Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 11. srpna 2024 20:40

Zuzuli mě přijfe fajn Name-it na zalandu/ lounge. Je to spíš pro hubený. Pak je uplně super Hust&Claire, ale to jen na tom lounge, jinak je to dost drahý. Na mě už je moc i ten Lindex, od doby co to fakt ničí a nedá se to po nich prodat

Evaeva bohužel, nechybí Jako jak jsem se teď potřebovala vypravit nejpozdějš v 6:10 do auta, tak to byl fakt boj a řev ráno co ráno. A nedejbože, když už jsme našli správný tlapkový spoďáry, ponožky i triko a ona si na to v autě kydla kapsičku nebo hned v 7 ráno jogurt

Online Potrefenáhusa
38837 příspěvků moje polička 11. srpna 2024 20:56

Evaeva jo, je to taková tlustá prijemna bavlna, ještě jsme zdedili takový podobny body z primarku, materiál uzasnej, ale minimalne o číslo na dylku kratší 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. srpna 2024 21:00

Potrefenáhusadobré body má Tesco, pevnější měkká bavlna, vydrží pěkná a v balíku po pěti je za cenu body z pepca

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. srpna 2024 21:01

MPLee 6:10to bych je nakládala asi spící, všechny

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 11. srpna 2024 21:11

Evaeva no byl to kruty mesic, to nebudu lhat

Offline Zuzuli
3768 příspěvků moje polička 11. srpna 2024 21:12

Ty potisky jsou nekdy fakt tragedie, tohle je tricko ze sinsay kupovane v cervenci po ctyrech peti vypranich mame ted obdobi morskych panen, takze tez velke zklamani u mladete. Barva se oprala i z tech flitru.

V C&A jsem moc nevybrala, ale pamatuju si, ze byvalo kratke a siroke. A body s obrim vystrihem, co mela mala vytazene k pupiku, kdyz lezla. Proto jsme brali body v H&M. Tesco jsme kupovali taky, jejich body byly fajn. Ted jsem tam vzala dve kosilky s princeznami, tak uvidim, jak vydrzi. A prekvapive dobre drzi potisky na lidl obleceni, na nocni kosilce ma ten gumovy potisk peppy pig a po roce ani nepopraskal.

Offline Karja
44658 příspěvků moje polička 11. srpna 2024 21:19

Zuzuli Ja mám ráda Takko a pak značku winkiki, ta je na netu.

Offline Pinot Noir
29865 příspěvků moje polička 11. srpna 2024 21:23

Zuzuli potisky z Lidlu drží dobře, to je pravda. Vydrží i potisky z Reserved, ale jinak jsou ta jejich dětská trika takové hadérky, vygajdají se celá. Ale obrázek zůstane hezký!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. srpna 2024 21:36

Pinot Noir vystřihnout a přišít na jiné

Ten Lidl je fakt překvapivý. Taky máme pár triček už po jednom nositeli a vyhazuju je až teď po mladším a ještě ne všechny. To je třeba šest sezón se ctí

Online Potrefenáhusa
38837 příspěvků moje polička 11. srpna 2024 21:41

Evaeva my to F&F oblečení dedime na větší dite a jsem spokojena, ale v našem tescu nemaj skoro nic, tak už tam ani nekoukam 

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 11. srpna 2024 21:48

dzizisketa To je hezký. Kdy to miminko tak vyrostlo?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. srpna 2024 21:49

Potrefenáhusa přesně! Větší trička jsem měla v jednom koupeném balíku a super, ale tady nemají nic moc ani v tom velkém na Zličíně (je teď menší o nový Decathlon) ani na andělu, o malém Tescu ani nemluvímV Praze už asi jedině v Edenu. Ale ty body mají i v malém supermarketu

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 11. srpna 2024 22:28

Potrefenáhusa Evaeva Zuzuli jo, F&F vlastně! Tam hlavně ve výprodejích mají super věci za pár korun. Z letoška máme skvělé žebrované legíny ( v sadě k tomu bylo triko s barbie domečkem. Ponožky kupu už jenom tam, maj i super žebrovaná pyžama na zip pro mimina.... 

Online Potrefenáhusa
38837 příspěvků moje polička 12. srpna 2024 06:35

MPLee miluju outfity ctyrletych!!!! Naše dite teď zahorelo pro tylovy sukynky, naštěstí jsem jich donesla tasku od kamarádky

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 12. srpna 2024 09:33

Já sem jdu s FF, ale koukám, že to už padlo. Úplne nějlepší zkušenost mám s jejich Disney kolekcí, koupial jsem z ní předloni pár triček na roční prtě a byly úpně super, pevná bavlna a ani se nehly. Letos jsem tam bohužel podobny neviděla, tak jsem vzala aspoň sadu pěti triček s drobnou výšivkou, jsou trochu lehčí, ale barvu i tvar taky drží bezchybně.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 12. srpna 2024 09:38

A mám nesouvisející doaz na pražské, neporadili byste, kam si o víkendu jít sednout? Budeme taková taková nesourodá skupina, osm dospělých, tři děti, dvě kolem 10 a naše tříleté, plus čerstvý štěně. Tak asi ideálně hospodu se zahrádkou a aspoň malým vyžitím pro děti. 

Offline SunEclipse
3481 příspěvků moje polička 12. srpna 2024 10:21

Zina Praha je velka, ktery konec? Asi se nechcete harcovat s detmi a stenetem pres celou na druhy konec..

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 12. srpna 2024 10:53

SunEclipse Ideální by byl západ Prahy, z toho směru nás pojede nejvíc, takže pětka, šestka, ale klidně popojedme i dál, když to nebude zrovna Praha Východ.

Offline Zuzuli
3768 příspěvků moje polička 12. srpna 2024 11:12

Zina napadl me Kastan ve Vokovicich. Maji zahradku a hned vedle je jeste detske hriste.

Offline Jimik
příspěvků moje polička 12. srpna 2024 12:03

Zina A co třeba Vozovna ve Stromovce?