dzizisketa jako ono ani tahat děti na svůj vlastní tábor neni uplně slast
Starší to považuje za svůj tábor a je na mě naštvaná, že rozdávám "její" odměny a bonbony, hází hlášky jako "mami ale mě snad učit nic nebudete, já už to umim, mám přece na tričku napsáno trenér a trenéři to umí" a mladší se rozhodl bruslit ve 20 měsícich. Když ho na brusle nepustíme, tak vydrží hodinu vřískat "brm brm brm jááá" a snažit se dostat za dětma
celkem bych si tuhle kratochvíli nechala ujít, ale nemám je kam udat (naši teda teď hlídají hodně a občas je tam na půl dne udám) a pořádat ty tábory mě hrozně baví.
Vše o těhotenství a dětech
Garfie oni spolu žili třeba deset let. Pak si každý koupil byt svůj a dál pokračovali takhle ![]()
Pinot Noirtak to nevypadá na nějakou zapšklou bábu, to bude v pohodě. Při nejhorším rozdáš tablety a pro vylepšení dojmu necháš Vikiho něco spočítat ![]()
continuity jojo, léto jak má být. My teda tolik nerajzujeme, ale zjistila jsem, že už máme volno pouze tenhle a poslední týden.
Ségru teď o víkendu čeká druhá noc doma od začátku prázdnin ![]()
Děkuji všem za reakci
těším se až si to přečtu. A spíš do přiznání ... nestíhám. Po dovolené je nutno doléčit (chlapečka i jeho maminku) a zároveň dopřát čas mé mamince (velmi inspirativní nestorce rodu 89 let).
letfenixa prosím, můžeš napsat, jak to zvládáš i do sz máš můj obdiv
(z toho, co stíhám číst, jsi silná žena)
MPLee
krásný
Pinot Noir
tak dobry
Garfie tak s lehkou nadsázkou by mi taky vyhovovalo přijet na víkend a občas v týdnu na večeři
![]()
Marielle zvládam to tak, že nemám medzi prioritami domácnosť, len to najnutnejšie. Teraz som už asi 10 dní nevarila.
continuity ježiš, presne, muž je tiež z tých hovornejsich. V škole je to ako v úli, malému sa ústa nezavru a ešte aj on ![]()
letfenixa děkuji za info. Přeji Ti jen to nejlepší a jsi mým vzorem. ![]()
Karja dvě chaty, jedna zasivarna pro tátu, druhá pro mámu a děti budou nadšené že na víkendy bude volný barák nebo byt ![]()
Pinot Noir ještě jedna historka o dítěti v kanceláři: Kamarádka architektka vláčela dceru ke klientům od plenek. Holčička si dokonce v předškolním věku vyrobila roztomilou vizitku "architektka" s autoportrétem a kytičkama, aby byla jako maminka. No a děvče před měsícem promovalo jako hádejte co a tahle vizitka byla na promočním oznámení ![]()
Pinot Noir držím palce
já si to se starší představit dovedu, ale jak jsou někde obě spolu, je to úplně brutální masakr a jsou k neokriknuti, včera jsme byly u tatinka v praci, behaly, dupaly a ječely jak vzteklý (je tam kde a hezky se to rozliha, naštěstí už tam nikdo nebyl)
Brát malý děti do archivu je na delší dobu nemožný. Ale všichni, když si sem ty děti na chvíli vezmem, tak je necháme šplhat po žebřících, povozíme je na vozících a rudlících a následuje tajmná výprava do třípatrové kaple, kde je depozitář.
A úderem 15. narozenin (pokud jsou na to peníze), nastupují archivářské děti k maminkám a tatínkům na brigádu.
Archivářka
to je hezký!
ja bych jen podotkla, tusim se to tu neobjevilo, ze na pozadani je zamestnavatel povinen poskytnout matce pecujici o dite do 15 let zkraceny uvazek. jen diky tomu jsem to s detma zvladla ja. samozrejme ze 7h misto 8, abych stihala provozni dobu jesli/skolky znamenalo nizsi mzdu za stejne mnozstvi prace, ale jinak to neslo. hned jak byli trochu samostatnejsi, sla jsem zpet na plny.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články