Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Len
2673 příspěvků moje polička 14. srpna 2024 16:13

Potrefenáhusa Ta stavebnice je skvělá!

Offline Muslik
564 příspěvků moje polička 14. srpna 2024 16:15
Reakce na Evaeva:

Muslik u nás jo, až jsem z toho kolikrát překvapená. Dopoledne nepotkáme vůbec nikoho, odpoledne samozřejmě jo, ale s hezkým dnem v červnu je to nesrovnatelné.

​jo tak já směřuji samozřejmě až na časy po skolce/po práci po 17.h., dopoledne vůbec netuším jak to kde vypada:)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. srpna 2024 16:20

Muslik jasně, my letos kvůli miminu taky chodíme až okolo půl páté. Zatímco v červnu je odpoledne na hřišti vždycky celá školka, teď je tam pár dětí.

Offline Gatita
8620 příspěvků moje polička 14. srpna 2024 17:43

Len dekuju, dam ti pak vedet. Jdem brzy na devitiletou prohlidku, tak se prakticke zeptam. 

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 14. srpna 2024 20:48

Gatita kdyby byl syn kočka,l nebo pes, doporučím mu Gabapentin nebo Trazadone Ale taky by mě zajímalo, jestli je něco podobného i pro lidi... 

edit: toto jsou přípravky pro lidi, ale u zvířat působil právě takhle skvěle před ošetřením jinak neošetřigelných pacientů, u lidí mají jiné využití. 

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 14. srpna 2024 21:00

Karja konečně jsem pochopila, co máš na těch koupalištích s holkama. Do teď mi to přišlo jako noční můra. Představovala jsem si koupaliště co máme v okolí doma. Drahý vstup, rozlehlý areál, hlava na hlavě... No jenže tady jsme našli : km od chaluoy retro vesnický koupák s vstupem za 50 a slunečníkem za 20, děti neplatí a kde stratit se tu taky nemají. Dneska tam dokonce děti došly pěšky, jen aby tam mohly k tomu teda musím připočítat 2 ledňáčky, ale pořád je to dost low cost letní celodenní zábava a tolik raodsti. Vlastně se tam fakt hlídají líp, než na hřisťi nebo v lese. 

Jo a můžeme všema 10 doporučit karetní hry od Djeco Diamoniak, Piratatak a PiouPiou i pro 3,5 leté! 

Offline Kokoska
34899 příspěvků moje polička 14. srpna 2024 21:06

Zrovna jsem cetla o nejakem novem biotopu u Hlinska, za dobre ceny, predelane z byvaleho koupaliste. Tak kdybyste nekdo chtel vyuzit.

Online Potrefenáhusa
38841 příspěvků moje polička 14. srpna 2024 22:17

Kokoska aha! Tak to jdu googlit! 
MPLee my objevili podobnej retro koupak kousek od Mělníka, taky dobrý

Offline monis
1611 příspěvků moje polička 14. srpna 2024 22:40

Potrefenáhusa ten biotop v Hlinsku je pro mrnata fakt super, je tam takova dlouha detska reka, kde je asi 10 cm vody, vodni mlynky atd. Kdyz jsme u nasich, tak je to jasna volba.

Online Karja
44661 příspěvků moje polička 15. srpna 2024 00:04

MPLee No hlavně jsou tam děti spokojene a nevysiraji, a pro mě je to mentálně hodně pasivní zábava:D. My to teda tak ruzne střídáme, koupaliste, bazén, rybník. Ale u nás je to fakt záruka programu na celé odpoledne. Vloni a předloni jsme chodily navíc na koupák se hřištěm, takže tam jsem si i sama vypila kafe, bože to bylo super. Ale teď mi z těch hřišť ta starší odrůstá, minule tam nesla, že hřiště je pro malé děti;-/. 

Online Potrefenáhusa
38841 příspěvků moje polička 15. srpna 2024 02:21

monis tak to vypadá úplně bajecne, tohle je pro naše děti zábava na hodiny a hodiny, akorat bohužel teď koukam, ze do areálu vůbec nesmi pes, což je pro nás zvlášť v těch vedrech dost problém (jasne, ze ne koupat, ale aspoň položit někde vedle do stínu) 

vcera jsme udělali ukrok trochu dal na Moravu a tvg tvg 33 stupňů bylo vazne strasnych (Boskovice a zámek Lysice - tam je krásná nove zrekonstruovaná rokoková zahrada, naštěstí s krytou dřevěnou pergolou po celem obvodu zahrady (prohlídky uvnitř s průvodcem jsou teď pro nás totálně pasé, ale zahrada je bez pruvodce), Trnku nám vzala k sobě uplne zlata pokladní, která ji tam tu hodinu mazlila :-)

Offline letfenixa
10869 příspěvků moje polička 15. srpna 2024 02:46

monis no vyzerá úžasne!

Offline pilgrim
171 příspěvků moje polička 15. srpna 2024 08:00

Potrefenáhusa Evaeva Děkuju moc za tipy na boty!

Online Karja
44661 příspěvků moje polička 15. srpna 2024 10:07

MPLee Ještě k tomu koupání, já jsem třeba třetí den koupání uplně zdrchaná, jakože mě fakt bolí celej člověk, asi ta studená voda a jak je tam různě tahám a tak, to není pro moji mizernou kondici. Takže jsem ráda, že to můžeme prostřídat koupáním v bazeně, kde jsem víceměně letos docela pasivní, takže jen sedim a počítám hlavy dětí:-D. Nonstop pět dní za sebou ve vodě bych nezvládla:D Malamala teda chce už letos plavat také bez ničeho, tak to musim do vody s ní a je to nářez, dva neplavci co chtějí plavat...Ale většinou se s nimi domluvím docela v pohodě, jakou formu pomůcek kde musí mít.

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 15. srpna 2024 10:16

Potrefenáhusa to je super! Občas by se mi líbilo odložit zvíře ve sklepení, nebo někde u stromu a jít na prohlídku :)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. srpna 2024 10:29

Karja to tahání dětí je pro tělo hrozný. Já jsem si teď s miminem vzpomněla, jak to bylo tenkrát náročný, zase mně vždycky večer všechno bolí. A to je ve vodě netáhám, když tam nikdo nevleze

Offline Lenka22
2644 příspěvků moje polička 15. srpna 2024 10:32

Strašnov koupaliště

Kamarádka dává často obrázky koupaliště Strašnov, kdo to máte nějak v okolí, prý je to tam fajn.

Online Karja
44661 příspěvků moje polička 15. srpna 2024 10:48

Evaeva Ony jsou ty děti ve vodě sice lehčí, ale jak je to jiný pohyb plus ta voda studená, jsem z toho fakt rozlámaná:-D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. srpna 2024 10:55

Karja lehčí jsou, ale zase ne o tolik, když to porovnám s miminem. Ale je to super, že takhle plavouKluky jsem zapsala na jejich žádost na plavání, tak se třeba příští rok taky dočkám.

Online Karja
44661 příspěvků moje polička 15. srpna 2024 11:03

Evaeva Jako holky jsou fakt plavci no, ta malá mě překvapila, jsou jí 4 a půl a přeplave ted zahradní bazen, dokonce se potopí ke dnu a plave při dně a to nikam nechodila:-D. Velkámala už přeplave na delku ten bazen, jak jsme se potkaly, ale víš co, to je takový že plave a třeba pak když je ve vodě už déle řekně "je mami, já už nemůžu" a musim jí vytahnout. No takže, to je taky plavec neplavec.