Manuka Držíme palce, at se vyplní ta puvodní prognoza!
Vše o těhotenství a dětech
Allysa byla jsem tam loni s dětmi o prázdninách. Když jedeš dopoledne, je to v pohodě. Na internetu se dá sledovat obsazenost, je teda o dost opožděná, ale pár dní jsem to sledovala a vysledovala, kdy se to tak naplní spouští jen, když někdo odejde.
Manuka držím palce ![]()
Gatita u nás taky jede tablet přes léto víc. Mladší se teď teda kouká pár minut, poslední dobou ho to nebaví. Ale starší si na to vždycky hrozně zvykne a není sto pochopit, že přes rok není tolik času. A taky mi přijde, že to má vliv na chování a hlavně na to, jak si umí najít jinou zábavu.
Evaeva vypozorovala jsem, ze koukani na filmy je ok, ale sledovani urcitych videi na YT prinasi k nam domu velkou nepohodu. O obsahu ani nemluvim, ale i ta forma je strasna, ti typci maji priserny hlasovy projev, takove pitvorne knourani, ktere mne zveda krevni tlak, a synovi pusobi uplne hrozne stavy. Jako dvouhodinovy film je bez problemu, ale po 20 minutach Bouchala nebo Helixe div vsichni neskocime z okna![]()
Gatita Jo, ale to tak je. Jak jsem byla na te přednášce o digitálních technologiích, filmy jsou relativne v pohodě, samozřejmě od určitého věku atp, ale ta rychla krátká videa na youtubu působí nepříznivé, neumím moc vysvětlit proč, ale bylo tam něco s krátkou sekvenci, intenzivními vjemy, úplně nejhůř tam byl zmiňovaný Tiktok, protože tam jsou víceméně jen videa o několika sekundách.
Jako ono každá informace se musí ověřit, i ta od doktora, ale měla jsem po té prednasce chuť zahodit ten telefon i já jako dospela:D a je fakt, že jsem hodně omezila mobil, a další platformy. (Nato jsem doplatila hned ten vecer, protože se mi nedovolala zubařka).
Manuka Ach jo, nikdo by neměl trávit narozeniny v nemocnici. Bobík malej, ať to není nic vážného a jste brzy doma.![]()
Manuka ale ne! A takovej krásnej dort. Přeju, ať je brzo fit a může si užít narozeniny dodatečně. ![]()
Všední den dopoledne je v pohodě. Já tam loni chodila s dětmi v srpnu jednou týdně, jezdívali jsme mezi 9-10 hod., to ještě žádná fronta u vstupu nebyla. Nejvíc se to zalidnilo po 11 hod. Před tou desátou se ještě krásně dalo vybrat místo. A i když odpoledne už byla plná kapacita, přišlo mi, že pořád se tam dalo dobře pohybovat a plavat. I když hodně lidí bylo s malými dětmi (i já), a ty se plácaly v těch potůčcích ![]()
dzizisketa Díky, právě se potrebuju plácat s malým dítětem, plavání nehrozí
a kamarádka chcejít sem
dzizisketa mně ty biotopy obecně přijdou lepší, protože tam můžou pustit míň lidí na m2 plochy vody oproti klasickému koupališti. Takže pak je sice fronta na vstup, ale uvnitř to jde.
Manuka chudak marudek, at je to brzo dobry!
Manuka moc soucitim, ať je brzo lip a ještě si užije narozeniny ![]()
Manukadržím palce,ať je rychle ok.
Zlatý děcka na homeofficu, přišla moje máma a uklízí mi?!? Ale já mám uklizeno, to je nejhorší. Čtyřikrát jsem jí řekla, že nechci uklidit, tak ted jsem si zavřela dveře a po pracovní době si prostě teda lehnu no:-D
Pinot Noir Gatita volnější režim k prázdninám patří bych řekla. I tím pádem víc času před televizi nebo tabletem. Ale co mají chudáci moje děti? Přípravu táborů! Dneska se mě dcera přišla opatrně zeptat, jestli nevadí, že si vzala papír na malování, jestli neni na tábory. Doma se nám kupí propriety na tábory - samolepky, tetovačky, jiné odměny, drobné hračky i různé hry, míče a tak a všechno balím do krabic a odháním je od toho, že je to na tábory. Když se mnou skládali do auta paletu plnou časopisů, tak jsem jim teda odpustek dát musela. A až skončí přípravy, tak je čeká měsíc vstávání na 6 ![]()
A teda dneska jsem na ně extra hrdá - zvládli prohlídku u zubaře. Už normálně v křesle, spolupracovali (starší víc), nechali si důkladně prohlédnout zuby, s doktorem komunikovali, fakt super. I mám hroznou radost, že jsme se rozhodli přejít k tomuto zubaři, protože je fakt skvělej i na děti a navíc, navíc má smlouvu s pojišťovnou! Dnešek se fakt povedl.
Manukato musi byt stres :( Drzim palce, aby to nebolo nic vazne a bol rychlo fit a uzil si najlepsiu oslavu narodenín ![]()
Karjavlastni matka je uplne v pohode. ![]()
MPLee ja uz te tu dlouhodobe obdivuju a myslim, ze jaci rodice, takove deti. Neplati to samozrejme 100%, ale castecne jo. Hrozne se mi libi, jak jste aktivni a odvazni (treba s chalupou), ale zaroven tak jakoby na pohodu. To je pro deti nej. Urcite si s tebou uzijou i ty tabory! My ted chodime do prace a starsi syn je ponechan sam sobe, manzel mu behem home office akorat tak ohreje obed. Syn je v pohode, pry ani nekoukal na YT. Prolezel den v legu a byl uplne spokojeny. Nevim, jestli to tak vydrzi nekolik tydnu, ale vetsinu casu tu bude mit nejlepsiho kamarada hned vedle, tak verim, ze to pro nej bude prazdninove leharo.
@zubar gratuluji. My byli pred mesicem a zvladli jsme to skvele. Prevedli jsme deti k manzelove zubarce a zda se moc fajn a takova rozumna a citliva, sama ma deti v tom veku.
Candance Hahaha,to mi přesně říkala. ,,no mně to vadilo, když mi uklízela babka, ale to byla tchýně, já jsem máma, takže já můžu,, . Složila mi igelitky a teď je na mě naštvaná, že jsem ji vypudila a nebyla ráda!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články