continuity No tak já doufám, že v pubertě už bude dítě přístupnější argumentům typu máme malý byt a nebude každý papírek bránit vlastním tělem ;)
Vše o těhotenství a dětech
A když už se bavíme o těch dětských pokojích, tak právě vybírám dceři pracovní stůl. Nemáte někdo nějaké typy nebo varování?
Budou bránit vlastním tělem každý notýsek.
Ale jo, přístupnost argumentům: "nedostanete už ani ponožku, dokud nevytridite šatník" se mírně zlepšila.
DruImáme rostoucí stoly Mayer i se židlemi. Jsou skvělé, jen ta cena je za těch cca 8-9 let bohužel dvounasobna. Ale plánuji, že holky u nich zmaturuji.
DruI fajn mi přijde rostoucí, že se přisune sám narozdíl od rostoucí židle. My máme konkrétně z Lidlu a přijde mi naprosto dostačující, má i tu sklopnou desku. Je po ségře, takže bez ztráty kytičky funguje x let.
Potrefenáhusa my mame teda jen jednopatrovy dum, ale po tydnu s triletou je vsechno vsude. Rada "vari", davam ji ryzi a testoviny na michani, vzdycky to rozsype, ja rikam To nic, to vyluxujem. Dneska mi vybrakovala dozu s rybima supinama, smichala to i s moukou (pekly jsme piskot na dort), tak na to tak zamyslene koukala a rika takovym odevzdanym hlasem Tak zas vyluxujem... ![]()
Jsem zvedava, jestli se mi zitra podari dat dohromady vsechny jeji veci, az si pro ni prijdou. Bude mi chybet, kocka moje.
continuity Na ty jsem se dívala. Máte s tím úložný prostorem pod deskou? Já přemýšlím jak je to praktické.
Evaeva Rostoucí bych chtěla, ale ty lidlovské jsou moc široké. Máme holt malý byt tak potřebuju stůl o šířce maximálně metr deset.
DruI já nemůžu doporučit Micke z IKEA. Koupili jsme k tomu nástavec s poličkami a ještě šuplíky na kolečkách, ale i s nimi je tam malá pracovní plocha, je hodně mělký. Pro dítě v poho, mně se u něj nesedí moc dobře. Jestli chceš aby vydržel, rozhodně ber větší. (My jsme byli při výběru omezeni prostorem, jiný moc nepřipadal v úvahu bohužel)
DruItakový suflik je tam. Do cca třetí třídy se tam vešly.
Teď už dlouho ne. Pak jsem dokupovala jeden normální kancelářsky kontejner, už je malý i ten, ačkoliv kdyby probraly ty notysky, poznámky a mapy, tak by to asi stačilo.
DruI Z pohledu někoho, kdo měl stůl s úložným prostorem pod deskou - mě to strašně štvalo, skoro nic se tam nevešlo, bralo mi to prostor pro nohy, a když jsem se pro ty věci potřebovala dostat, nebo tam něco uklidit, všechno nahoře muselo pryč, což mě teda dralo strašně, protože jsem pořád něco tvořila a nikdy ten stůl nebyl úplně prázdný. Nakonec jsem tam nedávala nic.
DruImám teda s těma ušima, co se nevyklapeji.
continuity No s šuplíkama vedle počítám, ale pod stůl se mi nevejdou :)
A ještě mám jedno dilema, jestli rovnou nekoupit dva stoly, aby měly děti stejné. Ale zase syn ho ještě pár let nebude potřebovat tak jestli to není zbytečné ![]()
DruI syn ten šuplík má už úplně zadělaný svými věcmi, ale než pořídím kontejnery, bude mu to muset stačit. Ale moc praktické mi to nepřijde vyloženě na učení a papíry. Jim se sem dva takhle velké tak nějak vejdou, akorát bude časem muset zmizet můj pracovní stůl. A blokuje nás topení pod oknem, tak nevím, jestli časem nebudou nějaké úpravy na míru.
DruIkup ho a zatím schovej.
Myrtila Jako já si právě říkala, že by to pomohlo udržet stůl prázdný, když by bylo rovnou kam ty věci shrnout :)
DruI No, u mě to teda nefungovalo
ale záleží, jak moc tvoje děti tvoří u stolu, pro mě to byl středobod pokoje ![]()
edit: právě i při úklidu to bylo potřeba srhnout někam a pak naskládat do stolu, moc práce prostě ![]()
Tak naše koupaliště je přeplněné a asi ponejvíce blbci. Prvně tady byl tábor, tak to mi nepřišlo OK, ale tak děti byly aspoň větší. Ale přijde vám normální nechat dítě, tak do 2 let věku samotné v brouzdališti? Mně ne. Tady právě jedna maminka ho zabavila dala mu hračku a najednou vidím, jak běží jinam, tak říkám ,,aha, jde lovit starší děti,, ale ona šla do velkého bazénu normálně za dospelakama a jako ne jim něco říct, ale bavit se a koupat se s nima, dvakrát koukala naším směrem. Kluk se mezitím jednou zasekl na takovém vodním prvků, tak to jsem ho odsekla a pak se za tou mámou vydal k velkýmu bazénu a ona si ho nevšimla a vydala se druhým vchodem z vody. Tak to jsem ji ukázala, že kde kluk je a řekla jsem jí, že by ho neměla nechávat samotného ani v tom brouzdalisti a ona mi řekla ,,a čo bylo?''. Chtěla jsem ji říct, že hovno! Evaeva Bylo to na tom koupališti co jsme se potkaly, ty bys tam nechala dvouletaka bez ničeho jen v pline,enhle byl tak necelej dvouletej a šla do toho velkýho plavat?. Já bych tam nechala bez rukávku možná tak teď tu sedmiletou neteř.
Karja to jsme zažili teď na dovolené, sotva dvouleté dítě samo v brouzdališti, rodiče s partou lidí kus dál na dece, všichni otočení zády, skvěle se bavili... Mně z toho bylo úplně úzko.
Myrtila Jako já si právě říkala, že by to pomohlo udržet stůl prázdný, když by bylo rovnou kam ty věci shrnout :)
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články