Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 30. července 2024 22:00

dzizisketa jako ono ani tahat děti na svůj vlastní tábor neni uplně slast Starší to považuje za svůj tábor a je na mě naštvaná, že rozdávám "její" odměny a bonbony, hází hlášky jako "mami ale mě snad učit nic nebudete, já už to umim, mám přece na tričku napsáno trenér a trenéři to umí" a mladší se rozhodl bruslit ve 20 měsícich. Když ho na brusle nepustíme, tak vydrží hodinu vřískat "brm brm brm jááá" a snažit se dostat za dětma celkem bych si tuhle kratochvíli nechala ujít, ale nemám je kam udat (naši teda teď hlídají hodně a občas je tam na půl dne udám) a pořádat ty tábory mě hrozně baví. 

Offline Pinot Noir
29864 příspěvků moje polička 30. července 2024 22:10

711990 Karja haha, už jsem se s paní párkrát setkala, nosí kožené kalhoty a barevný kožich, na štrúdl to nevidím, spíš by mi ubalila jointa

Online Evaeva
příspěvků moje polička 30. července 2024 22:12

Garfie oni spolu žili třeba deset let. Pak si každý koupil byt svůj a dál pokračovali takhle

Online Evaeva
příspěvků moje polička 30. července 2024 22:14

Pinot Noirtak to nevypadá na nějakou zapšklou bábu, to bude v pohodě. Při nejhorším rozdáš tablety a pro vylepšení dojmu necháš Vikiho něco spočítat

Online Evaeva
příspěvků moje polička 30. července 2024 22:14
Online Evaeva
příspěvků moje polička 30. července 2024 22:17

continuity jojo, léto jak má být. My teda tolik nerajzujeme, ale zjistila jsem, že už máme volno pouze tenhle a poslední týden.

Ségru teď o víkendu čeká druhá noc doma od začátku prázdnin

Offline Marielle
příspěvků moje polička 30. července 2024 23:02

Děkuji všem za reakci těším se až si to přečtu. A spíš do přiznání ... nestíhám. Po dovolené je nutno doléčit (chlapečka i jeho maminku) a zároveň dopřát čas mé mamince (velmi inspirativní nestorce rodu 89 let).

Offline Marielle
příspěvků moje polička 30. července 2024 23:34

letfenixa prosím, můžeš napsat, jak to zvládáš i do sz máš můj obdiv (z toho, co stíhám číst, jsi silná žena)

Offline Marielle
příspěvků moje polička 30. července 2024 23:36

MPLee krásný 

Offline 711990
18317 příspěvků moje polička 31. července 2024 00:35

Pinot Noir tak dobry

Offline letfenixa
10869 příspěvků moje polička 31. července 2024 01:19
Reakce na JankaM:

Garfie tak s lehkou nadsázkou by mi taky vyhovovalo přijet na víkend a občas v týdnu na večeři

Offline letfenixa
10869 příspěvků moje polička 31. července 2024 01:25

Marielle zvládam to tak, že nemám medzi prioritami domácnosť, len to najnutnejšie. Teraz som už asi 10 dní nevarila.

Offline letfenixa
10869 příspěvků moje polička 31. července 2024 01:26

continuity ježiš, presne, muž je tiež z tých hovornejsich. V škole je to ako v úli, malému sa ústa nezavru a ešte aj on

Offline Marielle
příspěvků moje polička 31. července 2024 01:57

letfenixa děkuji za info. Přeji Ti jen to nejlepší a jsi mým vzorem.

Offline JankaM
3100 příspěvků moje polička 31. července 2024 05:59

Karja dvě chaty, jedna zasivarna pro tátu, druhá pro mámu a děti budou nadšené že na  víkendy bude volný barák nebo byt

Offline Archivářka
příspěvků moje polička 31. července 2024 06:21

Pinot Noir ještě jedna historka o dítěti v kanceláři: Kamarádka architektka vláčela dceru ke klientům od plenek. Holčička si dokonce v předškolním věku vyrobila roztomilou vizitku "architektka" s autoportrétem a kytičkama, aby byla jako maminka. No a děvče před měsícem promovalo jako hádejte co a tahle vizitka byla na promočním oznámení

Offline Potrefenáhusa
38836 příspěvků moje polička 31. července 2024 06:33

Pinot Noir držím palce já si to se starší představit dovedu, ale jak jsou někde obě spolu, je to úplně brutální masakr a jsou k neokriknuti, včera jsme byly u tatinka v praci, behaly, dupaly a ječely jak vzteklý (je tam kde a hezky se to rozliha, naštěstí už tam nikdo nebyl)

Offline Archivářka
příspěvků moje polička 31. července 2024 06:45

Brát malý děti do archivu je na delší dobu nemožný. Ale všichni, když si sem ty děti na chvíli vezmem, tak je necháme šplhat po žebřících, povozíme je na vozících a rudlících a následuje tajmná výprava do třípatrové kaple, kde je depozitář.

A úderem 15. narozenin (pokud jsou na to peníze), nastupují archivářské děti k maminkám a tatínkům na brigádu.

Offline Aranel
6600 příspěvků moje polička 31. července 2024 08:07

Archivářka to je hezký!

Offline viktorka_od splavu
49308 příspěvků moje polička 31. července 2024 08:13

ja bych jen podotkla, tusim se to tu neobjevilo, ze na pozadani je zamestnavatel povinen poskytnout matce pecujici o dite do 15 let zkraceny uvazek. jen diky tomu jsem to s detma zvladla ja. samozrejme ze 7h misto 8, abych stihala provozni dobu jesli/skolky znamenalo nizsi mzdu za stejne mnozstvi prace, ale jinak to neslo. hned jak byli trochu samostatnejsi, sla jsem zpet na plny.