Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 25. července 2024 23:53

Evaeva já jsem byla v pražské zoo na začátku prázdnin  a bylo to super, ve všední den, lidí nebylo moc. Jela jsem teda MHD a rovnou k tomu zadnimu vchodu, jak jsou teď gorily. Tak jsme to prošly skoro celé, vyšly jsme hlavním vchodem. 

Parkování je u zoo nanic...

Offline Pinot Noir
29863 příspěvků moje polička 25. července 2024 23:55

Parkování u pražské zoo je pro lidi, kteří vstávají v šest, úplně v pohodě.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. července 2024 23:56

Mohučanka od nás je to mhd lán cesty s minimálně třemi přestupy. Teď už by to šlo, ale tenkrát byly děti ještě malé, cesta zpět by byla dost náročná. Ale jak píšu, oni o to moc nestojí, aspoň ušetříme peníze i nervy O víkendu je tam hrozně lidí a ve všední den se tam s nimi sama nepotáhnu.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. července 2024 23:58

Pinot Noir to věřím, ale my tam tenkrát fakt byli celkem brzy. Vyjížděli jsme někdy po deváté, máme to tak 40 minut. Normálně jsem fakt překvapená, když jsme třeba v 10.15 v autě Naše výlety často začínají brzkým obědem, třeba když si kluci hrají a my můžeme ráno spát (teď je teda přestávka s tímto kvůli miminu), což se samozřejmě děje, když někam chceme vyrazit.

Offline Pinot Noir
29863 příspěvků moje polička 26. července 2024 00:10

Evaeva no my už se teď v běžném ránu taky víc flákáme, v zoo jsme byli před rokem, a to byla ještě doba toho extra brzkého vstávání. Kluci tak brzo vstávají teda pořád, ale už nás nechají spát, tedy pokud/dokud si Viki nenadělá do plíny. Takže když plánujeme výlet, nastavím si budík. Kluci už jsou tak jako tak vzhůru, jen potřebuju připomenutí, že mám vstát taky. Já ty davy prostě nedávám, nám vyhovuje být všude první, a v době, kdy se začnou dělat fronty, odcházet domů. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. července 2024 00:18

Pinot Noir kluci zase tak často ráno sami bez televize dvě hodiny v kuse nehrají, ale občas je to chytne tak od dvou let mladšího. A téměř vždycky máme v plánu výlet Takže my jednoznačně preferujeme náš spánek nebo prostě čas, kdy děláme, že nejsme. I si myslím, že ty chvíle jsou důležité pro jejich vztah. Davy taky nedáváme, takže radši jedeme třeba do skal. Kluci jsou tam stejně radši než v zoo. Další věc je, že je problém je dostat domů před zavíračkou, a trávit někde osm hodin nezvládáme (my dospělí)

Offline letfenixa
10867 příspěvků moje polička 26. července 2024 01:21

dzizisketa vieš čo, keď sme viezli našich dnes z chirurgie, tak moja mama po asi 5 minútach Lukáška okrikla, nech je už ticho, že stále rozpráva. Úplne ma to šokovalo, lebo jednak je nachluchla, bežne polovicu nepočuje a jednak, po 5 minútach??? Pre dobro nás všetkých dúfam, že mu tá operácia mandlí pomôže s chorobnosťou, lebo vidím, že už nemôže byť toľko u našich, ako býval. 

Offline Potrefenáhusa
38830 příspěvků moje polička 26. července 2024 04:36

V pražské zoo jsme byli teď o prázdninách už dvakrát, jednou teď v pondělí, lidi bylo úplně snesitelne, v 10 dopoledne to místa na parkovišti ukazovalo ještě volna (ono je tam jeste jedno někde u ziraf jsme si minule všimli, my když jedem autem, tak parkujem na konci Stromovky a pak jdem přes lavku pěšky, teď nás tam v obou případech muž jen vyhodil a odjel. Druhá návštěva byla taky už o prázdninách v sobotu, sraz v půl 11 u brany a to bylo lidi sice docela hodně, ale jak je ta zoo fakt veliká, rozptylilo se to docela snesitelne a byl to skvelej den, byli jsme s víc detma

Offline Potrefenáhusa
38830 příspěvků moje polička 26. července 2024 04:45

Karja z ty táborský zoo jsem měla úplně přesně stejnej dojem jako ty, 

Evaeva v zoo musíte na radar, na tramvaj a do bazénku, nakrmit kozy, vyrobit papír ze sloniho trusu (to mělo minule obří úspěch spolu s fontankou za papírnou) a na hřiště bororo, my ještě obligatne do pavilonu hadů 

