Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Evaeva
příspěvků moje polička 31. července 2024 08:25

viktorka_od splavu teď je nově nějaká norma, že musí umožnit ho na určitý počet dnů, pokud to provoz umožňuje. A neplatí to jen pro matky, ale i pro otce.

Offline Potrefenáhusa
38836 příspěvků moje polička 31. července 2024 10:30

Malý dite naprosto odmita boty, po msly chvíli sundava, doufám, ze ji to na podzim přejde 

Offline Karja
44654 příspěvků moje polička 31. července 2024 11:40

Nebyl jste někdo teda o prázdninách ve všední dne v tom safari ve Dvoře, kolik je tam tak lidi? Asi to hecnu, dokud jsou děti tak vyplacany a asi je lepší všední den o prázdninách bez třeba sobota na podzim z pohledu množství navstevniku

Offline Pinot Noir
29864 příspěvků moje polička 31. července 2024 12:15

Karja mimo téma, ale už to čtu poněkolikáté - hecnout je možné sebe (k něčemu, k nějakému výkonu), ne hecnout něco.

Offline rasaNori
8834 příspěvků moje polička 31. července 2024 13:53

Cca za 2 hodiny máme na skoro měsíc odjíždět, je to tady jak když vybuchne bomba, miluju prázdniny...:D

Offline Karja
44654 příspěvků moje polička 31. července 2024 14:40

Pinot Noir To je vývoj hovorové češtiny! 

Offline continuity
43029 příspěvků moje polička 31. července 2024 14:45

rasaNori to je normální stav před odjezdem. 

U nás to nakonec nějak uklepeme, abych se nevracela o půlnoci do výbuchu, ale je to boj. uzijte si vylet 

Offline Pinot Noir
29864 příspěvků moje polička 31. července 2024 14:46

rasaNori chceš říct, že odjíždíš, aniž bys srolovala koberce, sundala a uložilla záclony a navlékla ochranné přehozy na nábytek?! (Jo, včera jsme začali číst Mikulášovy prázdniny. )

Offline monis
1611 příspěvků moje polička 31. července 2024 14:55

Už měsíc prázdnin to většinu dne táhnu s dětma 5 a 2 roky, na hlídání nebyly ani den a z věty "mami, co budeme dělat" už mám trauma. Já myslím, že po prázdninách dětí by v září měly následovat prázdniny pro rodiče

Online Evaeva
příspěvků moje polička 31. července 2024 15:06

monis naši si už nějak zvykli, že letos není skoro žádný program, když jsou doma, akorát hřiště a to až pozdě odpoledne. Ale taky se ptají, jestli máme něco speciálního na programuMy teda měli dovolené a ještě je čeká tábor, ale pro lepší náladu ti můžu vyfotit, jak vypadá jejich pokoj

Offline continuity
43029 příspěvků moje polička 31. července 2024 15:12

monis

Věř v lepší zítřky. U nás si jedno dítě už dělá program zcela samo a druhé pevně doufá, že žádný program nebudeme vymýšlet. 

Offline monis
1611 příspěvků moje polička 31. července 2024 15:19

Evaeva nefoť, mám dost svého materiálu. Přes prázdniny si k nám chodí hrát holky od sousedů a hry jsou módní přehlídka nebo domeček, takže pohlaha je pokrytá obsahem skříně, ramínek, dek, polštářů, kolíčků, panenek a lega

Offline Karja
44654 příspěvků moje polička 31. července 2024 15:25

monisU nás je to docela dobrý o prázdninách. Vlastně hodně dobrý, žádné speciální programy nemáme, ale u nás všechny teplé dny odbyde koupání a to je prostě takovej program zadarmo. Mít dva měsíce volná třeba na podzim, tak fakt nevím:D

Offline Karja
44654 příspěvků moje polička 31. července 2024 15:26

monis Jo moje ložnice je teď pokoj pro miminko. Malamala pije s flasticky, má dudlika a dneska vymyslely, že ji budou vozit v kočárku...Má i hraci dečku s chrastítky. Připomíná mi to prasátko z Masi a medvěda

Online Evaeva
příspěvků moje polička 31. července 2024 15:35

monis Karja myslím, že nevíte, co je bordel a to je fotka milosrdná 

Offline monis
1611 příspěvků moje polička 31. července 2024 15:43

Evaeva ono to na těch fotkách nikdy nevyzní jako naživodneska to až tak hrozný nebylo, ale až budou holky ve formě, tak něco vyfotim

Online Evaeva
příspěvků moje polička 31. července 2024 15:43

monis jojo

Offline continuity
43029 příspěvků moje polička 31. července 2024 15:59

Evaevajá jsem pubertackam slíbila, že to fotit nebudu, ale ujišťuji té, že tohle fakt není nic. 

Já bych tam potřebovala zasednout na dva dny s nima třídit a uklízet. Nedá se svítit, budu tomu muset obětovat nejaký víkend. 

Offline brrr
12337 příspěvků moje polička 31. července 2024 16:08

Evaeva Ty nevíš, co je nepořádek.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 31. července 2024 16:13

continuity brrr jojo, lego kostky a tak sypou ve vedlejším pokoji Bordel pod stoly jsem vyhrabala v neděli, doslova hrabičkami, které mladší někde vyrobil Jednou jsem jim dala do pokoje pistácie a pod postelí jsme je nacházeli ještě po měsíci. Ale tím, že jsou malí, tak ten největší bordel s nimi vždycky večer uklidíme, tak to tak nenarůstá.