Zina nebo Kastrol na Velke Ohrade
Vše o těhotenství a dětech
Zuzuli SunEclipse Moc děkuju, prozkoumám
Jimik Ta Stromovka mě jediná napadla, ale trochu se bojím davů, když jsme tam byli naposledy, tak nás to odsud vyhnalo.
Zina kastrol je fajn, ale na zahrádku nerezervují, to je trochu nevýhoda, v době oběda o hezkém víkendu může být plno.
Zina Moc krasne sezeni na zahrade ma Vila 63 na Vinohradech. Ale jidla tam maji myslim jen mala, ve smyslu zobani k vinu. Videla jsem tam i par deti, co si tam stavely takove ty velke molitanove bloky. A oslim mustkem prechazim k pizzerii Bonaccia v Bohnicich, kde maji hodne velky koutek s temi bloky na staveni. Ale to zas neni centrum ani vas konec Prahy. Jinak znam nejake podniky v Dolnich Chabrech, kde to je s detmi dobre, ale to uz je uplne mimo![]()
Zina ještě mně napadlo Velo v Braníku u skibi. Tam je velká předzahrádka, nějaké hřiště a malý pump track. Dobrý vnitřní koutek má taky camera na Barrandově, ale to je jen uvnitř.
Gatita dej prosím nějaký tip na Dolní Chabry, zname tam v okolí jen kavárnu pod pavlaci
Venkovni posezeni s hristem (pisek, skluzavka) ma restaurace Karel. Prestoze kuchyne neni nic extra, mam to tam rada kvuli tomu vybehu pro deti a kvuli mile obsluze. A mela jsem tam opakovane tatarak, aniz by mi bylo zle.
Nedaleko odtud (naproti pres hlavni) je cukrarna. Ta ma hezky zadni dvorek s piskovistem, taky fajn. Pak me napada jeste A Posto, sezeni venku neni moc puvabne, ale casto je pustena fontana, coz deti taky zabavi. A je tam vevnitr taky koutek. Z menu doporucuju pizzu, tu umi skvelou. Potrefenáhusa
Pak Chabrybarna - bistro, muzes koukat na rybnik a sadky (a hlidat deti, no). Ryby maji dobre, ale uz je to trochu rip off - porce cim dal mensi a drazsi, ale muzes si treba jen koupit cerstvou rybu domu. kousek odtud je Prdlava studanka, atraktivni cil vyletu;)
Gatita Prdlavá studánka zní jako něco, na co by se moje děti nechaly rozhodně nalákat. ![]()
Tabea i ty moje ![]()
Potrefenáhusa v chabrech třeba U Karla, nebo tak nějak.
Gatita Zina Bonnaccia ale nema zahradku s vyzitim pro deti. Jejich vnitrni koutek ale milujeme.
venku ma hriste treba restaurace Korab nebo piskoviste Ciao Bella osteria na Bulovce, neco by melo byt i v Beach klubu Ladvi...
pro nas byl ted obec roku Fun Park Joy v Roztokach - od nas super vylet vcetne privozu. Jen jsme tam teda vypustili deti a dali si jedno pivo, na jidlo to uplne neni.
@potrefenahusa Jinak jsme ted byli na oslave narozenin v KC Vlna Dablice a bylo to tam taky moc fajn
Potrefenáhusa my to ani nestihli:( Asi to bylo až moc mega.
Šárka si dneska udělala pohodu skoro jak na pláži.

Potrefenáhusa tchibo sice nema Elsu, ale maj ted ruzove jednorozce ![]()
Zuzuli musím kouknout. My jsme na dovoleny, 30 stupňů, dite trva na mikine, protože jediný tričko s triceratopsem, přes který "nepotrebuje mikinu" je špinavý doma. Teď jsem z ni servala leginy pod tylovou sukni, ty jsme nedavno zdedili pro mladší, takže o dvě velikosti menší, ale jsou na nich kocicky
Lukáško nevie plávať bez pomôcok. A včera pozerám, že pri potapani, tj šnorchlovani, pláva! Keď som mu to povedala, tak samozrejme sa urazil a "Už nikdy to robiť nebude!", som sa aj ja naštvala, svoje mu povedala. Večer sme sa o tom v kľude porozprávali a dohodli, že on mňa bude učiť šnorchlovať a že on zas bude skúšať plávať. Takže ja som dnes prvýkrát v živote šnorchlovala a bolo to super, a on plával pod vodou čo najdlhšie. ![]()
letfenixa To zní skvěle!
letfenixa muj syn taky zezacatku plaval jen s hlavou pod vodou, ono je to o dost lehci totiz:-) pokud se nebojis tu hlavu pod vodu strcit teda
(ja jo, fuj:-))
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články