodí tam kopec Slovákov.
My můžeme moc doporučit Průhonický park. Dnes jsme tam byli celé odpoledne a prošli sotva třetinu. Pro děti tam mají několik her, jak s aplikací, tak papírové. My jsme si vybrali pro začátek tu nejjednodušší s papírovou kartičkou, do které jsme hledali po parku slova do tajenky a překreslovali listy. Park je krásný a hry to mile zpestří, jinak by asi bylo fňukáníčko proč je to tak dlouhý.
Jo a je to jedno ze stanovišť letní hry Déčka, teď to budeme muset hrát celý prázdniny :-))
Rosťa měl dnes tři nanuky a Šárka šest makronek.
A to jsou u prarodičů pořád pod mým dozorem. Příští rok tady budou sami ![]()
dzizisketa za to volno to stojí ![]()
Zitra mi dcerka odjizdi na dva tydny na prazdniny. Jeden tyden u jednech prarodicu, o vikendu prespi jednu noc doma, pak tyden u druhych. Jsem na sebe zvedava, jak to odlouceni zvladnu
ona bude stopro v pohode, opecovavana jednou ci druhou babickou.
Mam ale na ty dva tydny, co tu nebude, takove plany, ze snad bych radeji ani nemela chodit do prace, abych vsechno stihla ![]()
Zuzuli hezký!
Mladší nakonec zvládne na chalupě aspoň jednu noc. Bylo mi ho fakt líto, ale ještě že máme ještě to mimino. Jinak bych byla fakt naštvaná a zklamaná, kdybychom přišli o jediné volno od dětí ![]()
Zuzuli jak to zvladnes? Ze zacatku budes nervozni, budes cekat, odkud se dite vynori a co bude chtit a bude ti divny, ze je doma ticho. A az si zvyknes a zacne se ti to libit, prijede zpatky ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články