Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline DruI
5577 příspěvků moje polička 31. července 2024 16:30
Reakce na continuity:

Evaevajá jsem pubertackam slíbila, že to fotit nebudu, ale ujišťuji té, že tohle fakt není nic. 

Já bych tam potřebovala zasednout na dva dny s nima třídit a uklízet. Nedá se svítit, budu tomu muset obětovat nejaký víkend. 

​Já bych na to třídění potřebovala nastoupit bez dětí. Já se bojím, že z dcery roste ten typ člověka: tohle schovám, to se bude jednou hodit

Online Evaeva
příspěvků moje polička 31. července 2024 16:33

DruI my nemůžeme vyhodit žádnou krabičku ani kartoneček, nic. Vždycky s tím syn tak spokojeně odkvačí do pokoje a nedá to

Offline DruI
5577 příspěvků moje polička 31. července 2024 16:35

Evaeva No, tak to by si s tou naší rozuměl. Ta takhle křečkuje se slovy: z toho něco vyrobím! ;)

Offline Tabea
8095 příspěvků moje polička 31. července 2024 16:38
Reakce na monis:

Už měsíc prázdnin to většinu dne táhnu s dětma 5 a 2 roky, na hlídání nebyly ani den a z věty "mami, co budeme dělat" už mám trauma. Já myslím, že po prázdninách dětí by v září měly následovat prázdniny pro rodiče

​já myslím, že školky by neměly být zavřený 2 měsíce, ale 2-3 týdny. 

Offline Tabea
8095 příspěvků moje polička 31. července 2024 16:43
Reakce na DruI:

Evaeva No, tak to by si s tou naší rozuměl. Ta takhle křečkuje se slovy: z toho něco vyrobím! ;)

​haha, teď jsem v obuvi řekla, ať mi boty dají bez krabice, nebo z ní děti něco vyrobí a nezbavím se jí týdny.

Offline monis
1611 příspěvků moje polička 31. července 2024 16:49

Tabea u nás to tak je, ale pokud jsi oficiálně na RD, tak nemůžeš mít přes léto dítě v letním provozu školky. Jako chápu, že se přes léto vybírají dovolené, ale u nás pak zase vznikla situace, že jsem musela práci odmítnout protože mám obě děti doma. Začarovaný kruh

Offline Vari
2220 příspěvků moje polička 31. července 2024 17:01

monis U nas tam deti klidne mit muzes, ale prednost maji deti pracujicich rodicu. Treba ja jsem dvojcata do skolky vubec nedala, cely leto chodi to ty detsky skupiny. A takovejch nas bylo vic, takze do skolky se dostaly i deti, u kterejch je doma matka na RD.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 31. července 2024 17:03

DruI jojo, to on tvrdí taky

Online Evaeva
příspěvků moje polička 31. července 2024 17:05

Vari u nás o to vůbec není zájem, asi proto že musíš dát děti do jiné školky. Přednostně taky pro děti pracujících. Ale u mladšího se zapsaly jen tři děti. V srpnu je teda zavřeno všude.

Offline continuity
43030 příspěvků moje polička 31. července 2024 17:15
Reakce na brrr:

Evaeva Ty nevíš, co je nepořádek.

Offline continuity
43030 příspěvků moje polička 31. července 2024 17:18

DruI bez dětí můžeš třídit u tech skolkovych a i to ještě jen některým. Fakt nemůžu pubertacce probrat skříň bez ní. 

Já jsem matka Herodeska, ale některé věci jsou červená linie. 

Online Potrefenáhusa
38836 příspěvků moje polička 31. července 2024 17:18

Uklizeni s tema detma je silenej zmar, ani nemuzu rict, ze by to bylo někdy hotovy 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 31. července 2024 17:21

Potrefenáhusa není skoro nikdy. Já mám radost z těch dílčích činností jako když vyndám myčku nebo uklidím jeden šuplík. Myslím, že hotové to nebude nikdy, některé prostory jsme ani nestihli uklidit a už je zase vybordeluje mimino.

Online Potrefenáhusa
38836 příspěvků moje polička 31. července 2024 17:25

Evaeva jo, je to zoufalý, já tu kolikrát mám takový různý hromadky, ze nemuzu zrovna otevřít myčku nebo skříňku s odpadkama, čeká to na prilezitost, až se dite vzdali vyrabet bordel někde jinde 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 31. července 2024 17:27

Potrefenáhusa jojo, tady taky. Ale mně to tak nežere, já to umím ignorovat.

Offline monis
1611 příspěvků moje polička 31. července 2024 17:27

Vari tak to u nás jsou ve školce drsný, na přihlašovacím archu je jasně napsáno, že k prázdninovému provozu jsou přijaty pouze děti OBOU pracujících rodičů podle mně je to stejně nevymahatelná blbost, ale hrotit to nebudu....Už jen ta definice pracujicího rodiče je jako co, jakýkoliv úvazek, dohoda nebo i brigáda? 

Offline Karja
44654 příspěvků moje polička 31. července 2024 17:28
Reakce na brrr:

Evaeva Ty nevíš, co je nepořádek.

​Nestraš mě, ten jeden exemplář doma mi stačí:D. Ale včera jsem se na něco rozezlela, myslím na nějaký kecy a malamala z toho byla tak zblbla, že z toho šla automaticky uklízet, úplně tak jako energeticky vyklízela obývák:D. Chudáci deti 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 31. července 2024 17:31

monis ale to můžeš být na RD, ne? Ale musíš teda nějak pracovat. Já bych to zkusila, kdybych o to stála a vidělo by se.

Online Potrefenáhusa
38836 příspěvků moje polička 31. července 2024 17:36

Evaeva já ne, když to znesnadňuje chod domácnosti 

navrch jak máme ten dvoupatrovej dům, takže všechny krámy se soustředí do kuchyně a obejvaku, nahoře přes den nikdo není 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 31. července 2024 17:49

Potrefenáhusa no já už si prostě zvykla. Ono si nevybereš, nám se zase ty krámy válí úplně všude