Offline Potrefenáhusa
38830 příspěvků moje polička 26. července 2024 04:55

Jinak jsme teď byli v Plzni, tam je moc hezka zoo společná s botanickou zahradou a konečně jsme teď při asi třetí návštěvě objevili ten spravnej pavilon jedovatých hadů a pak jezdíme docela radi do Chomutova, ono tam teda nic moc není, ale celá zoo je pod velkými stromy, takže tam není horko, smí tam pes a je tam taky malej pavilon hadů a pak nejlepší statek s různými druhy koz a taky provazova draha, která se diteti moc líbí, minule už ji zvládla sama

jeste občas jezdíme do Ústí, tam smí taky pes, ale je ve strasnym kopci, takže s kočárem dost mord. Ještě Děčín máme celkem při ruce, ale tam nesmi pes a taky parkování tam bylo hodně pitomy. V liberecký zoo jsem nikdy nebyla, alw muž tam nechce jet přesně z těch duvodu, co už tu padly 

Offline Potrefenáhusa
38830 příspěvků moje polička 26. července 2024 05:05

Nejlepší část z Plzně 

Offline tenzie
300 příspěvků moje polička 26. července 2024 06:29
Reakce na Pinot Noir:

Já ty davy prostě nedávám, nám vyhovuje být všude první, a v době, kdy se začnou dělat fronty, odcházet domů. 

​To je úplně přesný. Zrovna tenhle týden jsme byli v Prachovskych skalách, na parkovišti jsme byli asi druhý auto. Když jsme v 10:40 odjížděli, tak lidi parkovali na všech příjezdovych cestách, všude kde se dalo. V tom shluku lidi bych to fakt jít nechtěla. Takhle jsme si dali skoro všechny vyhlídky a úzký chodbicky sami a bylo to super. 

Offline Karja
44649 příspěvků moje polička 26. července 2024 07:14

Pinot Noir Já ty davy taky nedávám, a preferuju jezdit ráno, blbý je, když je to někam daleko, to pak brzkým vstáváním nejde dohnat. 

Potrefenáhusa Jojojo, já jsem si to ještě srovnávala třeba se Žlebama, jak tam je krásně a přitom tam nic není:-D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. července 2024 07:24

Potrefenáhusa mně přijde zbytečný kvůli tomuhle jezdit do zoo. Jim by stačily dvě zvířata a tři hodiny v Bororo, ale to je zbytečně drahá sranda

Offline monis
1611 příspěvků moje polička 26. července 2024 07:24

Já davy taky nesnáším, takže jsem ještě jako dospělá nikdy nebyla na Sněžce, v Adršpachu, na dolní Moravě a v pražské Zoo Jako ty davy ve městě ještě zvládnu, ale v té přírodě bych měla k tomu blbýmu zážitku ještě pocit, že sama přispívám k tomu ničení přírody...tu Sněžku plánuju až bude hnusný počasí a 2 stupně

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. července 2024 07:27

Potrefenáhusa do Plzně zajedeme příště, až zas budu mít ten nápad jet do zoo. Máme to skoro stejně daleko a je tam i Dinopark. I když si myslím, že když zmíním Plzeň, budou chtít to IQ landie. 

Co se mi ale v té pražské líbí, je úroveň občerstvení, dá se tam normálně najíst ve spoustě míst, žádná smažírna.

Offline Potrefenáhusa
38830 příspěvků moje polička 26. července 2024 07:34

Karja to sedi :-) 

a Chomutov, jako obyč, ale stačí to s tema malejma fakt bohatě

Offline Potrefenáhusa
38830 příspěvků moje polička 26. července 2024 07:39

Evaeva my jsme tam prave jeli i na ty dinosaury, ale teda jednak je to vstupny už trochu raketa a jednak je to pak i s tou zoo na celej den, ještě bylo vedro, ta vodní mlha byla úplná záchrana. Nakonec jsme se ještě večer vykoupali v kamenným rybníku na okraji Plzně, to bylo super, akorat lidi tam teda bylo víc než v ty zoo 

v ty plzensky zoo maj dost dobrou hernu na pude u českýho statku, to by se klukům mohlo líbit, my tam byli úplně na konci a už třeba hodinu a půl před zavirackou se ta zoo kupodivu úplně vylidnila, na ty pude jsme byli sami

Offline Potrefenáhusa
38830 příspěvků moje polička 26. července 2024 07:44
Reakce na Evaeva:

Potrefenáhusa mně přijde zbytečný kvůli tomuhle jezdit do zoo. Jim by stačily dvě zvířata a tři hodiny v Bororo, ale to je zbytečně drahá sranda

​no bohužel je to často tak :-) ale já chodím rada a dobrý je jít ještě s někým, i se děti zabavej dobře v ty smečce spolu 

Offline JankaM
3099 příspěvků moje polička 26. července 2024 07:45

žluťásek Jos v Bedřichově jsme byli minulý týden už po několikáté, taky to tam mám ráda. Děti tedy hlavně oceňují bazén a vířivku v penzionu, ale v neděli jsme byli na koupališti a taky to bylo super, voda sice chladnější, ale nevadí. A chutná nám v Jarmilce, borůvkový knedlík a koprovka, mňam.