Potrefenáhusa u nás školka fungovala z celých prázdnin jen 2 týdny. Už melu z posledního. ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Zuzuli Nase skolka je zavrena v lete na sest tejdnu bez nahrady, jina skolka tu ani neni. Ale funguje tu dotovana detska skupina, co jede celorocne a pokud maji misto, berou deti i jen na leto. Neni u vas neco podobnyho? Vim, ze takhle chodila do skupiny i dcera kamaradky z Rep, dalsi holka chodila nekam na Zizkov. Ja puvodne uvazovala o primestskejch taborech, ale nechtela jsem jim kazdej tejden menit prostredi.
Muslik na koupaliště bych ve vedru nešla, my máme příjemně na hřišti za barákem
Teď v létě je Praha vylidněná, ani tam nebývají skoro žádné další děti.
Vari kluci chodí na tábor do DDM, tam to znají, chodili tam i do DS, na kroužky,... Jsou tam fakt spokojení, ale je to náročný program, mladšímu bohatě stačí jeden, starší má dva. (Ono jich taky urvat víc je náročný úkol
)
Pinot Noir naše dite bylo první tejden nemocný, pak bylo to děsný vedro, takže jsem ji taky nechala doma, teď běží patej tejden toho volna, jsme na dovoleny, ale jak jsme konečně dva, tak mi to taky přijde dost odpočinkový a v pondělí snad konečne půjde!
Zuzuli Tohle jsou hrozné těžké okakmžiky, které jdou úplně proti instinktu chránit svoje dítě. Tlapkám ❤️
Na ockovanie s detmi uz posielam len mamu. Aj ten starsi hysterka s panickymi zachvatmi to s mamou dal bez jedinej slzy. Obidvaja drzali jak hluchy dvere. Zatialco ja ich tam musim drzat nasilim ![]()
U nás na Praze 5 fungovala školka jen 2 týdny, ale teda byla jsem ráda i za ně. Moji rodiče jsou naštěstí celkem ochotný hlídat (ale jen přes den, takže to zas obnáší ráno a odpoledne vézt dítě přes půl Prahy),takže jsme ty prázdniny nějak pokryli. Mně začíná dovolená dnes, dítě odjíždí na 10 dnů s mužem na chatu ![]()
A zeptám se, jaký boty dáváte dětem na cvičení do sokola? Dítě bude chodit nově od září, zatim nemáme žadný instrukce, předpokládám že budou chtít světlou podrážku? ![]()
Zuzuli U nás je státní tři týdny.ja bych ji do soukromé nedávala jen kvůli tomu, přece jen je to dost peněz a příští rok už to může snášet úplně jinak a taky třeba může jít s nějakou kamarádkou na příměstak nebo tak. Ono to může být všechno jinak, plakat pak může i kvůli něčemu jinému a tak. Držím vám palce
Pinot Noir U nás je v létě taková pohoda, klidně bych v tomhle režimu fungovala tři roky:D já teda v práci byla minimálně a reálne z toho pracovala tak v souhrnu 4 pracovní dny, taková to byla výkonnost:D. Takže základ je nepracovat a letní počasí. Bude to na podzim velký šok, myslím že z toho budu zase s nervama v hajzlu:D
Jako mám pocit, že jsme nic nezažili, nejdál jsme byli na tom hroznem vylete v Zoo tabor ale když si to tak vezmu, děti věčně někde na koupacce, na výletě tady v okolí, s bratrancema, sestřenicemi, samé dětské oslavy, takže jako z toho dětského pohledu snad dobrý:D
pilgrim u nás hodně dětí nosí capacky, naše dite (a několik dalších) nosilo platenky fare bare, šlo by to i na boso nebo proste jakýkoliv sportovni boty do tělocvičny
Karja to zní jako ráj na zemi
Karja u nás taky dobrý a to jsem, mimo dovolené, zvládla s dětmi jen jeden výlet. Podzim vůbec nechci! Fakt pohoda.
My jsme na dovoleny teď v okolí Litomyšle a je to tady tak moc krásný ![]()
v kostele nalezení sv.Krize maj takovou pěknou interaktivní vystavku pro děti. Ještě jsme byli v Hlinsku v Betlémě a ve skanzenu Veselý kopec...jako fakt úplně paráda tady

pilgrim já klukům kupuju tenisky v Decathlonu. Jsou relativně měkké a za tu hodinu týdně si nohy snad nezničí. Jinak děti nosí lecos, ty mladší capáčky, pak Keen sandále, plátěnky,...
Potrefenáhusa ta výstava vypadá krásně! Litomyšl je vůbec moc pěkná.
Potrefenáhusa To je hezky tip na výlet, tam pojedeme;-)
Áno, voľno v lete je super ![]()
Prvé 2 týždne mal ešte lôžkovy režim, potom 4 týždne RHB a teraz 2 týždne Chorvátsko. A posledný týždeň už budem 2 dni v robote.
letfenixa vy máte na ta léta vážně smůlu
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články