viktorka_od splavu teď je nově nějaká norma, že musí umožnit ho na určitý počet dnů, pokud to provoz umožňuje. A neplatí to jen pro matky, ale i pro otce.
Vše o těhotenství a dětech
Malý dite naprosto odmita boty, po msly chvíli sundava, doufám, ze ji to na podzim přejde
Nebyl jste někdo teda o prázdninách ve všední dne v tom safari ve Dvoře, kolik je tam tak lidi? Asi to hecnu, dokud jsou děti tak vyplacany a asi je lepší všední den o prázdninách bez třeba sobota na podzim z pohledu množství navstevniku
Karja mimo téma, ale už to čtu poněkolikáté - hecnout je možné sebe (k něčemu, k nějakému výkonu), ne hecnout něco. ![]()
Cca za 2 hodiny máme na skoro měsíc odjíždět, je to tady jak když vybuchne bomba, miluju prázdniny...:D
Pinot Noir To je vývoj hovorové češtiny!
rasaNori to je normální stav před odjezdem.
U nás to nakonec nějak uklepeme, abych se nevracela o půlnoci do výbuchu, ale je to boj. uzijte si vylet
rasaNori chceš říct, že odjíždíš, aniž bys srolovala koberce, sundala a uložilla záclony a navlékla ochranné přehozy na nábytek?! (Jo, včera jsme začali číst Mikulášovy prázdniny.
)
Už měsíc prázdnin to většinu dne táhnu s dětma 5 a 2 roky, na hlídání nebyly ani den a z věty "mami, co budeme dělat" už mám trauma. Já myslím, že po prázdninách dětí by v září měly následovat prázdniny pro rodiče![]()
monis naši si už nějak zvykli, že letos není skoro žádný program, když jsou doma, akorát hřiště a to až pozdě odpoledne. Ale taky se ptají, jestli máme něco speciálního na programu
My teda měli dovolené a ještě je čeká tábor, ale pro lepší náladu ti můžu vyfotit, jak vypadá jejich pokoj![]()
Věř v lepší zítřky. U nás si jedno dítě už dělá program zcela samo a druhé pevně doufá, že žádný program nebudeme vymýšlet.
Evaeva nefoť, mám dost svého materiálu
. Přes prázdniny si k nám chodí hrát holky od sousedů a hry jsou módní přehlídka nebo domeček, takže pohlaha je pokrytá obsahem skříně, ramínek, dek, polštářů, kolíčků, panenek a lega![]()
monisU nás je to docela dobrý o prázdninách. Vlastně hodně dobrý, žádné speciální programy nemáme, ale u nás všechny teplé dny odbyde koupání a to je prostě takovej program zadarmo. Mít dva měsíce volná třeba na podzim, tak fakt nevím:D
monis Jo moje ložnice je teď pokoj pro miminko. Malamala pije s flasticky, má dudlika a dneska vymyslely, že ji budou vozit v kočárku...Má i hraci dečku s chrastítky. Připomíná mi to prasátko z Masi a medvěda
Evaeva ono to na těch fotkách nikdy nevyzní jako naživo
dneska to až tak hrozný nebylo, ale až budou holky ve formě, tak něco vyfotim
monis jojo![]()
Evaevajá jsem pubertackam slíbila, že to fotit nebudu, ale ujišťuji té, že tohle fakt není nic.
Já bych tam potřebovala zasednout na dva dny s nima třídit a uklízet. Nedá se svítit, budu tomu muset obětovat nejaký víkend.
Evaeva Ty nevíš, co je nepořádek.
continuity brrr jojo, lego kostky a tak sypou ve vedlejším pokoji
Bordel pod stoly jsem vyhrabala v neděli, doslova hrabičkami, které mladší někde vyrobil
Jednou jsem jim dala do pokoje pistácie a pod postelí jsme je nacházeli ještě po měsíci. Ale tím, že jsou malí, tak ten největší bordel s nimi vždycky večer uklidíme, tak to tak nenarůstá.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články