Karja Já bych teda nezvládla nechat dítě bez dozoru ani u malého nafukovacího bazénku na zahradě.
Vše o těhotenství a dětech
Karja no Js jsem naucena, ze z děti u vody, i kdyby to byl bazenek po kolena, se proste nespoustej oči, ale taky tu platím za hysterku
DruI tak
Karja lidi jsou prostě debilové, já sama jsem zažila jak se topila holčička v dětském bazenku s kruhem. Matka u bazénu chystala druhé dítě. Nejhorší je, že v tom kraválu na koupališti to ani nezaregistruješ. Půl metru vedle stál pán a nevšiml si. Já jsem ohledně vody taky hysterka, je to moje největší hrůza, pár minut nepozornosti a fatální následky.
Karja ne, nenechala. Já bych nechala (svého) tříleťáka na dece s jídlem, kam vidím, leda tak a šla si zaplavat. V té vodě je to hned, koukat každých pět minut je fakt málo.
monis topení je tiché bohužel
DruI bordel na stole bude tak jako tak
Syn v neděli uklidil, jako by se nestalo. Ale tuhle se po mojí větě "měl by sis uklidit na stole" podíval na ten můj a řekl "ty taky"
Měl pravdu!
DruI ja som kupila minuly rok rastuci stol pahl s policou a rastucu stolicku dagnar z ikea. tiez mensi lebo mame pidi izbicku.
prikladam ilustracne obrazky

Evaeva No tak kdybych vám vyfotila svůj stůl, tak vyhraju zdejší nevyhlášenou soutěž o největší nepořádek
já těm dětem ani nemůžu nic pořádně vyčítat ;)
Tak já od neděle nemám doma ni samba, ani děti a vypadá to tu hůř nez když jsme doma vsichni.
. Jedno křeslo plné mého oblečení, na stole papíry a věci, co se musí zařadit, na kuchyňském nákup z pondělí, tedy jen trvanlivé věci a moje malování, postel nestelu.
A to jsem si myslela, jak to tu dám do kupy.
Takže v pondělí po práci jsem byla v knihovně a na nákupech, v úterý na bruslích a dnes u vody, teď jsem se vrátila.
DruI troufám si říct, ze nevyhrála, vítězství je moje ![]()
DruI u nás bohužel i jídelní, to je naše velká slabina
Jídelní máme malý, takže ten musí být tak nějak uklizený, aby se vešli talíře. Ten je akorát věčně opatlaný.
My jsme dnes odjeli do soboty na minidovolenou jen s mužem bez dětí! Jsme na chatě u Frenštátu, na konci dědiny a teď si tady trénovalo létání osm čápů! Je to super!
PS: odpoledne jsme se stavili na koupališti, tak sušíme.
dzizisketaparáda! (Ono by to bylo jistě skvělé úplně kdekoliv
)
JankaM Ja mam deti na tri dny u nasich, taky jsem mela puvodne v planu dat barak do kupy, vcera jsem jim sice uklidila hernu, ale na zbytek kaslu a nic nedelam, tenhle relax se bude opakovat nejdriv za rok :-).
Vari máš recht! Ty budeš tři dny uklízet a ono to bude za odpoledne stejný ![]()
Evaeva No presne :-D.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články