Garfie tak s lehkou nadsázkou by mi taky vyhovovalo přijet na víkend a občas v týdnu na večeři ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Garfie continuityNo jo, ale to co popisujete vy, mi připadá jako takové to klasické manželství, kde muž prostě hodně pracuje a scházíte se v jedné domácnosti a to ještě té vaší. To je prostě muž na služebkach. Ale dvě domacnosti a ještě by se počítalo, že dojíždí ta žena, tak z toho by mi mrsklo. Já teda kolikrát třeba půl soboty dodělávám resty z pracovního týdne, fakt taková ta trapna klasika přání, uklízení a prostě takhle. Neumím si představit co pátek se balit a jet jinam, a zároveň si neumím představit, že by to kolikrát taky třeba kvůli nemocem vyšlo jednou za tři týdny. Prostě to je podle mě uspořádáni na nějakou přechodnou dobu, ale ne hledání ideálu, to možná jedine, když spolu ty manželé fakt nemůžou vyjít, ale nějak musej:D
continuity Jo s tím stěhováním z/do Prahy máš pravdu. Obě kámošky měly ten směr z Prahy a to je právě tou první třídou přešlo.
Karja tak někdo jede skoro každý víkend na chatu, někdo k manželovi
pro mně by to teď taky nebylo.
Babička s druhým mužem žila taky odděleně, jezdili spolu na chalupu a na dovolené, občas děda přišel na večeři. Jinak měli svoje domácnosti pár stanic od sebe. Ale měli to tak až v důchodovém věku. Po letech soužití zjistili, že tohle bude jediné schůdné řešení ![]()
Karja tak kdo kam dojíždí by se uvidělo. U nás pracuji víc já, muž víc jezdí na sluzebky.
Navíc by to s tím balením nebylo tak horké. Ségra má kluky ve střídavé péči a postupem času to dopracovali k tomu, že v létě se stěhují s mobilem v kapse, přes školní rok ještě s učením.
Je pravda, že tím rozdělením se třecí plochy trochu zmírní (u nás teda hlavně s dětma
) ale nefunkční manželství to zcela jistě nezachrání.
Karja tak někdo jede skoro každý víkend na chatu, někdo k manželovi
pro mně by to teď taky nebylo.
NNebyla jsem doma pět víkendu po sobě. Je to teda už fakt mazec a tento další budu muset zůstat doma, abych počkala na starší dítě, které přijede z tábora ale muž s mladší se chystají na vodu. Léto jak má být.
Evaeva Jojo, ale reálně na tu chatu nikdo každý víkend nejezdí, ale za otcem děti, by to chtělo;-). Jo sambo si chce taky pořizovat chatu, jako u nás? Chápeš to? Jako fakt u nas, udělá dojezd do 10 km, ale hned v lese a u vody. To je, já nevim, jak kdybych si zařídila v obýváku druhou kuchyn, ale beodrazuji ho, já myslím, že našemu vztahu to jen pomůže, tím jak dnes lidé těmi homeoffice tráví víc času spolu, ono to moc dobroty dlouhodobě nedělá. Ale myslím, že tam nebudu moct přijet nikdy, neb mě tam raní mrtvice.
Karja chatu k baráku teda nechapu, leda by tam měl fakt tu zasivarnu a to by mě asi celkem stvalo
continuityJá myslím, že by vetsinou to padlo tak, že dojíždí ten z Prahy na venkov.Ale jasně, pokud byste měli jeden byt v Hradci Králové a druhej v Praze, tak to by se vidělo:D
Karja Jako jasně, ten můj případ byl asi takový specifický, oni byli každý v prostředí toho druhého nešťastní, od sebe nechtěli....tak to vyřešili takhle k oboustranné spokojenosti. Ale je teda třeba říct, že oni ty děti už měli větší a nebydleli nějak extra daleko, dalo se to na otočku.
JankaM No tak to i bez nadsázky, že jo....
(ale on ten muž v mém příběhu měl farmu, koně, myslím, že se moc nezastavil).
Evaeva Babička to vyřešila dobře, já myslím, že to by si na stará kolena přálo víc párů, teda hlavně ženy, jen je těžké si to přiznat. :-) Hlavně v případě těch druhých mužů to myslím ani není tak neobvyklé, kdo by chtěl doma cizího chlapa! ![]()
Tak ty historky o dětech v kancelářích mě na ten zítřek vyloženě navnadily. ![]()
Jdeme ke klientce, paní 70+, majitelce několika pražských bytových domů a dalších nemovitostí, schůzka je v její kanceláři, což je u ní doma. ![]()
Potrefenáhusa Jo, no já jsem mu říkala, že já se tam nepodívam nikdy, že jako by to dopadlo tak, že uklízím dvakrát:D. Ale tu zašívarnu mu přeju, to by mě neštvalo, by tam třeba pracoval aspon by měl klid, dělal by si tam ty svoje projekty zahradni ruzny a pak tam šel rovnou na ryby, stejně na ně chodí. Ale zatim koho oslovil, tak o prodeji pozemků vůbec ani nepřemýšleli
Pinot Noir Ta ti ještě nabídne práci u ní, aby sis trochu vofrkla:D
Pinot Noir tak doufej, ze nerozda zakusky a nebude trvat na jejich konzumaci! ![]()
711990 :D:D:D Haha, úplně to vidím, ,,upekla jsem štrůdl, kluci dejte si, recept mám rodinej ještě po svoji mamince,,.
Garfiejá mám toho muže navíc takového kontaktního a povidaveho. Teď část té pozornosti odvedou děti, ale absolutně netuším,co bude až odjedou z domu. Už teď si stěžuje, že si s ním večer nepovidam. No považte, v práci mluvím cely den a ještě doma ![]()
Ale nějak se teď scuknul se švagrem, třeba je pak vystěhujeme na nějakou chatičku spolu. Věřím ve světle zítřky.
continuity :D Jo, chata do každé domácnosti!
Tabea Jj, v těch laboratořích obvykle trvá, než se člověk zapracuje a může dělat samostatně, zvlášť když se pracuje s lidskými vzorky a buňkami, co je ještě potřeba naučit se nakoukat v mikroskopu. Taky to v mé tehdejší práci bylo cca na rok. Pak jinde s "nelidskými" vzorky to bylo mnohem rychlejší a celkově na ty procesy jednodušší.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články