Karja velká ségra taky takhle plavala, různě pod hladinou a tak. Malá taky, ale ta chodila plavat. Mně kluci docela překvapují, že je to tolik nebaví, hlavu si nepotopí,... Ale plavat chtějí, hledala jsem sportovní kroužek pro mladšího a nic nechtěl, až u plavání se úplně rozzářil a že jo. A starší pak říká, že by se taky rád naučil plavat. No tak jsem zvědavá, jestli po první hodině neřeknou, že už nechtějí
ale zaplatila jsem jen zálohu, tak se to vyplatí zkusit.
Vše o těhotenství a dětech
Nemáte prosím tip na kvalitní kroužek in-line v oblasti Praha -Východ, P9,8,7? Kritérium je, že instruktoři nosil helmy a děti to baví. Ne pro mě, ale táborové děti chtějí něco doporučit a nemám co... ![]()
Hadejte, kam jdem odpoledne? Jo, "akvac", 4.den v rade. Nastesti to dite fakt dobre plave, to me mile prekvapil, potapi se, plave pod vodou, skoci z bloku, preplavavali jsme petadvacitku bazen a akorat mu tak stacim. Styl pani radova teda oba, museli jsme se trochu vyhybat jinym lidem. A je tam stastnej, tak se obetuju.
Kokoska Víš co, mně přijde, že v tomhle počasí se nedá dělat nic jiného a pro vnuka je to nejlepší program;-)
Karja urcite, zitra jedem domu, tak at si to jeste uzije. Rano jsme vyrazili v 8 na kolech, v noci prselo, tak bylo prijemne. Ale jen jsme tady objeli lazenske parky, na ceste kolem rybnika bylo blato, tak to ze pry ne. On ho trochu vystrasil pan z pujcovny, ktery nam licil, jak z lavky pres bazinatou cast cesty spadl chalapik na elektrokole, tak do bazin pry nepojedem
Skoncili jsme v arealu "Aktivity park", skoro nikdo tam nebyl, tak si na tom kole zajezdil po draze pro inliny, maji to tam i s terennima vlnama, to se mu taky libilo. Skamaradil se tam s nejakym klukem, tak uspech. I pro me, sedela jsem na lavicce, koukala na vodu, co po ranu chtit vic!
Kokoska Jsi skvělá babička, vnuk bude mít super zážitky.
Nemate niekto tip na chladiaci sacik/vankusik, ktory by vosiel do bboxu strednej velkosti? Predpokladam, ze ten ich original vojde len do velkeho.
A aby bol samozrejme vhodny k potravinam.
Kokoska já myslím, že vnuk musí být nadmíru spokojený
No a my zítra končíme nás velkoplavebni výlet, z 8 dní nám na jezeře Saimaa proprsel jeden den, což je luxus který jsem ani nečekala. 3 dny v Helsinkách nám vlastně proprsely tak nějak kontinuálně, tak jsem ty katamarany viděla fakt cerne:D Složení dětí je 9, 2x6, 5, 4 a 3 roky...teplota denně tak 25 stupňů, slunce pořád. Za mě dobrý![]()
rasaNori jste hustý s těmi dětmi! Super, že vám vyšlo počasí.
Evaeva je to tak, bála jsem se komárů a deště. Komari v pohodě, a jeden proprseny den jsme strávili v kempu se zázemím a saunou:D
Mám další tip s dětma, dneska jsme byli v Domě přírody Žďárských vrchů v Krátké. Vesnice památková rezervace, sídlí ve zrekonstruovaném starém statku a expozice úplně parádní interaktivní pro děti o přírodě a proměnách krajiny žďarských vrchů...byli jsme fakt nadšení. A ještě si tam člověk mohl dat kafe :-)

Potrefenáhusa těch domů přírody je po republice už několik, ty expozice jsou všude super.
Teda nevim, jestli jsem super babicka, vcera vypadal, ze by me zakous a vecer rikal, ze se tesi domu. Dneska kdyz jsme prisli z toho kola, tak povidal, ze je divny, ze to tak rychle uteklo a ze by tu klidne jeste zustal. Takze jak kdy, nekdy skvela, nekdy na zabiti ![]()
Kokoska já myslím, že jseš super! Ale kluk už jde pomalu do puberty, tak nemůžeš být super pořád ![]()
Potrefenáhusa to je krásný, tam se podíváme. Jestli se pohybujete kolem Žďáru, tak je s dětmi fajn Vagon Polnička.
monis mne to v Polnicce prijde spis zabava pro kluky, autodrom, vodni dela, lode... ale mozna jsme jen nehledali tu holcici, byla jsem tam s tim stejnym vnukem asi pred dvema lety.
monis jsme mezi polickou a hlinskem, ale zítra máme poslední den, v sobotu dopoledne už jedeme domu, tak nevim, jestli to ještě zítra stihnem
Potrefenáhusa mně ve Žďáru přišlo fajn to muzeum nové generace, ale holky jsou na to asi přece jen malé![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články