Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline DruI
5577 příspěvků moje polička 31. července 2024 18:05

continuity No tak já doufám, že v pubertě už bude dítě přístupnější argumentům typu máme malý byt a nebude každý papírek bránit vlastním tělem ;)

Offline DruI
5577 příspěvků moje polička 31. července 2024 18:12

A když už se bavíme o těch dětských pokojích, tak právě vybírám dceři pracovní stůl. Nemáte někdo nějaké typy nebo varování?

Offline continuity
43030 příspěvků moje polička 31. července 2024 18:12

DruI

Budou bránit vlastním tělem každý notýsek.

Ale jo, přístupnost argumentům: "nedostanete už ani ponožku, dokud nevytridite šatník" se mírně zlepšila. 

Offline continuity
43030 příspěvků moje polička 31. července 2024 18:14

DruImáme rostoucí stoly Mayer i se židlemi. Jsou skvělé, jen ta cena je za těch cca 8-9 let bohužel dvounasobna. Ale plánuji, že holky u nich zmaturuji. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 31. července 2024 18:15

DruI fajn mi přijde rostoucí, že se přisune sám narozdíl od rostoucí židle. My máme konkrétně z Lidlu a přijde mi naprosto dostačující, má i tu sklopnou desku. Je po ségře, takže bez ztráty kytičky funguje x let.

Offline Kokoska
34889 příspěvků moje polička 31. července 2024 18:20

Potrefenáhusa my mame teda jen jednopatrovy dum, ale po tydnu s triletou je vsechno vsude. Rada "vari", davam ji ryzi a testoviny na michani, vzdycky to rozsype, ja rikam To nic, to vyluxujem. Dneska mi vybrakovala dozu s rybima supinama, smichala to i s moukou (pekly jsme piskot na dort), tak na to tak zamyslene koukala a rika takovym odevzdanym hlasem Tak zas vyluxujem...

Jsem zvedava, jestli se mi zitra podari dat dohromady vsechny jeji veci, az si pro ni prijdou. Bude mi chybet, kocka moje.

Offline DruI
5577 příspěvků moje polička 31. července 2024 18:25

continuity Na ty jsem se dívala. Máte s tím úložný prostorem pod deskou? Já přemýšlím jak je to praktické.

Offline DruI
5577 příspěvků moje polička 31. července 2024 18:28

Evaeva Rostoucí bych chtěla, ale ty lidlovské jsou moc široké. Máme holt malý byt tak potřebuju stůl  o šířce maximálně metr deset.

Offline žluťásek
8861 příspěvků moje polička 31. července 2024 18:30

DruI já nemůžu doporučit Micke z IKEA. Koupili jsme k tomu nástavec s poličkami a ještě šuplíky na kolečkách, ale i s nimi je tam malá pracovní plocha, je hodně mělký. Pro dítě v poho, mně se u něj nesedí moc dobře. Jestli chceš aby vydržel, rozhodně ber větší. (My jsme byli při výběru omezeni prostorem, jiný moc nepřipadal v úvahu bohužel)

Offline continuity
43030 příspěvků moje polička 31. července 2024 18:30

DruItakový suflik je tam. Do cca třetí třídy se tam vešly.

Teď už dlouho ne. Pak jsem dokupovala jeden normální kancelářsky kontejner, už je malý i ten, ačkoliv kdyby probraly ty notysky, poznámky a mapy, tak by to asi stačilo.  

Offline Myrtila
5329 příspěvků moje polička 31. července 2024 18:32

DruI Z pohledu někoho, kdo měl stůl s úložným prostorem pod deskou - mě to strašně štvalo, skoro nic se tam nevešlo, bralo mi to prostor pro nohy, a když jsem se pro ty věci potřebovala dostat, nebo tam něco uklidit, všechno nahoře muselo pryč, což mě teda dralo strašně, protože jsem pořád něco tvořila a nikdy ten stůl nebyl úplně prázdný. Nakonec jsem tam nedávala nic. 

Offline continuity
43030 příspěvků moje polička 31. července 2024 18:32

DruImám teda s těma ušima, co se nevyklapeji. 

Offline DruI
5577 příspěvků moje polička 31. července 2024 18:39

continuity No s šuplíkama vedle počítám, ale pod stůl se mi nevejdou :)

A ještě mám jedno dilema, jestli rovnou nekoupit dva stoly, aby měly děti stejné. Ale zase syn ho ještě pár let nebude potřebovat tak jestli to není zbytečné

Online Evaeva
příspěvků moje polička 31. července 2024 18:41

DruI syn ten šuplík má už úplně zadělaný svými věcmi, ale než pořídím kontejnery, bude mu to muset stačit. Ale moc praktické mi to nepřijde vyloženě na učení a papíry. Jim se sem dva takhle velké tak nějak vejdou, akorát bude časem muset zmizet můj pracovní stůl. A blokuje nás topení pod oknem, tak nevím, jestli časem nebudou nějaké úpravy na míru.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 31. července 2024 18:41

DruIkup ho a zatím schovej. 

Offline DruI
5577 příspěvků moje polička 31. července 2024 18:54

Myrtila Jako já si právě říkala, že by to pomohlo udržet stůl prázdný, když by bylo rovnou kam ty věci shrnout :)

Offline Myrtila
5329 příspěvků moje polička 31. července 2024 18:57

DruI No, u mě to teda nefungovalo ale záleží, jak moc tvoje děti tvoří u stolu, pro mě to byl středobod pokoje

edit: právě i při úklidu to bylo potřeba srhnout někam a pak naskládat do stolu, moc práce prostě

Offline Karja
44654 příspěvků moje polička 31. července 2024 18:59

Tak naše koupaliště je přeplněné a asi ponejvíce blbci. Prvně tady byl tábor, tak to mi nepřišlo OK, ale tak děti byly aspoň větší. Ale přijde vám normální nechat dítě, tak do 2 let věku samotné v brouzdališti? Mně ne. Tady právě jedna maminka ho zabavila dala mu hračku a najednou vidím, jak běží jinam, tak říkám ,,aha, jde lovit starší děti,, ale ona šla do velkého bazénu normálně za dospelakama a jako ne jim něco říct, ale bavit se a koupat se s nima, dvakrát koukala naším směrem. Kluk se mezitím jednou zasekl na takovém vodním prvků, tak to jsem ho odsekla a pak se za tou mámou vydal k velkýmu bazénu a ona si ho nevšimla a vydala se druhým vchodem z vody. Tak to jsem ji ukázala, že kde kluk je a řekla jsem jí, že by ho neměla nechávat samotného ani v tom brouzdalisti a ona mi řekla ,,a čo bylo?''. Chtěla jsem ji říct, že hovno!  Evaeva Bylo to na tom koupališti co jsme se potkaly, ty bys tam nechala dvouletaka bez ničeho jen v pline,enhle byl tak necelej dvouletej a šla do toho velkýho plavat?. Já bych tam nechala bez rukávku možná tak teď tu sedmiletou neteř. 

Offline Pinot Noir
29864 příspěvků moje polička 31. července 2024 19:06

Karja to jsme zažili teď na dovolené, sotva dvouleté dítě samo v brouzdališti, rodiče s partou lidí kus dál na dece, všichni otočení zády, skvěle se bavili... Mně z toho bylo úplně úzko. 

Online Potrefenáhusa
38836 příspěvků moje polička 31. července 2024 19:14
Reakce na DruI:

Myrtila Jako já si právě říkala, že by to pomohlo udržet stůl prázdný, když by bylo rovnou kam ty věci shrnout :)