Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. srpna 2024 11:14

Karja velká ségra taky takhle plavala, různě pod hladinou a tak. Malá taky, ale ta chodila plavat. Mně kluci docela překvapují, že je to tolik nebaví, hlavu si nepotopí,... Ale plavat chtějí, hledala jsem sportovní kroužek pro mladšího a nic nechtěl, až u plavání se úplně rozzářil a že jo. A starší pak říká, že by se taky rád naučil plavat. No tak jsem zvědavá, jestli po první hodině neřeknou, že už nechtějí ale zaplatila jsem jen zálohu, tak se to vyplatí zkusit.

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 15. srpna 2024 12:58

Nemáte prosím tip na kvalitní kroužek in-line v oblasti Praha -Východ, P9,8,7? Kritérium je, že instruktoři nosil helmy a děti to baví. Ne pro mě, ale táborové děti chtějí něco doporučit a nemám co...

Offline Kokoska
34900 příspěvků moje polička 15. srpna 2024 13:34

Hadejte, kam jdem odpoledne? Jo, "akvac", 4.den v rade. Nastesti to dite fakt dobre plave, to me mile prekvapil, potapi se, plave pod vodou, skoci z bloku, preplavavali jsme petadvacitku bazen a akorat mu tak stacim. Styl pani radova teda oba, museli jsme se trochu vyhybat jinym lidem. A je tam stastnej, tak se obetuju.

Offline Karja
44666 příspěvků moje polička 15. srpna 2024 13:37

Kokoska Víš co, mně přijde, že v tomhle počasí se nedá dělat nic jiného a pro vnuka je to nejlepší program;-)

Offline Kokoska
34900 příspěvků moje polička 15. srpna 2024 14:08

Karja urcite, zitra jedem domu, tak at si to jeste uzije. Rano jsme vyrazili v 8 na kolech, v noci prselo, tak bylo prijemne. Ale jen jsme tady objeli lazenske parky, na ceste kolem rybnika bylo blato, tak to ze pry ne. On ho trochu vystrasil pan z pujcovny, ktery nam licil, jak z lavky pres bazinatou cast cesty spadl chalapik na elektrokole,  tak do bazin pry nepojedem Skoncili jsme v arealu "Aktivity park", skoro nikdo tam nebyl, tak si na tom kole zajezdil po draze pro inliny, maji to tam i s terennima vlnama, to se mu taky libilo. Skamaradil se tam s nejakym klukem, tak uspech. I pro me, sedela jsem na lavicce, koukala na vodu, co po ranu chtit vic!

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 15. srpna 2024 14:52

Kokoska Jsi skvělá babička, vnuk bude mít super zážitky.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 15. srpna 2024 15:52

Nemate niekto tip na chladiaci sacik/vankusik, ktory by vosiel do bboxu strednej velkosti? Predpokladam, ze ten ich original vojde len do velkeho. 

A aby bol samozrejme vhodny k potravinam.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. srpna 2024 16:17

Kokoska já myslím, že vnuk musí být nadmíru spokojený 

Offline rasaNori
8834 příspěvků moje polička 15. srpna 2024 17:10

No a my zítra končíme nás velkoplavebni výlet, z 8 dní nám na jezeře Saimaa proprsel jeden den, což je luxus který jsem ani nečekala. 3 dny v Helsinkách nám vlastně proprsely tak nějak kontinuálně, tak jsem ty katamarany viděla fakt cerne:D Složení dětí je 9, 2x6, 5, 4 a 3 roky...teplota denně tak 25 stupňů, slunce pořád. Za mě dobrý

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. srpna 2024 17:14

rasaNori jste hustý s těmi dětmi! Super, že vám vyšlo počasí.

Offline rasaNori
8834 příspěvků moje polička 15. srpna 2024 17:23

Evaeva je to tak, bála jsem se komárů a deště. Komari v pohodě, a jeden proprseny den jsme strávili v kempu se zázemím a saunou:D

Offline letfenixa
10869 příspěvků moje polička 15. srpna 2024 18:37

Len súhlasím. Kokoska si super babička!

Offline Potrefenáhusa
38842 příspěvků moje polička 15. srpna 2024 19:52

Mám další tip s dětma, dneska jsme byli v Domě přírody Žďárských vrchů v Krátké. Vesnice památková rezervace, sídlí ve zrekonstruovaném starém statku a expozice úplně parádní interaktivní pro děti o přírodě a proměnách krajiny žďarských vrchů...byli jsme fakt nadšení. A ještě si tam člověk mohl dat kafe :-)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. srpna 2024 19:56

Potrefenáhusa těch domů přírody je po republice už několik, ty expozice jsou všude super.

Offline Kokoska
34900 příspěvků moje polička 15. srpna 2024 19:56

Teda nevim, jestli jsem super babicka, vcera vypadal, ze by me zakous a vecer rikal, ze se tesi domu. Dneska kdyz jsme prisli z toho kola, tak povidal, ze je divny, ze to tak rychle uteklo a ze by tu klidne jeste zustal. Takze jak kdy, nekdy skvela, nekdy na zabiti

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. srpna 2024 19:58

Kokoska já myslím, že jseš super! Ale kluk už jde pomalu do puberty, tak nemůžeš být super pořád

Offline monis
1611 příspěvků moje polička 15. srpna 2024 20:05

Potrefenáhusa to je krásný, tam se podíváme. Jestli se pohybujete kolem Žďáru, tak je s dětmi fajn Vagon Polnička.

Offline Kokoska
34900 příspěvků moje polička 15. srpna 2024 20:11

monis mne to v Polnicce prijde spis zabava pro kluky, autodrom, vodni dela, lode... ale mozna jsme jen nehledali tu holcici, byla jsem tam s tim stejnym vnukem asi pred dvema lety. 

Offline Potrefenáhusa
38842 příspěvků moje polička 15. srpna 2024 20:13

monis jsme mezi polickou a hlinskem, ale zítra máme poslední den, v sobotu dopoledne už jedeme domu, tak nevim, jestli to ještě zítra stihnem 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. srpna 2024 20:16

Potrefenáhusa mně ve Žďáru přišlo fajn to muzeum nové generace, ale holky jsou na to asi přece jen malé